עד איפה הגעתם?

כרגע עברתי את השלב הראשון ..

תותח או לא תותחחחחחחח

DAFI7

New member
אני עכשיו בשלב 13 ונתקעתי בפקק

התחלתי בשעה 18:10 היום מה איתכם?

יעליי37

New member
בוקר טוב

יש לי שאלה שלא ממש קשורה למשחק...(אגב אני מתקדמת לא רע בשלבים) איך אתם מצרפים את התמונה של השלב שבו אתם נמצאים? איך מצלמים את המסך? אשמח לדעת תודה ויום נפלא

הדרכה קצרה...

בכדי לצרף קובץ עליך קודם כל ליצור אותו (מן הסתם). יצירת קובץ JPEG - כאשר על המסך ישנה התמונה שאותה את רוצה לשלוח את לוחצת על המקש "print screen" שנמצא על המקלדת שלך (בד"כ ליד HOME, INSERT, BREAK...). לאחר מכן את פותחת את תוכנת הצייר של WINDOWS שנמצאת ב START -> programs -> accessories -> paint ושם בתפריט העליון לחצי על edit ותפריט שנכנס על paste. התמונה תוצג בתוכנה (בד"כ יעלה חלון שאלה האם להגדיל את הדף לגודל המצוי - לחצי על "YES"). כעת עליך לשמור את התמונה ע"י CTRL+S
חשוב מאוד
לשמור את התמונה בפורמט JPEG או GIF (ברירת המחדל של הצייר היא BMP שזהו קובץ שאי אפשר להעלותו לתפוז בגלל גודלו). מומלץ לשמור את כל התמונות במקום אחד כדי שיהיה לך יותר קל לחפש
זהו לגבי יצירת הקובץ. עכשיו כל שעליך לעשות במהלך כתיבת ההודעה הוא ללחוץ למטה למטה (לפני "שלח") על כפתור BROWSE ולמצוא את התמונה שאת רוצה להעלות... קל, פשוט ואת מוזמנת לעשות נסיונות בשרשור להודעה הזאת
בהצלחה

NetGangsta

New member
את לוקחת מצלמה דיגיטלית, עושה זום

על המסך, מצלמת ואז שולחת. סתם.
חחח את נמצאת על המסך שאת רוצה לצלם, לוחצת על "Print Screen" ואז הולכת לאיזושהי תוכנת תמונות ("צייר" יכול להיות טוב) ועושה שם "הדבק" - Paste (Ctrl+v) ודרך אגב לידיעתכם, אני בשלב 22.

למעלה