עד גיל 21 תגיעו לבקו"ם. - בזוקה ריאלית יותר.
צ צאט ניק New member 21/9/06 #2 באמת? ואם אני ילד חרדי ממאה שערים? <כבר יותר הגיוני שעד גיל 21 אגיע לירח לא?>
צ צאט ניק New member 21/9/06 #3 באמת?(2) ואם אני ג'קו אייזנברג? <כבר יותר הגיוני שבבזוקה שלי יהיה כתוב עד גיל 21 תקבל ותאבד חוזה הקלטות בהליקון לא?>
באמת?(2) ואם אני ג'קו אייזנברג? <כבר יותר הגיוני שבבזוקה שלי יהיה כתוב עד גיל 21 תקבל ותאבד חוזה הקלטות בהליקון לא?>
א א י ל ה New member 21/9/06 #5 חוויה בלתי נשכחת! טיולים מאורגנים לבקו"ם ובחזרה ביום אחד! הירשמו כבר עכשיו והבטיחו את מקומכם! בואו לראות אותם מתגייסים - שיהיה מה לספר לנכדים! חוויה בלתי נשכחת - מובטחת! <א י ל ה עושה לק' היגיון>
חוויה בלתי נשכחת! טיולים מאורגנים לבקו"ם ובחזרה ביום אחד! הירשמו כבר עכשיו והבטיחו את מקומכם! בואו לראות אותם מתגייסים - שיהיה מה לספר לנכדים! חוויה בלתי נשכחת - מובטחת! <א י ל ה עושה לק' היגיון>
ק קיקיברקיקי New member 21/9/06 #7 עד גיל 21 תגיעי לירח ון שאני מנוע מלספר לך עליו ברגע זה. <אבל בהתחשב בנתונייך הדמוגרפים ובנתוניו הדמגוגיים של ראש הממשלה - אם תגיעי לשם זה יהיה הישג משמעותי>
עד גיל 21 תגיעי לירח ון שאני מנוע מלספר לך עליו ברגע זה. <אבל בהתחשב בנתונייך הדמוגרפים ובנתוניו הדמגוגיים של ראש הממשלה - אם תגיעי לשם זה יהיה הישג משמעותי>