עדן אמזלג חוזרת!

adir Love Love

New member
עדן אמזלג חוזרת!

ולא רק שחוזרת לתכנית, אלא גם מעיפלה לגמר. מישהו כאן בעד עדן? גם ככה אין מספיק בנות, היא חייבת לחזור!

idodo cohen

New member
עדן אמזלג

היא לא הפיתרון לבעיית "אין מספיק בנות". חוץ מזה, יש מספיק בנות בשלב זה בשביל למלא את המקום הראשון [מארינה
].

adir Love Love

New member
מה גם שהיא לא באמת עפה,

היא עפה בגלל החסינות של נדב! הצופים העדיפו להעיף את נדב ולא את עדן. בגלל השופטים שלפעמים קצת משתגעים עדן עפה. בדיוק כמו שחן שהוא בערך טוב, עף בגלל חסינות של אליסה.

faery18

New member
איכס עדן בעעעעעעעע

"מה איכפת לי מהעשר מתמודדים איכפת לי מעצמי" איכסס איזו מגעילההה פריחה! מי יצביע לה לא סובלת ת'צחוק המכוער שלה איזו מתלהבת אימאלה. לפחות לא תליתי בכניסה לבית שלי פוסטר של עצמי פחח לבחורה אין חיים?!?! חושבת היא מדונה חחחח. רק נדבבבבב קדמוןןןןןןן!!

NP16

New member
היא נבחרה מתוך סיון וכל אלה, ^^^^^^^

בחרו אותה כשהיה צריך לבחור מתוך 10 מודחים שביניהם לא חן, לא אדיר, לא נדב, ולא מרים. בגלל זה היא נבחרה . אני אגיד לך את מי היא עקפה: איריס, מורן, אורן, לימור, עדי, סיוון, נדב כהן , ארלין ומיקה. ממש כל הכבוד לה! עכשיו היא בטוח בגמר!

ראיתם אותה בחדשות כוכב נולד?

היו קטעים שהיא ממש נשמעה כמו נינט. בעיקר בקטעים שהיא צחקה. ועוד משהו, היא לא נראית לי חכמה במיוחד

אם אומרים על מארינה שהיא סנובית ומנתשאת,מי

שלא יוגע מה הפירוש המושג-זו עדן!!!! כניראה יש פה אנשים דפוקים..שמטיחים במארינה האשמות...וממש לא מבינים מה פירוש המילה! אז כל הדיסורים האלו מופנים לעדן...טוב שלא זרקתי נעל למסך המחשב...

אני מצטט אותה - "מה אכפת לי מאלה שלא עברו"

באמת, מה צריך להיות אכפת לה מסיוון חברה הכל כך טובה? מה אכפת לה מכל אלה שלא עברו שעכשיו הם מבואסים? העיקר שהיא עברה

אני חושב שיש הסדל בין....

"חבל שאף אחד אחר לא נבחר אבל אני לא אעמיד פנים שאני לא שמחה שעברתי" לבין "למי אכפת מה-10 האחרים" (שדרך אגב, היא אמרה שלא אכפת לה מעצמה...היא חלק מה-10 האלה...

adir Love Love

New member
יש כאן אנשים שפשוט לא מבינים בשירה

ועדן היא זמרת, ואחת הטובות בכוכב נולד. וזה לא משנה איך היא מתלבשת

למעלה