"עד כאן"

DIRRTY

New member
"עד כאן"../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישבתי אתמול מתכונן למבחן במדעים
"אנחנו הולכים להביא סרט" אמרה אמא "תביאי גם לי סרט" ביקשתי
"איזה"
["מממ... סרט של ג'ניפר לופז"
"אוי באמת אין עכשו שום סרט של ג'ניפר לופז"
"פסדר פסדר משתגידי תחפשי לי בבקשה את הסרט עד כאן בדיוידי" "אוקי"
ממשיך להתכונן למוות שיעשו לי בתחילת השנה ובסוף נשבר "דיייייי כמה אפשר"
הלכתי שתיתי אכלתי (מה אתם רוצים לשמוע שגן הכלתי לשרותים
) אמא ואבאלה חזרו אבל
לא רק שהם הביאו לי את הסרט עד כאן בוידאו את הביאו את דרדוויל של בן אפלק (ההורים שלי מעריצים סודיים של בן אפלק וגניפר לופז
) בנתיים חרשתי כל הוידאוויים בבית
בכל אחד מהם יש בעיה לבסוף אחרי שראינו דרדוויל ישב אבא שלי לתקן את אחד הוידאויים בנתיים אני מעצבן את מנדי באיסיקיו
לבסוף אבאלה הצליח לתקן וישבתי וצפיתי
. הסרט מתחיל בלה בלה בלה בסוף מגיע איזה אדיוט שמתחיל איתה עד שלבסוף מתגלה שהוא התערב על להכנס לה לתחתונים חתיכת
בן
שמשהו יסרסר ת
הזה.
הסרט עובר היא מתחתנת עם האדיוט שיכה אותה הם מתחתנים בלה בלה בלה בלה לבסוף ג'ניפר עושה מעצה צחוק עם הקטע של מכירת הבית שהיא רוצה לגדל בו את ילדיה בלה בלה בלה לבסוף מגיע הקטע שהיא מגלה שהוא בוגד בה "אוי אני מטער אני כל כך מצטערת דיברת עם דארסל" שרמוטה צפרתיה כזאת בכל צומת
לבסוף שוב מתגלה שהוא בוגד עם הבימבולה הטמבל החליט שהוא מכה אותה ופוצח בנאום שובניסטי היא צריכה לומר תודה שמעכשו הוא לא ישקר לה ויגיד לה מראש שהוא הולך לדארסל, זכותו להכות אותה , זה המחיר שהיא משלמת על ה"חיים הנפלאים" בלה בלה בלה וסטירה לסיום (הייתי קורא לו זונה, הבעיה שזונה יותר תרבותית ממנו
) אחר כך מגיע שלב הבריחה איזה קטלני
כל השלושה האלה היו חכמים גדולים אני לא הייתי חושב על צלהעיר את הילדה ולגרום לו כך להעיף תאקדח
בסוף ינעל הבוק הוא חוסם לה תכרטיסי השרא מקפיא לה את החשבונות ועוד (מסתבר שה
מתוחכם לא פחות
- אין אפשרות לסרסר אותו
) לבסוף הוא מוצא אותה והיא היה לה מזל של פעם בחיים (פורום ג'ניפר לופז בתפוז רוצה לומר
ענקית ומיוחדת לנהג האוטובוס
)) הם בורחים בלה בלה היא משנה את התסרוקת (דווקא אהבתי תתסרוקת החדשה
) אבל אז הוא תופס אותה בבית החדש שלה והיא עם שעון קטלני מוציאה גז מדמיה (לא לפני שהילדה שלהם מושכת לו מוות בשערות) - הודעה חשובה - פורום 'ניפר לופז מתכונן לממן לכל גולשת של הפורום שעון כזה למקרה והיא תתחתן עם אדיוט כזה
ממשיכים: מממ אפה היינו
הם ברחו לחבר שלה מהעבר אבל אז האף בי אי בא לחפש ולא מצא אותה (אוי מי גד איזה חרא היה הזה עם השער הארוך שהרס לו את הספה וביקש לחתוך לו תוריד של הצואר) לבסוף היא מוסרת את הילדה לחברה הטובה שלה הולכת ללמוד אומנויות לחימה בלה בלה בלה מגיע לבית שלו מחטיפה לו מכות
הורגת אותו וזה הסוף - מסקנת הסרט - שובניסטים לא בארצנו
- - - - - - מממ אם זה היה שיר היה אפשר להקדיש אותו נכון
אז מה הבעיה להקדיש סרט
טוף תסרט אני מקדיש למנדי
ולליאת
יאללה רוצו
אוצו
טוסו
להשכיר את הסרט המדהים הזה

DIRRTY

New member
דרך אגב

לפני אתמול לא הייתי ממש מעריץ עכשו אני יודע שאני מעריץ רשמי אני מתכוון להזמין מהאינטרנט את האלבום האחרון שלה

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

וואו איזה תקציר מרשים
צדקת בכל מה שכתבת, אם הייתי יכולה, הנהג אוטובוס הזה היה יכול להיות עכשיו מפוצץ במתנות ונשיקות ותודות, כי מגיע לו
חחחח באמת רוצו לראות "עד כאן"
ומהר
=======
===============
אה ותגיד, מי לומד למבחן במדעים באמצע החופש הגדול

DIRRTY

New member
יקרתי

החליטו אצלי על היום הראשון מבחן
נעל הבוק היו לי ציונים מדהימים במחנים של מדעים רק בבחנים הלך חרא אז קיבלתי טוב אוףףףף נראה איך ילך השנה מקווה יותר טוב וד"א איך נקרא שיר הנושא של עד כאן?

DIRRTY

New member
וד"א אפה אייקונים שאמצת ומה אם

פורום אומנות שימושית

אין לי כוח תמיד לשים את האייקונים

ואומנות שימושית אמממ עזבתי את הפורום ואז חזרתי אבל...לא יודעת........

DIRRTY

New member
תאמת לגבי אומנות שימושית

אמא שלי (מזל דגים 1) פשוט מכורה לפורום ולשטויות הללו ויאללה איזו עצלנית תכניסי את האייקונים

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifהנה שמתי../images/Emo70.gif

השיר מדהים
מה הכינוי של אמא שלך בפורום? ו..כן, הוא ממכר...

DIRRTY

New member
כינוי אמרתי לך מזל דגים 1

יש לה גם גלריה כמו שלך

למעלה