עד הפעם הבאה.....

עד הפעם הבאה.....

כוכבי יום שישי בשמיים ושבת מלכה קרבה היא. אזכור אותך אהובתי,את כולך, עד תחלוף השבת ותיעלם, ויקרב יום פגישתנו ואת אהבתנו שוב נממש. יודע מה זה עבורי ועבורך לסיים פגישת אהבים ב`להיפרד`. השעון מורה על שעת פרידה, אצא בצעדים שקטים ובתוגה, אבל אחזור אהובתי,אל חשש ומה שהחמצנו נשלים חיש קל. את תמונתך טמנתי בארנקי ועם ליבי תמיד תהיי. כשניפגש שוב ,אהובתי, יהיה זה ,אני מקווה,שוב על מצעי. פרח אביא לך ממרחק אשר בשיערך יבהק, נשיקות ארעיף על פנייך ואהבתי תהיה מסורה לידייך. אז תני ,אהובה ,לשבת ללעוג אבל אותנו לא תשבור, געגועינו רק יגברו ושבחי אהבתנו יתעצמו.

יוניתושששששש מתוקה

מהזה זההההההההה? מי הירשה לך להיות עצובהההההה מהר אבל מהר לחייךךךך:) אחרת אני יבוא וידגדג אותךךך;-) ואז תצחקי כל היום... אוהבת אותך המוןןןןןןןן שלך....חוקרת

ארבללללל

אני לא מכירה אותך הרבה זמן ודוקא כשצריך אתה לא כאן לפעמים שניה יכולה לעזור כמו כולם אם אתה כאן תענה דחוף

חוקרתתתת

את מקסימה. אבל אי אפשר לחייך ברגע כזה. את מכירה איך זה הולך הוא עמד ככה בראש ההר שתינו יחד זה היה מסוכן אבל הוא אמר אל תפחדי אני כאן מחזיק רק תתקרבי ואז התקרבתי והוא אלא מה? התרחק ופשוט נפלתי. זה מה זה כואב.

יוניתוש........

חמודה ומתוקה שלי....... אף פעם אל תעצרי חיוך שום דבר שבעולם לא שווה את זה.... וגם אם התקרבתם והוא פתאום החליט להתרחק... כנראה שזה לא היה צריך לקרות. והוא פשוט פינה את הדרך לאחד שלך שיסחוף אותך ויאהב אותך כמו שמגיע לך ואי שם מחכה לך האחד שנועד לך ובמיוחד בשבילךךךך...:) תאמיני לי.. זה ככה..... ועם כל הכאב..... באה אחר-כך שמחה כפולה.... מתוקה שלי הכל עוברר. ואל תבזבזי זמן יקר על כאב ועצב......... שלך.....תמיד........חוקרת

חוקרת חולה עלייך זהו אני מחייכת

את רואה? כנראה שצריך רק חברים אמיתיים. אם לפני רגע הרגשתי רע, הנה אני מאושרת מבטיחה לנצור את מה שכתבת בליבי. את מקסימה. יוניתוש

לך יוניתי :)

כל מה שאני אומרת וכל מה שאני כותבת זה מכל הלב.... ואני שמחה שהצלחתי אפילו בקצת לעלות חיוך על שפתייך ואני מקווה שהחיוך הזה ישאר.. ואני מקווה שבליבך יהו רק אושר,,שמחה,,ואהבה,,, מתי שתירצי.....אני פה בשבילךךךך שלך.......חוקרת

יונית,השיבי לי !!

אינני צמוד לפורום הזה אך בשלך ועבורך יושב וממתין לתשובתך....כי באמת אשמח לשוחח.ואינך חייבת להשיב כאן !!!!!

אני אדבר ארבל אבל כרגע

אני בבלבלה מרחפת וחברים משגעים בטלפונים יודע יום שישי. אבל נדבר.

חוקרת וארבל תודהההההההה

זה היה כל כך קצר וכל כל מהר לא רק מחייכת פשוט זהו הכל מאחורי כאילו לא היה מבטיחה. יונית

חוקרת !!!!!!

זוכרת את הילדה העצובה מול המראה??????? והנה אנו ביחד הפגנו עצבותה של החמודה הזאת.... איזה אושר!!!!!

זוכרת.........

ואני באמת שמחה ותמיד טוב לי שאחר מאושר או שהתצלחתי אפילו בקצת להעלות מצב רוח וחיוך:) אין כמו להיות שמח ומאושר...... שיהיה לך לילה מקסים........ חוקרת

למעלה