עד החתונה פרק 3 -

esterosh

New member
עד החתונה פרק 3 -../images/Emo99.gif

היום ב21:00 הפרק השלישי של עד החתונה. צפייה נעימה
תגובות על הפרק שרשרו לכאן! והנה סתם כתבה מפרגנת http://zone.walla.co.il/?w=//1318146 איזה תמונה יפה!!-----

MEyTi L O

New member
תקשיבו !

עפר פשוט השתתף בפרק כל-כך הרבה היום הוא בחיים לא היה בפרק יותר ממה שהוא היה היום זה פשוט שיא חדש
ממש ביאס אותי שזה מה שהוא עשה כל הפרק
גם בכללי היה פרק די משעמם ..

MEyTi L O

New member
הא .. ד"א

בפרק הבא חשיפת תחת (איזה שפה :-O) אמרתי לאמא שלי "מזה ?! הוא הראה את התחת גם בלאהוב את אנה גם פה ? הוא חוזר !!!"

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifפיספסתי ../images/Emo4.gif

יש את זה אולי באתר?

esterosh

New member
מה זה?????../images/Emo46.gif

פייי איזה קטע עמוק נתנו לו,עוצמתי,עם הרבה רבדים. כבר באבידות ומציאות היה לו יותר טקסט. איזה חוצפה,טוב שהוא לא הופיע לאיזה רבע סיצנה בכל הפרק!!! העיקר הוא עושה את כל העבודה השחורה..הולך מתראיין ..ובכלל לא נותנים לו סיצנות טוב נו לפחות בפרק הזה עוד הראו אותו לעומת הפרק הראשון!
בסוף יוצא שמבאים אותו לסדרות רק כדי שהוא יראה את התחת שלו בפעולה
כי טקסט לא ממש נותנים לו. חוץ מזה הפרק היה בסדר... לא התקדם יותר מידי...והיה פחות מצחיק. מיתר ,את אמרת שאת מכירה את עומר דץ או שנדמהה לי..?דווקא הוא שיחק די סבבה..קצת שוויצר אבל הוא ממש לא דומה להורים שלו ובמיוחד לא לאבא שלו. ואוהד קנולר חמוד.

MEyTi L O

New member
חחחח לא , לא אמרתי

אסתרי הגיל
אוהד קנולר ממש חמוד והחיוך שלו הורס אותי !! אתן חייבות להסתכל רק עם הפה שלו שהוא מחייך זה כל-כך כובש !

esterosh

New member
וואי את כל כך צודקת!!!

אני גם אוהבת את החיוך של אוהד קנולר..בכלל יש לו פני ירח כזה..נו מאמי כזה חחחח
והשחקנית הזאת כל כך מעצבנת איך היא יכולה לצעוק עליו...הוא כזה שפוט שלה.. ובקשר לעומר דץ..נראה לי שרותם(שלמדה איתך) אמרה שהיא מכירה אותו ..נו אני זוכרת שמישהי אמרה את זה.

למעלה