פרק יותר נחמד מהפרק הקודם..
אבל עדיין הסידרה הזאת דיי סתמית ויש בה הרבה סיצנות נמרחות ומשעממות. אה כן ואין מספיק סיצנות של עפר.
אבל איכשהו הפרק הזה היה יות נחמד, כי הרבה יותר מעניין לראות את צמרת שהיא רווקה ולא עם הסופר הפלצן. ואיכשהו כל המתח בין יוחיא לאיה תרם לפרק ,אהבתי את המשחק של יפתח קליין בפרק הזה. דווקא אוהד קלונר היה מעצבן. ועכשיו לעפר,אז אומנם היו לו 2 סיצנות בכל הפרק. והסיצנה הראשונה הייתה ממש מעצבנת..כיאלו הוא יותר מידי ריגשי ולפעמים הוא מגזים,אבל זו הדרך להראות את חוסר התקשורת בין האב לבן שכיאלו גם שהאבא לא מתכוון לפגוע הוא עדיין לא מצליח להתבטא טוב. ומוזר שדווקא אמיר מצליח להתקשר איתו. אבל איזה חרא אמיר אני לא מבינה מה הקטע שלו,למה הוא בוגד בו? הסיצנה השנייה היא אחת החמודות,עפר כזה מאמי ,ממש עושה חשק לאמץ אותו.
נו הוא היה כזה כמו כלבלב קטנטן חחח
הראל:דיי נו אני מרגיש שאתה עושה לי טובה,דיי אל תדאג אני לא אגור ברחוב. אמיר: טוב,דיווה תרגעי, שנינו יודעים,שאת לא בדיוק תתקלחי בצינור בקומונה של ציונה אוקי? הראל: סתמי. אמיר:אל תדאג אנחנו לא נהרוס את זה,בוא ננסה מה יש לנו להפסיד אם זה זה ,זה זה ואם לא אז עדיף שנגלה את זה . הראל: תודה. ואיזה חמוד היה הקטע של המפתח כמו טבעת. והחיבוק שלהם
,צריך יותר סיצנות שלהם ביחד זה הכי מעניין. ואני עדיין לא מבינה אם אמיר רוצה את הראל או לא. זהו,אין יותר מידי מה לחפור..נקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב. מדהים כמה שנה התפקיד של הראל לעומת בועז אבל את שניהם עפר משחק מצויין!!!
ותמונה חמודה------