עד התקלה הבאה

fugitive

New member
עד התקלה הבאה

המשדר שלנו לא משתף איתנו פעולה, וכרגע אנחנו לא באוויר. מעניין כמה זמן ייקח עד שנשוב... בינתיים אין ברירה אלא להסתפק בשידור ברשת (ובאייקאסט).

בינתיים, הנה הפלייליסט שלנו מהיום:

שכלל ראיון בלעדי ומרגש עם עדו פלוק ואסטל ברוך, חברי צמד האינדי-פופ הניו יורקי: Ricochet – Faith No More Crazy BF – Elephant Parade Mount Wroclai (Idle Days) – Beirut For You – Elephant Parade Friday Night – Elephant Parade מונומליציה – אנטיביוטיקה Can't Dance – Black Lips The Quiz – Yehuda Ledgley היוסף – סדרני הדשא Numb – Portishead לא חיה בכלל – נגה שלו ודני הדר פתיחה (המלאכים סחוטים והבתולה קדושה) – אילן וירצברג ושמעון גלבץ קסיוס – רונה קינן (עם ערן צור) האזנה | אייקאסט | בלוג

fugitive

New member
ר"ש עיר מוקלט - סכמ"ש 2008 - תוכנית 2

או: סיכום מוזיקה אלקטרונית ישראלית. כמו שכתבתי בשבוע שעבר, הייתה יותר ממה שממלא שעה אחת. אז, טו בי קונטיניוד. -1- הפה והטלפיים - אני בדכאון -2- הפה והטלפיים - אלכסון הוא אסון -3- בני המה - בני המה -4- סגול 59 - קרציות -5- ג'ירפות - מונוגמיה -6- Yair Kass - Some Days Nothing Goes Right -7- Koliphones - Voyage into the Sun -8- The Apples - Lou-E-Zee-Yanna -9- Marky Funk - Creatures -10- דיגיטל מי - מוגבל -11- Omer Hershman - Over the Mountain Top -12- די ג'יי קארס - תרנגולים (גיל כהן רמיקס) -13- די ג'יי קארס עם הרצל שבירו - סיפורים -14- פג אדיר - אלף זהו, מי שלא נכנס למשחק הקשר המוזיקלי הזה, יבוא יומו בהמשך. בשבוע הבא: סיכום פולק-סינגר-סונגרייטרים-אקוסטי או משהו כזה - ישראלי, עדיין.

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 10.12.08

גם בבלוג ברי סחרוף- לב שלם Deus- Suds & Soda אנטיביוטיקה- דליה בן שושן אחד חלקי אחד- מלי בן שושן (מתוך ברזל) רוקפור- חור בלבנה Hole- Celebrity Skin NotInFront- Another Life Plastic Peacocks- Andorphins אסף ארליך- לטייל נושאי המגבעת- איש, קופה ומשאית בתריי זוזיי- כל העולם דני הדר- עולם החומר מורה חיילת- חג לאילנות

lcasei

New member
ר"ש נתי האפס-שתיים 11.12.08

נתי מוסיף חטא על פשע ומוסיף דגשים, שכדאי להאזין להם.. 1. יהונתן שלמה ומארקי פאנק - ציפור לשמוע ולעוף, הדבר הכי מרגש שמארקי עשה ששמעתי עד כה 2. לירון משולם - Fish 3. שרון לגון - אהבה ראשונה 4. Vulcan & Jazzmafi - Жизнь как Жизнь זוג ראפרים רוסיים, וולקן ירושלמי ואת השני אני לא מכיר. הקטע הזה מפציץ ברוסיות כבדה ומשובחת. ואגב, אני עדיין מחפש מישהו שיתרגם לי את שם השיר, אנה? 5. קארס, שאנן וגליה ירון - מחסומים 6.פורטיס - בלונדיניות על אוטוביאנקי 7. ג'וני ופורטיס - קרנפים 8. קנגרו - תל הבבילון 9. עלא אש - רץ 10. רגאייסטן - All The Voices 11. D3 Redicalz - Mon Amour 12. Eyeone - Requiam 13. כהן & מושון - תגידו כן הטוב ביותר בכל האלבום, לדעתי 14. מארש דונדורמה - ים

fugitive

New member
לא האזנת!

ציינתי את זה... יצא ב-31 בדצמבר 2007 כמובן, כדי לעמוד בקוד של הפה והטלפיים - הוצאת אלבום כל 6 שנים. אני באופן אישי לא הספקתי לעכל את האלבום כבר ב-31 בדצמבר, וחשבתי שיהיה לא נכון לוותר עליו...

fugitive

New member
חזרנו לאוויר, אגב

אבל אפשר עדיין להאזין גם דרך האינטרנט.

למעלה