עד גירושין.

עד גירושין.

יש לכם מושג מה נדרש מעד שבא להעיד על הצדדים? מה החלק שלו בטקס ? טיפים ...? מכיר ומוקיר את שני הצדדים,ונתבקשתי על ידם. ערב עצוב. /tapuzforum/images/Emo10.gif

את אבא שלי שאלו מה הקשר שלו אלי

מה השם שלי אם יש לי כינוי או שם חיבה, מה שם אביו של הגרוש, כמה שנים הוא מכיר את הגרוש, איפה אבא שלי נולד, אם הגרוש שייך ללווים או לכוהנים (לא זוכרת למי מהם)וזהו.

ליבליב1

New member
אצלינו העדה נשאלה

אם היא מכירה את שנינו, איך קוראים לאבא שלי, איך קוראים לאבא שלו ו... זהו בערך.
שיעבור בקלות.

gazit16

New member
אל תתרגש

לפני כחודשיים שימשתי עד לזוג חברים טובים שלי שהתגרש, אתה צריך בסה''כ לגלות בקיאות בשמות ובכינויי החיבה שלהם, שמות ההורים, שמות הילדים, כתובות וזהו למיטב זכרוני. כל העדות אורכת כשלוש עד חמש דקות.

שכחתם משהו אחד.....

לפעמים עד יכול לקבל אטרף על שני הצדדים (במידה והם ראויים) ולטרפד את כל המהלך. אחרי השואו שנתתי שם מחאו לי כפיים ובאו לתת לי נשיקה כמה וכמה מהנוכחים במקום. אני אחסוך מכם את המחמאות שעפו שם באוויר מחמת הצניעות. אבל אוקסי יצא בהפגנתיות ובענווה החוצה. אבא שלי לימד אותי להמשיך ולנסות עד הרגע האחרון.ואז לנסות שוב פעם. מרחק קריאה אחת מהרבנים הצלחתי למנוע את החתימה. שני הצדדים ירדו מהעץ וחזרו יחד הבייתה.הבלון פוצץ. נדרש המשך טיפול. אני חייב לפתוח תיק במע"מ ולהתחיל לגבות כמה לירות...

ye44

New member
הכל עניין של

זמן עד שהכל שוב
פוצי מוצי שבוע שבועיים חודש חודשיים והופה חזרה ל

NoaModiin

New member
סוף טוב הכל טוב

אתה בטוח שעשית את הדבר הנכון ? קצת מוזר שזוג שהגיע לרבנות יחזור לזוגיות טובה במהרה בימנו. כדאי מאוד שתעזור להם גם בהמשך, כדי שהסוף באמת יהיה טוב

לא היית בסרט הוליוודי...

בסרטים של החיים לא רוכבים ביחד אל השקיעה. שישריינו איתך מועד חדש.

גם אם זה יקרה בסוף

זה מניח את הדעת לשלב הבא שהכל באמת נעשה. אני חושב שכל זוג שנפרד חייב את זה לעצמו. ואני הייתי חייב להם את זה.לשניהם. ניסיון אחרון.

למעלה