עדשות שארינגאן - קוספליי לסידרה נארוטו

grimmjow

New member
עדשות שארינגאן - קוספליי לסידרה נארוטו

שלום לכולם, פעם ראשונה שאני גולש בפורום, ולא מצאתי בחוקים דבר הנוגע לפירסום, אז אני מקווה שזה לא נוגד את החוקים בדרך כזו או אחרת. אם כן, התנצלותי הכנה מראש. אני חובב אנימה ומנגה מושבע, ולאחרונה, במסגרת העסק שפתחתי לפני כחודשיים לייבוא ושיווק, הבאתי לארץ עדשות מגע צבעוניות עם צורה של 3 וריאציות שונות של עיניי השארינגאן מהסידרה נארוטו. לפרטים נוספים ניתן להיכנס לאתר שלי: http://www.relicko.co.il המשך ערב נעים לכולם :) אריאל.

innocence

New member
סחטיין על היוזמה:)

באתר נמצאות רק העדשות הספציפיות הללו, האם צפויות להגיע עדשות נוספות מסוגים שונים? ובכל מקרה - בהצלחה!

grimmjow

New member
היי

קודם כל תודה :) בעתיד דבר ראשון אני מתכוון להשלים את כל הסידרה של השארינגאן (מי שמכיר את האנימה יודע שיש עוד 6 סוגים בערך), ובכלל כל העיניים מנארוטו (ביאקוגן, העיניים של נארוטו וה-Nine Tails וכו'), ולאחר מכן, אם ילך טוב, אביא עוד סוגים. נכון לעכשיו, מכיוון שזהו נחשב ממש סוג של ניסיון ובחינת השוק, הבאתי כמות מוגבלת שמוגדרת כ-Samples של עדשות וסגנונות, ולכן זהו מה שיש כרגע.

CibiHeart92

New member
אוי גדול, ח''ח אדיר

המון קוספליירים בארץ ישמחו להיות מקושרים לעסק שלך, קשה למצוא עדשות מיוחדות בימנו והרבה מאיתנו צריכים אותן אני יודעת על אנשים שיזדקקו לעדשות צהובות ואדומות בקיץ אך אשמח לשמוע את טווחי המחירים שלך

Grell

New member
כנ"ל

אני גם אשמח לצבעים נוספים של עדשות, ולא מהסוגים שמוכרים בארץ ומשתלבים עם העין, זה מאבד מהצבע X: אבל עדשות מגניבות לגמרי 3> אחח נארוטו נארוטו, איפה אן XDD

grimmjow

New member
מחמם את הלב..

פשוט כיף לראות את כל התגובות החיוביות..! :} כמו שאמרתי, ככל הנראה בעתיד הקרוב אביא סוגים נוספים של צבעים וצורות. הכל תלוי כמובן בכמה מהר אמכור את המלאי הקיים.. ;) אני שמח שמצאתי את הפורום הזה.. כשארצה לבצע הזמנה נוספת, אפתח פה סוג של סקר לראות מה אנשים חושקים בשביל הקוספליי שלהם. המחיר הוא 149 ש"ח לזוג עדשות. הן בעלות תוקף לשנה לאחר הפתיחה (3 שנים חיי מדף), ולא שבועיות או חודשיות.

Mana Sama

New member
תוקף לשנה! מושלם! 3>

כשתזמין עדשות סגולות,אהיה הראשונה לקנות אותן..חלום שמתגשם *-*

Mana Sama

New member
אה רגע *נפילת אסימון*

יש אפשרות להזמין את העדשות האלה עם מספר? כי כל הקטע זה להסתובב בלי משקפיים וכאלה 3:

grimmjow

New member
כשעובדים מול סין ערים גם בשעות האלו :)

העדשות של השארינגאן ללא מספר. ברמת העיקרון, ניתן להזמין עם מספר. אני צריך לבדוק איך זה מסתדר מבחינת משרד הבריאות (האישור שקיבלתי הינו לעדשות הספציפיות הללו שהן ללא מספר). אעדכן בהמשך. לילה טוב :)

Grell

New member
אוי אדירררר

גאד 150 זה מחיר בארץ לעדשות של 3 חודשיםםם ;; אני כ"כ קונה ממך ;A; אין מצב אתה מייבא ESPECIALLY FOR ME אדום וצהוב XD? אני צריכה לקיץ.

Serf SaN

New member
תקני זוג אדום וזוג צהוב,

ותתחלקי עם סם. היא גם צריכה. P:

CibiHeart92

New member
האם יש לך דוגמאות?

זאת אומרת תמונה של מישהו לובש את העדשות מהסוג שאתה מביא? אחרי שבחנוכה ראיתי כמה קוספליירים שלבשו עדשות אדומות וסגולות שלא השפיעו עליהם בכלל אני אעדיף לדעת שיש איכות במה שאני דוחפת לעין ועוד שאלה- אם מבקשים ממך להביא עדשה מסוימת, האם יש עדשות מסוימות שלא תוכל לייבא, וכמה זמן בערך יקח עד שתשיג אותן?

grimmjow

New member
תשובות לכולם :p

תראו, כמו שאמרתי, זוהי ממש ההתחלה ולכן נכון לעכשיו יש לי רק את השארינגאנים. (שלדעתי מגניבים לאאלה ד"א..), אין שום ספק שבמידה ויש ביקוש אבצע הזמנה נוספת של עדשות.. אך, כמובן שצריך להיערך לזה בהתאם. למי שמבין קצת איך עובד ייבוא - לא משתלם להביא לארץ כמויות קטנות, ולכן לא משתלם לא לי ולא ללקוח להזמין סגנון אחד ספציפי. אם באמת הלקוח רוצה דגם מסויים ממש, ומוכן לשלם יותר אז אין בעיה.. אבל חבל לדעתי.. לפי מה שאני רואה הכיוון שלכם פה זה בעיקר צבעים אחידים ובולטים, נכון? בואו נגיד ככה, אני מעריך שעד חודש הבא תהיה כבר הזמנה חדשה של עדשות מסגנונות מהסוגים שביקשתם פה בפורום. http://www.relicko.co.il/catalog.html - יש פה כמה סגנונות מקטלוג של היצרן, תסתכלו ותבחרו את בחיר ליבכם :) בנוגע למישהו שלובש את העדשות, לי ספציפית אין עדיין תמונות עם העדשות שלי, אך הדגמים של היצרנים המובילים כמו GEO ו EOS דומים מאוד, ולכן כל תמונה או סרטון באינטרנט של העדשות הללו יעשה את העבודה: http://www.youtube.com/watch?v=pecPsDoJjlo http://www.youtube.com/watch?v=6Pvz2ic7cdE

Serf SaN

New member
יוזמה מבורכת.

אתה מוזמן להמשיך לעדכן אותנו כאן בפורום. :)

Kienai Negai

New member
הממ..

(תאירXD) כל הכבוד על היוזמה~ שמעתי הרבה תלונות על כמה שחסרות עדשות אנימה בארץ.. יש עוד הרבה דוגמאות שלדעתי יש להן ביקוש בארץ בדיוק כמו לשארינגן.. גיאס וכאלה. למרות שאני אשמח אם יביאו גם את העדשת מוקורו~

PreParade

New member
אומג גם אני ממש צריכה אדומות לקיץ!*-*

אבל בלי מספר ^^ תזמיןןןןן הביקוש ממש גבוהה לאדומות XD אחלה יוזמה,תודה!

saarshemer

New member
הייתי קונה ממך בלי לחשוב פעמיים

אבל הבעיה היא שהעניים שלש בצבע חום כהה (מאוד) כל עדשת צבע שניסיתי הייתה בזבוז של כסף (חוץ מזוג אחד שהיו אטומות במיוחד) אם יש דרך לראות את שלך ספציפית (לא חברה אחרת) על עיניים חומות... מקווה זו לא טרחה

grimmjow

New member
העדשות הללו אטומות לחלוטין

אם תסתכלי על סרטונים ביוטיוב, או תמונות - תראי שהעדשה עם צבע כל כך חזק שלא ניתן לראות בכלל זכר לאישון שמתחת לעדשה. חלק מהעניין בעדשות "אנימציה" זה לכסות לחלוטין את האישון, בשונה מעדשות צבע רגילות, שמטרתן להשאיר את הצורה המקורית של האישון, אך עם צבע אחר.

למעלה