עדנה וקן..

rrredshay

New member
עדנה וקן.. ../images/Emo13.gif

קן ואשתו עדנה הלכו בכל שנה ליריד, ומדי שנה קן היה אומר: "עדנה, אני רוצה לטוס במסוק". עדנה תמיד ענתה: "אני יודעת, קן, אבל הטיסה במסוק עולה חמישים דולר, וחמישים דולר הם חמישים דולר!" בשנה אחת קן עדנה הלכו ליריד, וקן אמר: "עדנה, אני בן 75. אם אני לא אטוס עכשיו במסוק, אולי לא תהיה לי הזדמנות נוספת." עדנה ענתה לו: "קן הרי הטיסה במסוק עולה חמישים דולר, וחמישים דולר הם חמישים דולר!" שמע הטייס את בני הזוג ואמר: "אנשים אני אעשה אתכם עיסקה. אני אקח את שניכם לטיול. אם תוכלו להישאר בשקט במשך כל הנסיעה ולא לומר מילה, אני לא אגבה מכם פרוטה! אבל אם תאמרו אפילו מילה אחת -זה יעלה לכם חמישים דולר. " קן ועדנה הסכימו ועלו למסוק. הטייס עשה כל מיני תרגילים, אבל לא נשמעה מילה. הוא עשה תעלולים נועזים שוב ושוב, אבל עדיין -לא נשמעה מילה ... כאשר הם נחתו, פנה הטייס אל קן אמר, "בחיי, עשיתי כל מה שיכולתי כדי לגרום לך לצעוק, אבל אתה לא השמעת מילה. אני מתרשם!" קן השיב: "ובכן, אם לומר את האמת, כמעט אמרתי משהו כאשר עדנה נפלה מהמסוק, אבל אתה יודע, - וחמישים דולר הם חמישים דולר!" שיהיה שבוע נפלא, ותזכרו חמישים דולר הם רק חמישים דולר!

שרשירית

New member
בוקר טוב ../images/Emo6.gif

שלושה ימים אחרונים ואז השפיות (היחסית) חוזרת. החופש הזה כמעט והרג אותי. כל ערב לישון בשעות הקטנות של הלילה, להתעורר אחרי 10, לשרוץ בבתי קפה ומול הטלוויזיה, לשחק בWII, מזל שאין לי פצעי בגרות אחרת הייתי חושבת שחזרתי להיות בת עשרה מטופשת. עוד השבוע המתוק שלי הולך לכיתה א' ואני כבר בכיתה ג'. שבוע מלא התרגשות. בהצלחה לכולם ולי.
ולגבי החמישים שקל, הכל יחסי. גם מיליון שקל, תלוי למי.

Rtitan

New member
מארטי ודוריס... ../images/Emo23.gif

מארטי ודוריס ברקוביץ'... הכרתי אותם שבוע אחרי שהתחלתי ללכת לבית הכנסת של חב"ד - הוא ניגש אלי בשבת בבוקר ושאל אם יש לי לאן ללכת בשישי בערב - ואם לא, הם מאד ישמחו אם אבוא אליהם... האמת שמעולם לא הלכתי - תמיד היה לי לאן אבל זה לא משנה. תמיד כשהם פוגשים אותי (או כל אחד אחר ) הם נעימים ומחייכים. מארטי סובל מבעיה בגב שגורמת לו ללכת לא לגמרי ישר, קצת כפוף... אבל זה מעולם לא הפריע לדוריס. מדי פעם, באירועים מיוחדים ראיתי אותם רוקדים יחד, שום תנועה שלהם לא מסגירה את הגיל שם להם
- מארטי חגג היום את יום הולדתו ה-80, והוא נשוי לדוריס כבר 55 שנה. ישבתי שם מביט בהם, 55 שנה ביחד. מה שלא אוכל להעביר לכם - הוא את המבט שמארטי מגניב לדוריס מדי פעם כשהם לא לגמרי ביחד - נניח שהיא מדברת עם חברות והוא ניגש עם גיל, רופא הילדים אל ליד הבר ולוקח וויסקי משובח. את תנועת היד האופיינית שלו עם המבט השובב של הפרקליט היהודי המאד מצליח ששולח את הכוסית לכיוונה של דוריס כאומר לה "אני שותה לחייך..." ואת המבט האוהב שהוא מביט בה. אני גם לא יכול לתאר לכם את המבט שהיא תולה בו - עם החיוך המקסים שלה. לא צעירה האישה - אבל אין ספק ביופיה ועדינותה. 55 שנה הם ביחד... הבטתי בהם היום וחייכתי לעצמי - הם זוג שמספר סיפור על אהבה שקשה לדמיין, שנמשכת כבר כל כך הרבה שנים - ולא רק שאינה פוחתת - אלא שנדמה שהיא רק ממשיכה וצומחת...
את זוכרת אותם... היא שאלה אותי מי את כשסיפרתי, היא הביטה בך וכשראית אותנו מדברים, היא חייכה אלייך חיוך של עיניים כחולות ולחיים תפוחות
.

sumerfield

New member
../images/Emo140.gifאני לא נוטה להתרגש

אבל איכשהו אני הפעם מאוד מזדהה עם הסיפור הזה. היה לי כזה חלום פעם.

יערית

New member
זה דור שהולך ונעלם

ולו רק בגלל שאנשים הפכו להיות כ"כ אגואיסטים, כ"כ חסרי סובלנות לחיים, כ"כ אינטרסנטים וערך האהבה קיבל תפנית חדה והוסיפו לו כנפיים וגולם ואם אין את זה...כבר לא מחפשים בעומק הקשר. והמעטי מעטים שכן יביטו אחד בשני אחרי X שנים לא מבוטלות, הם אלו שלא חשוב מה עברו, ידעו להעריך מי צלח איתם באש ובמים את החיים ואם אהיה יותר מציאותית, מי השותף שלא הרים ידיים מעצמו בקצב החיים המשוגע הזה...

Rtitan

New member
את... יש לך מנהג מגונה!!!

לכתוב בדיוק את מה שאני חושב עליו. למצוא את השותף שיהיה שם, שלא ירים ידיים ויכנע לקשיים - וימשיך לאהוב גם בסערות... אין לך מושג כמה זה בדיוק מה שאני חושב.

Rtitan

New member
מארטי ודוריס... ../images/Emo23.gif

מארטי ודוריס ברקוביץ'... הכרתי אותם שבוע אחרי שהתחלתי ללכת לבית הכנסת של חב"ד - הוא ניגש אלי בשבת בבוקר ושאל אם יש לי לאן ללכת בשישי בערב - ואם לא, הם מאד ישמחו אם אבוא אליהם... האמת שמעולם לא הלכתי - תמיד היה לי לאן אבל זה לא משנה. תמיד כשהם פוגשים אותי (או כל אחד אחר ) הם נעימים ומחייכים. מארטי סובל מבעיה בגב שגורמת לו ללכת לא לגמרי ישר, קצת כפוף... אבל זה מעולם לא הפריע לדוריס. מדי פעם, באירועים מיוחדים ראיתי אותם רוקדים יחד, שום תנועה שלהם לא מסגירה את הגיל שם להם
- מארטי חגג היום את יום הולדתו ה-80, והוא נשוי לדוריס כבר 55 שנה. ישבתי שם מביט בהם, 55 שנה ביחד. מה שלא אוכל להעביר לכם - הוא את המבט שמארטי מגניב לדוריס מדי פעם כשהם לא לגמרי ביחד - נניח שהיא מדברת עם חברות והוא ניגש עם גיל, רופא הילדים אל ליד הבר ולוקח וויסקי משובח. את תנועת היד האופיינית שלו עם המבט השובב של הפרקליט היהודי המאד מצליח ששולח את הכוסית לכיוונה של דוריס כאומר לה "אני שותה לחייך..." ואת המבט האוהב שהוא מביט בה. אני גם לא יכול לתאר לכם את המבט שהיא תולה בו - עם החיוך המקסים שלה. לא צעירה האישה - אבל אין ספק ביופיה ועדינותה. 55 שנה הם ביחד... הבטתי בהם היום וחייכתי לעצמי - הם זוג שמספר סיפור על אהבה שקשה לדמיין, שנמשכת כבר כל כך הרבה שנים - ולא רק שאינה פוחתת - אלא שנדמה שהיא רק ממשיכה וצומחת...
את זוכרת אותם... היא שאלה אותי מי את כשסיפרתי, היא הביטה בך וכשראית אותנו מדברים, היא חייכה אלייך חיוך של עיניים כחולות ולחיים תפוחות
.

WinWin8

New member
אריק ובנץ..

לא יודע מה זה קשור אבל רציתי גם להשתתף...

למעלה