עדן אריזות

עדן אריזות

ביקרתי היום בעדן אריזות במושב חגור. יחס מצויין, עם המון תשומת לב, ומחירים טובים. לדעתי הרבה יותר זול מאריזות ת"א ששם נהגתי לקנות. אין חובה לקנות כמויות של 100, אלא אפשר לקנות קופסאות בודדות (למשל לאריזת תכשיטים ומתנות). אז אם המקום לא רחוק לכם, ומעוניינים לחסוך זמן וחנייה - זה המקום: עדן אריזות, משק 25 במושב חגור. פתוח עד 17:00.

HayaBee

New member
../images/Emo51.gif נורית על הדיווח,

בהחלט לא שווה לטרוח ולהגיע לסלמה בתל אביב אם אפשר בנוחות להגיע לחגור. וחוץ מזה מה שלומך? איפה עבדת לאחרונה?

לירוןv

New member
היי נורית, מה טווח המחירים

בעדן? ביקשתי היום ב"אקספרס אריזות" בפ"ת ונראה לי מאוד יקר שק של ראפיה טבעית במחיר של 160 ש"ח, גליל צלופן שקוף 260 ש"ח וגדול 450 ש"ח האם ידועים לך המחירים למוצרים האלה בחגור? או במקום אחר זול יותר?

עדן - יחס וטווח מחירים

מצטערת, אבל אני רכשתי רק קופסאות לאריזת תכשיטים ושקיות מסוגים שונים לאריזה. מציעה להתקשר אליהם ולשאול.. בטוחה שיענו יפה. נמצאת שם בחורה בשם ריטה, שהיא במקרה גם תושבת ראש העין והיא עזרה לי מאוד, הלכה, בדקה , הביאה...... וכך עוד שניים איתה. לא סתם כתבתי על היחס הנחמד. היה בפירוש נעים לרכוש שם. ועל מזומן קיבלתי 5% הנחה.ובסיום לקחו לי את הכל לרכב, בלי שביקשתי. גם המחירים יותר זולים לעומת מה שרכשתי קודם לכן....... מציעה לנסות. לכל אחד מאיתנו קורה שיש יום פחות טוב......

סורי נורית,לא מסכימה איתך../images/Emo10.gif

היחס שלהם מאד מאד לא נחמד, קניתי שם כמה פעמים כי הם ליד הבית שלי וכל פעם הם הצליחו לעצבן אותי מחדש. היחס שלהם מאד מזלזל, גם שקונים כמויות הם עושים בעיות עם הנחה ולא משנה כמה פעמים את חוזרת זה לא נותן לך שום זכויות שם... אני עובדת עם הרבה ספקים ואף אחד לא נותן יחס כזה ללקוחות שלו.

HayaBee

New member
ברוכה הבאה פיית היער, אולי קיבלו עובדת חדשה?

דברים משתנים לפעמים לטובה, נסי שוב אולי באמת חל שינוי. למי שרוצה לבדוק מחירים הרי הכתובת של עדן אריזות. http://www.eden-packaging.co.il/

ממש לא... ../images/Emo31.gif

כמו שציינתי הייתי שם מספר פעמים ועל פעם היה לא נחמד בלשון המעטה . אני באמת לא רוצה להיכנס לזה יותר... אני תרמתי מניסיוני ומעבר לזה כל אחד יכול לנסות
. בכל אופן ה ר ב ה יותר חשוב להגיד מזל טוב על הפורום המקסים הזה ואין ספק שנבקר הרבה.

למעלה