עדשות למצלמה דיגיטלית

tamirye

New member
עדשות למצלמה דיגיטלית

מישהו ניסה להוסיף עדשות למצלמה דיגיטלית ? ברשותי סוני cybershot ואני תוהה איך ניתן להוסיף לה עדשות (כי הרי, העדשה של המצלמה לא מתפרקת כמו במצלמה רגילה,למשל). שנה טובה

shmuled

New member
עדשות חיצוניות לדיגיטליות...

tamirye וכולם - שנה טובה! אז ככה: א. סייברשוט זה שם של סידרה של סוני ולא של מצלמה. נא להוסיף דגם (מתחיל בDSC). ב. אפשר להוסיף עדשות ופילטרים למצלמות דיגיטליות שהכינו אופציה לכך. בד"כ מדובר בהברגה ע"ג העדשה המקורית, או עם מתאם. יש גם מצלמות SLR דיגיטליות, אבל בד"כ הן עולות בהתאם. ג. יפית. אגב, למי שיש אפשרות - להוסיף UV ולהגן על העדשה! יותר עדיף מאשר להחליף מצלמה, לא?

tamirye

New member
עדשות חיצוניות לדיגיטליות

שלום, ותודה על התשובה המפורטת. הדגם שלי הוא dsc-s85 (הדגם האחרון מהסדרה) ואני מאד מרוצה מהמצלמה. (חדות התמונה שלה פשוט מדהימה). ראיתי , למשל, עדשת telephoto X 2 , שאני מניח שעושה זום X 2, אבל לא ברור לי איך היא מולבשת ... האם היא בנוסף לזום הקיים ?

shmuled

New member
אז לגבי dsc-s85

היא נראית על הכיפאק בנתונים, עדשה של צייס... חיצונית הוא נורא דומה לשלי ולכן סביר להניח שמדובר על אותו פטנט: יש מעיין טבעת שמתברגת החוצה ובמקומה מתיישב מתאם (LENS MOUNT). בTIFFEN ישמחו להציע לך מבחר השלמות לדיגיטלית שלך.

tamirye

New member
אני מבין שהתנסית כבר

בשימוש כזה (איזה מצלמה יש לך ? ). איזה עדשות ניסית להוסיף למצלמה שלך ? מה שעדיין לא ברור לי ב - 100% זה האם הזום המקורי של המצלמה פעיל או שהעדשה הנוספת מנטרלת אותו, והאם האיכות המקורית נשמרת. (לא הכרתי את האתר של tiffen...) תודה

shmuled

New member
בחור עם נסיון...

לי יש קנון PowerShot G1. אם אתה רוצה להשוות (כמו שבנים אוהבים...
) אתה מוזמן (ללחוץ כאן). המתאם המדובר מורכב על גוף המצלמה ומאפשר לך להוסיף את העדשות הנוספות אחרי העדשה שכבר קיימת, כלומר כל עדשה שתרצה להוסיף תהיה בנוסף.

tamirye

New member
אבל דווקא את ה - canon

אני לא מכיר כל-כך. שמעתי יותר על ה - olympus ו - nikon. הבעיה עם כל האביזרים הנוספים למצלמה ש - אי אפשר להשיג אותם בארץ או שהמחירים מופרכים. יש איזה המלצות בענין ?

tamirye

New member
אפשר להכיר את החבר´ה שלך ?

אתה יכול להמליץ על מקומות אמינים לקנות בהם ציוד דיגיטלי ? הבעיה העיקרית זה הזיכרון. גם 128MB לא מספיק ליותר מידי זמן...

למעלה