עדשה ל-eos 300

gbzx

New member
עדשה ל-eos 300

חבר שרכש את המצלמה מעוניין בזום גדול יותר איזו עדשה מומלצת

gbzx

New member
בגדול לא מוגבל

הרעיון הוא לא להתפשר באיכות יחד עם זאת הוא בתחילת דרכו ומקצועי הוא לא אז איפה שהוא באמצע

gbzx

New member
אני חושב שהוא יקח את העדשה

הסטנדרטית של ה-100000$
האם ה- 70-200 F4L זאת העדשה הנכונה לצלם המתחיל? האם אין משהו זול יותר ? אני רואה בלוחות כל מיני עדשות של טמרון שזה ברור שלא בא בחשבון (לפי מעקב ההודעות בפורום) אך האם אין קנון טובה וזולה יותר. הקנייה תתבמע בארה"ב אז ככה שגם כתובות והמלצות יהיה מעניין לקבל.

LazyGecko

New member
זולה יותר = טובה פחות

יש יותר זולות, הן פחות טובות. העדשה הנכונה לצלם המתחיל ? מי יודע, כל אחד ומה שנכון בשבילו. את ההחלטה הסופית רק חבר שלך יכול לעשות.

barnea e

New member
תלוי בצרכים ובתקציב

Canon 28-1365 USM IS היא עדשה מצוינת במחיר סביר. אופציה נוספת במידה והוא מחפש זום גדול זה ללכת לכיוון עדשת ה 28-200 של קנון. זוהי עדשה הרבה פחות איכותיות (גם מבחינה אופטית וגם מבחינת מבנה מכני וחוזק פיסי), אבל לצרכי מצלמה פילם כמו ה EOS300 ותחת ההנחות הבאות: 1. צילום בנגטיב ולא שקופיות 2. לא מדובר על הגדלות של מעל 13x18 אזי היא מספקת את הסחורה.

gbzx

New member
נשמע טוב

האם יש עדשה ספציפית (דגם מסויים) מדוע לא להגדיל מעל 13X18 האם עד כדי כך גרוע? אין סיכוי לשקופיות

אם ישנה עדשה 28-90 הייתי מציעה את

עדשת קנון 70-300 עם מייצב התמונה - באורך מוקד כזה,בדרך כלל צריך חצובה או פילם מהיר,המייצב מאפשר לצלם תמונות חדות בהחזקת יד גם במהירות 60\1 (במקום 250\1 ). עולה כמו עדשת הקנון 28-200 ,או כמעט כמוה - טובה יותר,גם לפי 'מבחני העדשות' באתרים השונים: www.photodo.com www.photozone.de www.photographyreview.com לגבי עדשת 28-200 :אורך המוקד קורץ אבל יש בה די הרבה מגבלות,הזולות ממש,של סיגמה,ממש לא מומלצות,ובטח שלא לקניה מחו"ל(ללא אחריות בארץ), הקנון-כאמור-יקרה ללא הצדקה לעומת מה שנותנת,נשארה רק הטמרון-דגם XR . אם מייעדים אותה לטיולים-כעדשה יחידה וקומקטית או לצורך ממש מסוים-בסדר, לכל היתר-עדיפה בהרבה העדשה שהצעתי- גם אורך המוקד גדול יותר, גם המייצב. זו דעתי בכלאופן.

למעלה