עד המשבר הבא.

Nemo Boy

New member
עד המשבר הבא.

כנראה אף אחד לא יזכה להבין את אשר על ליבי, אני עצמי כבר מתקשה להבין. האמונה בך לוקחת לי הרבה אנרגיות, אני מותש ומתוח. אני מתחיל להרהר אולי עדיף להאמין שלא להאמין? נשמע קצת הזוי, אבל בסופו של דבר אולי זה מה שיקל?! אתה באמת חושב שככה אפשר לנהל חיים נורמליים? איך אפשר בכלל עסוק ברוח שאין לך טיפת אוויר?! הרי עד עכשיו כל מה שאני עושה זה להטיל על עצמי חסמים, ומדי פעם שאני מרשה לעצמי להתפרק ולזרום עם עצמי, אז בתחנה האחרונה ניצב לו מחסום ענק ובלתי עביר. בשביל מי אני מקים תמחסומים האלו אם לא בשבילך?! זה מה שאתה דורש ממני?! "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו" הרי להגדרה של צדיק אני בטח לא יכול להיכנס בגלל מי שאני. רשע?! אני רשע?! יש לי כמויות מסחריות של טוב לב שמת לפרוץ החוצה, אז רשע לא. אז מה נשאר?! האם דרך האמצע היא דרך הישר? לתמרן כל חיי בין הטוב לרע כי אין ברירה?! לצערי אני שפוי מדי מכדי להתאבד, רק אתה יודע מאיפה אני לוקח את כל תעצומות הנפש הללו. אבל בכל זאת, עכשיו שבת. אני יודע שאסור לבכות בשבת ובטח שלא לכתוב, אז נצטרך לדחות תהמשך עד המשבר הבא.צ'או!

../images/Emo24.gif אין ספק שאתה לא רשע

רשעים הם אלו שלא עוזרים לבחור טוב לבב כמוך לחיות בשלוה ובאושר.

ezzv

New member
אתה לא היחיד..

רובנו פה נמצאים עם אותך מחשבות כמו שלך אחת מהסיבות למה אני בלי ניסיון זה מהסיבה הזו .. הקונפילקט של איך אעשה את מה שאעשה ולחמרת בבוקר אניח תפילין כאילו לא קרה כלום אבל במקום לחפש את נקודת המשבר הבאה חפש את נקודת האור הבאה שיהיה לך שבוע טוב ומון בהצלחה

dkey

New member
זה פתרון מאוד בעייתי

הצורך של אדם לאהוב ולהיות נאהב הוא חלק בסיסי, בלתי נפרד ומהותי מחיי אדם. המנעות מביאה למשברים נפשיים חמורים ביותר. לדעתי אדם חייב לישב את הקונפליקט בין אמונה להומוסקסואליות וזה אפשרי. אם הוא אינו יכול אז חילוניות עדיפה.

עובדייה

New member
להיות חילוני?

אני לא בטוח שלהיות חילוני זה הפתרון אתה לא יכול לבטל אמונה אין לי תשובה לענין כי גם אני בקונפליקט אבל לא ניראה לי שלאדם שמאמין התשובה היא להיות חילוני כי זה אולי יפתור את שאלת המיניות אך יצור קונפליקט חדש עם האמונה

סבבב

New member
נמו, איפה היית כ"כ הרבה זמן?

כבר המון זמן לא כתבת פה... הדברים שלך נראים נסערים מאוד... מישהו יודע עליך? יש לך מישהו לדבר איתו ולשפוך את ליבך? זה יכול מאוד לעזור... וקבל חיבוק ענקייייייייייייייייייייייייייייי...

dkey

New member
לדבר אכן חשוב ביותר

אני זוכר איך שנים הלכתי עם התחושות הכבדות והפחד המשתק. שום דבר טוב לא יצא מזה. בהרבה מקרים אנשים נעלמים מתוך כוונה לנסות ולהתנתק. שוב, זה לדעתי רק גורם ליותר נזקים נפשיים ושום דבר בריא לא יוצא מזה.

likud1

New member
מבין לליבך

למרות שקשה לנו, אנחנו אוהבים את החיים וחשוב שכך...

SmartToyBoy

New member
שניםםםםםםםםם

נמו, באמת שהרבה זמן לא היית כאן ! מאז ההודעה האחרונה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1190&msgid=77831077 לפני יותר משנה ! ברוך שובך
אל תצטער אחי, באמת. קשה לכולנו. מטילים על עצמנו חסמים. כן חוטאים, לא חוטאים, אולי חוטאים. מנסים. בודקים. נכווים. מתפללים ובוכים לה' שיפתור לנו את החיים המסובכים. ואולי לכך נועדנו נמו - אולי זו מטרתנו כאן בעולם. אולי אנחנו צריכים לתקן משהו, ל"סדר" משהו לא נכון בעולם. להתעסק בתפקיד שאם היינו נשואים עם אשה היה נגזל מאיתנו. אולי ואולי ואולי... תתחזק
יש לך את זה, אני בטוח

אני מתנצל

שלמרות הוותק שלי בפורום לא שמתי לב להודעות המרגשות מלפני למעלה משנה (כמדומני, שזה עתה מלאה לי שנה). בכל אופן, כמה טוב, שאנחנו כאן ביחד, וכמה חבל, שאיננו יכולים להיות ביחד גם באופן פיזי. היכן רון? לאן הוא נעלם?

למעלה