עדשת טלה לC5050

טירקל

New member
עדשת טלה לC5050

אני מעוניין בעדשת Tele למצלמה שלי (Olympus C5050) כי מה לעשות זום זה לא הצד החזק שלה. אבל עלו בי כמה שאלות: א) שווה להשקיע כסף בעדשה למצלמה הזאת? היא לא ריפלקס, והיא די חובבנית (אמנם חיה בשביל מצלמה רגילה, אבל עדיין לא עומדת ליד ה10D וחברותיה). ב) האם יש עוד חברות חוץ מRaynox שעושות עדשות למצלמה? http://www.raynox.co.jp/english/digital/egolyc5050z.htm ג) איפה אפשר לקנות בארץ עדשות כאלה? ד) עדשת טלה באמת תעזור לי? או שכדאי להשקיע בעדשה אחרת? ה) אפשר להחזיר את העדשה המקורית מתי שרוצים? תודה רבה

ted

New member
עדשת הטלה לא מחליפה את העדשה

המקורית אלא מתיישבת עליה ומגדילה את הטווח שלה פי X1.4 או X1.7 - תלוי בעדשה. שווה להשקיע? מה התוכניות שלך? אם אתה מתכנן DSLR בזמן הקרוב, אז חבל על ההוצאה. אם לא - ואתה מתכונן להישאר איתה שנה ויותר, אולי כדאי. RAYNOX, גם אולימפוס עצמם מציעים עדשות, גם KENKO ועוד כמה. קח בחשבון שעדשה שמתלבשת על ה 5050 באיכות טובה יכולה להגיע במחיר ל 200 דולר. עדשה של 70 דולר לא הייתי מרכיב עליה כי האיכות תהיה זוועה.

טירקל

New member
תודה

לצערי, התיכון מונע ממני מלעבוד ולעשות כסף בשביל לקנות לי אביזרים... אז מעבודת החופש יש עוד קצת כסף שחשבתי להשקיע, אבל אחרי ההודעה שלך אני אשקול שוב אם לקנות (200 דולר לעדשה כרגע לא נראה לי ריאלי) תודה שוב

למעלה