עדנה מזי"א

עדנה מזי"א

קראתי את "משחקים בחצר האחורית" בהמלצתכם, <ביקשתי המלצות על ספרים שמדובר בהם על תקיפה מינית, וכו'> ודי התאכזבתי. איכשהו המחזה קצת רדוד לטעמי, מלעיט את הקורא <ואני מניחה שגם את הצופה> בכל הפרטים ובהכל, ולא ממש גורר מחשבה עצמית ועומק. לקחתי מהספריה גם את "התפרצות x" <של עדנה מזי"א>, ואני בתקווה שהוא יהיה עמוק יותר ומהנה יותר מ"משחקים בחצר האחורית". מישהו במקרה מכיר את הספר/ים ורוצה לשתף אותי?
תודה...

Rivendell

New member
בינתיים קראתי משהו מצויין בנושא

את "דבק שקדים או ציאניד" של רקפת זהר. אני ממש ממליצה לך על זה, היה באמת באמת מצויין. המליצו עליו בפעם שעברה - אבל אחרי שקראתי אני מרגישה צורך לחזק את ההמלצה. לדעתי זה נוגע בדיוק במה שאת צריכה. למיטב זכרוני יש מאמר על זה במאמרים.

תודה על ההמלצה, ואני מצטרפת אליה...

"דבק שקדים או ציאניד" מומלץ בהחלט! קראתי את הספר לפני שבוע-שבועיים, ואמנם לקח לי זמן להיכנס אליו, אבל כשנכנסתי אליו אז זה היה עד הסוף, ממש חייתי בתוכו, והיה לי קשה מאד לעזוב אותו... ממליצה! ולגבי עדנה מזי"א: מישהו מכיר? קרא? אהב? שנא? משהו?... ולילה מקסים לכולם!

Rivendell

New member
אכן דורש קצת זמן הסתגלות

אבל אחרי שנכנסים אליו קשה להניח אותו.

"התפרצות x" / עדנה מזי"א

התחלתי לקרוא אותו אתמול. ההתחלה מסורבלת. משפטים ארוכים, לא נגמרים, לא נותנים לנשום... לאט לאט הכתיבה נהייתה יותר פשוטה, יותר קריאה. עוד לא החלטתי מה דעתי על הספר, אני מניחה שאני אחליט כשאני אסיים לקרוא
... בינתיים אני קוראת, אבל ממש יכולה להניח את הספר. בניגוד למה שכתוב על הכריכה <ואני מהפתים שמאמינים
>. זהו. רק רציתי לחלוק רשמים ראשונים... <ומה קורה לי בזמן האחרון שקשה לי להיכנס לספרים???>

siv30

New member
אולי הנושאים שאת בוחרת קשים

וטבעי שתדרש הכנה מסוג מסויים גם מצד הסופר וגם מצד הקורא, דבר *המקשה * על הכניסה לספר.

דווקא "התפרצות x" לא קשורה לנושא...

סתם בחרתי אותו מהמדף והסתכלתי על הכריכה והסתקרנתי...
וזה לא שהנושאים קשים לי, פשוט סוג הכתיבה קשה לי. קשה לי להתחבר לסגנונות כתיבה ולעבור מסגנון לסגנון. אפילו ספרים וסגנונות שפעם מאד אהבתי <לדוגמא: "מסע באב" שיכלתי לקרוא אלף פעמים ולהתחבר לספר בלי בעיות, עכשיו אני תקועה באמצע, ומרגישה כובד>

למעלה