עד הבטא

מישהי160

New member
עד הבטא

היי בנות , רציתי לשאול מה הרגשתן בהחזרה המנצחת עד לבדיקת הבטא , אילו תופעות גופניות /אחרות ?
ולא הכוונה היא לא לסיד בין הציפורניים מהטיפוס על הקירות ..

אני יודעת שיש להמתין בסבלנות עד לבדיקה אבל בכל זאת מסוקרנת ..
תודה לכל העונות

הי משהי

אני אומנם רק בשלבי גישוש לתרומה אבל כן אחרי הרבה ivf לצערי ואני יכולה להגיד לך שהיו טיפולים שהרגשתי כל כך הרבה דברים ( שנראה לי שאת רובם רציתי מאוד להרגיש) ודברים שהמצאתי לי: עייפות מוגברת , נפיחות בשדיים, חוסר תאבון, תאבון מוגבר, כאבים ( שהתפללתי שיהיו כאבי הישתרשות) ו 0 הריונות. אפילו פעם בעקבות התחושות העזתי לעשות בדיקת הריון בתית יומיים לפני הבטא שהראתה קו ברור ועוד אחד חלש שגרם אחרי זה כמובן להתרסקות קשה בעקבות השלילי. מה שאני מנסה להגיד לך זה שאל תתעסקי בתחושות ותחפשי סמנים. נכון, זה קשה מאוד, זו תקופה מחרפנת ומכל טיפולי ה IVF שלי שכללו מלא זריקות, קלקסנים, תרופות, החזרות גם בהרדמה מלאה ( צוואר רחם מפותל וקשה לחדירה) מכל זה מה שהכי היה לי קשה זו תקופת ההמתנה הזו. אני מאחלת לך מכל ליבי שתצליחי לשרוד את התקופה הזו עם אופטימיות ושהיא תסתיים בבטן מלאה ושמנה. בנתיים אכתוב לך בטח מה שכבר קראת מליון פעם- נסי להעסיק את עצמך בדברים שעושים לך טוב. פנקי את עצמך כמה שאת יכולה ותעבדי קשה על לשמור על גחלת האופטימיות
שולחת לך איחולי הצלחה ענקיים

מצטרפת .....

נכון שגם אני לפני התרומה אבל עם מספיק טיפולים והמתנות....
היו פעמים שבהם הקאתי את נשמתי, התנפחו לי השדיים והרגשתי יותר הריונית מאחת שיש לה חמישיה....
אבל חלק מהתופעות הן פשוט כי אנחנו רוצות כל כך וחלק מהן כי הגוף מגיב לתמיכה ההורמונלית.

אחותי למשל הגיעה לחודש שלישי בלי שתדע בכלל שהיא בהריון.

ככה שלצערי אין הרבה מה לעשות מאשר להשתגע בשקט....לנסות לנשום... ולהיות מאוד עסוקה.
אלו השבועות שבהן אני עושה ניירת :)

שיהיה לך המון המון המון בהצלחה

אי אפשר לדעת כל כך מוקדם

בכל הטיפולים שלא הצליחו הייתי משוכנעת שאני בהריון. ככל הנראה תופעת לוואי של התרופות. דווקא בטיפול המנצח הייתי משוכנעת שאין כלום. מבינה ומזדהה עם הרצון לדעת כבר. אבל אין ברירה. רק לחכות. מחזיקה לך אצבעות.

למעלה