עד החתונה פרק 4!../images/Emo12.gif
מי ראה? עפר היה הרבה בפרק!!! ואני אומרת לכם שהיו רגעים שכבר חשבתי ,אהמ אולי הוא הומו? לא ברצינות..הוא ממש נכנס לתפקיד,אפילו היו כמה חלקים מוגזמים...באיזשהו שלב כבר לא ממש יכולתי להסתכל..ורואים שעפר כיאלו יותר נועז מניב רז..בכלל עוד לא ראיתי כאלה הומואים בסידרת טלוויזיה (אולי בבועה) אבל אפשר להגיד שה הלכו עם זה עד הסוף..שהם רקדו והתלטפו..נראה לי שאפילו עם בחורה הוא לא שיחק ככה.אז אפשר להגיד כל הכבוד על המשחק הטוטאלי!
והוא שבר שיאים בחשיפת תחת..סיצנה שלמה שרואים לו רק את התחת
קצת מוגזם... ורואים הבדלים בתקופה שהוא צילם,הריי היה הפסקה בצילומים..ופרק 4 צולם שהוא צילם את פובדליה אז רואים הבדל באורך השיער והוא גם הרבה יותר רזה ולבן (הוא לא נראה כל כך טוב )..וכיאלו זה לא בדיוק אותו משחק וקול שהיה לו בשלושת הפרקים הראשונים..אז זה יצא מוזר. חוץ מזה שאני ממש לא אוהבת את השחקנית הראשית היא מעצבנת ברמות. ומעבר לכל הקטעים שקשורים לסקס בין הראל לאמיר,הסיפור עצמו על הומו בארון ועל כל הקשר בניהם דווקא כתוב ומשוחק טוב,אהה והשם הראל ממש לא מתאים לעפר..לא יכלו לבחור לו שם אחר??? והפרק באופן כללי היה משעמם..טוב הבנו את דלוקה על האקס בלה בלה בלה... וגם הדמות של עלמה זק הייתה הרבה יותר מגניבה בשלושת הפרקים הראשונים..קיצור אני מקווה שזה ישתפר. יאללה תכתבו משהו..אתם בכלל רואים?
מי ראה? עפר היה הרבה בפרק!!! ואני אומרת לכם שהיו רגעים שכבר חשבתי ,אהמ אולי הוא הומו? לא ברצינות..הוא ממש נכנס לתפקיד,אפילו היו כמה חלקים מוגזמים...באיזשהו שלב כבר לא ממש יכולתי להסתכל..ורואים שעפר כיאלו יותר נועז מניב רז..בכלל עוד לא ראיתי כאלה הומואים בסידרת טלוויזיה (אולי בבועה) אבל אפשר להגיד שה הלכו עם זה עד הסוף..שהם רקדו והתלטפו..נראה לי שאפילו עם בחורה הוא לא שיחק ככה.אז אפשר להגיד כל הכבוד על המשחק הטוטאלי!