עד העונג הבא

ronitr11

New member
עד העונג הבא

רוכבת עליך למרחק אין סופי מרגישה אותך עמוק כשאתה בתוכי ממלא אותי בזכרותך הגוברת עוד רגע קט אני גומרת רסיסים מתנפצים ואני "אלוהים" צועקת אתה בשלך ואני תחתך רוטטת גלים של חשמל בכל גופי זורמים את פיטמותי אתה מלקק בתאוות בשרים משיך לפמפם כמכונה משומנת ולעוד שיא אני מתכוננת בתוכי אתה גומר בפרץ אדיר הכוס נפוח והדגדגן מפואר יש לי תחושה - זה לא יתואר יורד עם הלשון ומלקק מסביב אאווווך זה אותי כלכך מגניב דוחף עוד אצבע מרגיש מיוחם לשונך כבר ברקטום שם כ"כ חם הופך אותי על 4 ורוצה לזיין אני לא נותנת אתה מתלונן משפשף את ה-ז' על פלחי העכוז מרגישה אותך זקור לא מוכן לזוז חרמן קטן רוצה אותי בתחת ואני לאט לאט בך בוטחת כיפת ה-ז' כבבר בקירבת האזור אתה מוכן לפתוח לי את החור יוצר מגע בפי הטבעת ואני עם עצמי כבר לא יודעת מנסה לחדור זה לא כ"כ קל נכנס לבסוף לאחורי הלוהטים מתמכרת לעונג של דפיקה מהסרטים הכאב והפחד מסתלקים באנחה ומיד מרגישה את נחת זרעך גמרת לי בתחת באנחת רווחה אני רוצה עוד סיבוב עד לעונג הבא אוהבת..

dudusch

New member
את תשכבי פרקדן,

ואני אעבור על גופך כרקדן, נוגע בנקודות הנכונות, מביא את התחושות המהנות. את תשכבי פרקדן, בעודי מפנק את הדגדגן, מעסה ויונק, את גופך מפנק. התהפכי על הבטן, בעודי מעסה לך את המותן, יורד אט לישבנך, מנקז כל מכאוב מגופך. התמכרי לתחושות, התמכרי למגע, חושי בגופך נרגע, מתכונן לחוויות חדשות, לשחרור תשוקות גועשות. אמרי לי מה את רוצה, במה את חפצה. לחשי כך בשקט באוזני, שתפי אותי, כווני. אנשק, אלקק, על כפתורייך אלחץ, ואת, נגני את מנגינותייך, התמכרי לתחושותייך, הגיעי לשיא, בכל ההנאות תתנסי...

dudusch

New member
../images/Emo9.gif למה את מחייכת?

את שפתייך בחושניות נושכת... מתקרבת אליי בתנועות פיתוי, מדייקת, כמו תמיד בעיתוי. אוסף אותך בזרועותי, מצמידך חזק אלי. מושיטה את ידך אל עורפי, מגששת בלשונך בפי, עוטפת אותי בידייך, מושכת אותי עלייך. מתחילים במשחקי אצבעות, האחד על השניה הן נעות, גוררות אנחות הנאה, תרים אחרי האורגזמה הבאה. את גופך את מקמרת, בתשוקתך את בוערת. הדחיפות בתנועותייך, קול גניחותייך. אני נטרף ממך, לא יכול לשבוע מגופך. מביט בעינייך העצומות, ידיי בידייך לפותות, גופך מרקד לו בלי שליטה, נשימתך מאיטה, והנה התחושה הקסומה, מגיעה מקרבך פנימה. הרגע שאחרי השיא, בחיקי תחסי, להחזיר נשימתך, תיצמדי אלי בכל גופך. בשקט אלטף שיערך, אביט בזיעה הנוצצת על עורך, בעודך שוקעת לשינה מתוקה, אגניב לך נשיקה קטנה, ענוגה...

../images/Emo25.gif מה אומר לפיתוי כזה

תסריט נחמד לי הכנת תפקיד נחשק ורצוי ומי יהיה בתפקיד המרכזי האמזונה החושנית שאיתך מתעלסת באהבה נצמדת לגופך הסקסי איש ואשה ההופכים לגוף אחד דביק ונהנה אוהבים ומתעלסים נרגעים ונרדמים עד לעונג הבא

למעלה