עד העונג הבא....

עד העונג הבא....

היא עלתה לרכבת, השעה היתה מאוחרת,והרכבת היתה כמעט כמעט ריקה. היא מצאה תא ריק והתישבה,פורשת את רגליה קדימה,עצמה את עינייה..... והחלה שוב לחשוב כמו שעשתה בלילות האחרונים,,,, מנסה לדמיין את הפגישה שלהם. סוף סוף היא הולכת לפגוש אותו..... אחרי תקופה ארוכה שדיברו סוף סוף החליטו שניהם להיפגש... היא תמיד אהבה לנסוע ברכבת ,, תמיד התענגה על הנסיעה. אבל הפעם לא היתה רגועה הפעם ליבה פעם במרץ היא היתה נרגשת .. הדרך היתה מוכרת לה.. הרבה פעמים נסעה ליעד הזה אבל הפעם המטרה היתה שונה היא נסעה לפגוש אותו... היא ירדה בתחנה הסופית.... היא ראתה מרחוק רכב לבן... וידעה שזה הוא מחכה לה.. היא החלה ללכת לכיוון הרכב.. וככל שהתקרבה ,ליבה פעם יותר בחוזקה.... הוא ישב לו בתוך הרכב.... היא פתחה את הדלת ,נכנסה והתישבה לידו,, היא סובבה את פניה כדי לראות אותו,, הוא היה בדיוק כמו שדמיינה... שניהם חייכו אחד לשני כאות של שביעות רצון. הוא הסתכל לתוך עינייה ורצה לנשקה,, היא הביטה על שפתיו ,,ורצתה שינשק אותה..... הוא התקרב אליה,,,הצמיד את שפתיו לשפתיה ונתן לה נשיקה ארוכה ורטובה.... אך היא רצתה יותר,,,הוא רצה יותר.... הוא התניע את האוטו..... ובשקט לחש באוזנה....``אני רוצה אותך...`` ובעודו נוסע,, שלח את ידו אל מתחת לשמלתה, וגילה את גן העדן שבין רגלייה, היא התנשמה קלות,ולא התנגדה הוא המשיך לעבור עם אצבעותיו , וכל זאת תוך כדי נסיעה, היא היתה רטובה. הנה זה הולך לקרות........ תוך שניות קלות, תוך כמה ליטופים שלו, אורגזמה הסעירה את גופה. הם נסעו לעבר החוף , היה שם מלון קטן..... הם יצאו מהאוטו יד ביד... עלו לחדר .... ובלי הקדמות מיותרות... . ``בואי הנה ``,לחש הוא אליה,והיא התקרבה אליו בלי שום היסוס,הוא שלח ידו ואחז בידה שלה בעדינות. בצעד מהסס התקרבה אליו והתישבה לצידו. תוך כדי כך שלח את זרועו הארוכה וחיבק את כתפייה. גופותיהם נצמדו אחד ולשני, והוא לפת את שפתיה בשפתיו בנשיקה לוהטת היא נאנקה קלות תחת מגע ידו וניסתה תחילה להרחיק את ידיו מעליה אך מיד חזרה בה והפקירה עצמה לשכרון החושים אשר החל מתפשט באבריה אצבעותיו פרמו את כפתורי מכנסייה, וקירב אותה עוד אליו ,כדי להרגיש את גופה החלק היא הסתחררה מעט, ``אל תחששי יקירה ``,מלמל באוזניה,בעודו מעביר את כף ידו על ירכיה. מכנסייה וחולצתה הופשלו אט אט ,ידיה היו על גופו החסון, שפתיה רטטו, אך החשש מפניו שהיה בהתחלה ,כמעט ופג. הוא החל לחוש בגלי החום ,כוח סיבלו כבר לא עמד בו בתנועה אחת השכיב אותה על גב המיטה ף והשתרע מעליה מלוא קומתו וכובדו. התנועה המהירה רוממה אותה לרגע ואז חשה את איברו הנח בין יריכיה. גופותהים החלו להתחכך זה בזו תוך כדי הסרת הבגדים מעליהם. שפתותייהם היו צמודות אלו לאלו.והוא חש בלשונה,חמימה ומהססת, משוטטת בתוככי פיו. כפות ידיו לטפו את עורה החלק, ועברו את הדרך מירכיה המלאות אל שדיה הזקורים בארוטיות מדבקת. תוך דקות היו ערומים לגמרי ומשולהבים עד כדי כך שלא התיקו את עצמם זה מזו אף לשניה אחת היא פשקה את ירכיה אל מול אברו בתחינה שותקת, בעוד ערפילי תשוקתה מציפים אותה. מגע עורו החשוף הטריף את חושיה ושוב החלה להענות למגע כפותיו על גופה. ידיה שלה חלפו על פני גבו. קצב נשימתם הלך וגבר מרגע לרגע, הבטחון שלה גבר, מרגע לרגע וגופה התלכד והלך עם גופו של הגבר הנחשק. הוא ניסה לשלוט על יצריו ולחדור אליה בעדינות, אך חושיו סחפו אותו. היא נשאה את תחושת הכאב עם תחושת עונג רב. הוא התענג על בשרה הצחור והחלק. אומנם זאת היתה התעלסות אחת מרבות, אך רצונו היה לגרום לה הרגשת עונג מירבית. הוא הגביר את הקצב, לא עברו שניות מעטות ,, ושריריה של הנערה התעוותו באורגזמה אילאית, ורק אז הוא הגיע לפורקנו,צעקת עונג פרצה משניהם. זה היה רק תחילתו של ערב סוער ומטריף חושים בינה לבינו..... הם עזבו את המלון בשעות הבוקר המוקדמות,,, הוא ליווה אותה לתחנת הרכבת.. לפני שעלתה,,,,,אמר לה.... "פעם הבאה הפנטזיה השניה שלך תתגשם".. הרכבת החלה לנסוע... היה הציצה מהחלון ,,והסתכלה על דמותו המתרחקת ממנה....... הנסיעה חזרה היתה רגועה ושלווה היא עצמה את עינייה אבל הפעם היא שיחזרה בראשה,, כל דקה וכל שניה.... את הרגעים המתוקים שהיו לה איתו.... על הגבר שבידו היה את המפתח.... לתשוקותייה החבויות

חם היום

New member
עוד!

המממממממממממממממ...

אפשר לקבל עוד קצת מזה

איזה כף של כתיבה. מת על כתיבתך מלאכית יקרה. לא סתם כחולה אלה אבן יקרה "אונקס".

oferco

New member
גם אני חשבתי שמפרגנים לי../images/Emo121.gif../images/Emo133.gif

בעלי פירגן עד שראה אותי נושקת לבחור נוסף למיטתי

יאצפן

New member
עד העונג הבא

רצתי לרכבת, אך את בשעטה יצאת, מה אגיד כי ניכלמתי ואותך לא תפסתי. זה העונש על המצב, ואני פשוט שוכב על הגב. לא עונג, רק כאב, ואני חשבתי כי אני זאב, בפעם הבאה, סימן תני וחנוט של הנני.

יאצפן, יאצפן

אילו מילים, ממש מחמם את ה....לב.. לפעמים צריך להתאמץ בשביל משהו לא?!
מלאכית כחולה

יאצפן

New member
יאצפן

מה לעשות, ואת נישמתיאת מוציאה, ולהתאמץ שווה גם שווה לכחולה, לא כל עקיצה ממיתה, אך תלוי עם מי במיטה. ספרה לנו חברה, על נסיעה ראשונה לפריז, נו ומה ראית? ענתה כל היום את התיקרה. לא שייך, אבל שיהיה.

אחלה רק דבר אחד......

הכל טוב ויפה רק דבר אחד לא מסתדר לי.......איך ברכב הייתה לה חצאית ובמלון מכנסיים.... -אמינות- חמודה היא מילת המפתח

sari 28

New member
מדהים!~../images/Emo99.gif

פשוט מדהים! פנטזיה אדירה ישר כח!

למעלה