עדן לנצח :]

• פותח הנושא bib2
  • פורסם בתאריך

bib2

New member
עדן לנצח :]

אממ...לא ראיתי מתי שזה היה משודר עוד לפני חצי שנה בערך מי זכההההההה אני חייבת לדעתתתת
רב תודות :]]

adi007

New member
אחרי חיפוש קצר בפורום

תמצאי ששונה וולאס ניצחו. לא שיש לי מושג מי אלה, כי לא ראיתי עדן לנצח :)

R y a n O

New member
אם אני זוכר נכון

שונה ואדם נשארו אחרונים, והם היו צריכים לבחור איזה בן זוג הם רוצים שיזכה איתם בכסף, שונה כמו שכתוב פה בחרה בוואלס. ואדם בחר בברוק שהיו מקום שני-לדעתי הגיע להם יותר לזכות.

לא כל כך מסכים...

כעיקרון לאדם ולוואלאס הגיע לזכות... אדם כי הוא היה הוגן ולא בגד באף אחד ולא היה מניאק... וואלאס כי הוא שיחק את המשחק בצורה מ ד ה י מ ה ! ברוק ושונה היו צבועות!

פחחח קרעת אותי

וואלאס?!? לו הגיע לזכות?!?! איזה צורה מדהימה הוא ניצל את ברוק ושונה הוא שיקר לכולם פחחחחח צורה מדהימה ... ברוק בכלל לא צבוע היא מלכה כפרה עליה אין כמוה דרך אגב מישהו יודע מה קורה עם אדם וברוק ???

THE COLBSTER2

New member
וואה~!!!!!!!!!!

וולאס הכוסון המאמם הגיע לו לזכות היה הכי חמוד מכולם כפרה עליו!!!!!! באמא שלך בראסמי מה אדם עשה יאללה רק לנצל את ברוקי קוקי מוקי!!!!

RedDevil16

New member
LOL

וואלאס היה... אמממממממ... מוזר. על ברוק התחשק לי לזרוק לבנה.

נכון הוא נכנס למשולש אהבה עם

ברוק ושונה אבל הוא מתחרט על זה והוא מתחרט שהוא פגע בהן וזו הייתה הטעות היחידה שלו... אני ראיתי את הסידרה הזו כמה פעמים ובפעם הראשונה גם אני לא שמחתי שהוא זכה אבל בפעמים הנוספות שראיתי עקבתי בדיוק אחרי כל מה שהוא עשה והוא לא פגע שם באף אחד והוא לא דפק אף אחד! הוא רק דאג שהוא שונה ומאט יצליחו להתקדם במשחק... וגם היו שלבים שהוא דאג לאדם להתקדם והוא התייחס לכולם סבבה הוא לא העליב אף אחד הוא היה מעולה! ברוק לדעתי נהייתה ממש מגעילה בהמשך המשחק! איך שהיא מכרה את קלאודיה בשביל להישאר במשחק, ואיך שהיא ושונה שיחקו אותה חברות ומאחורי הגב רק קללות. ואיך שהיא ניצלה את אדם בשביל להתקדם במשחק- היא מאודד צבועה ולא האמנתי בגרוש לזה שהיא מרגישה משהו אליו! היא הרגישה שאוהבים אותה וזהו תפסה על זה טרמפ! היא עדיין הייתה תקועה באובססיביות לוואלאס ובזה שהיא לא הצליחה להשיג אותו!

M i l k y W a y

New member
דרך אגב..

כשעדן לנצח שודר לפני כמה חודשים בערוץ 10 , אז אחרי הפרק האחרון תפוז אירחו את וואלס ושונה והם אמרו שהם חברים והם גרים ביחד... ווואלס השמין בטירוף...

למעלה