עדלי

• פותח הנושא idos3
  • פורסם בתאריך

idos3

New member
עדלי

שלום שמי עידו נולדתי ב-21/10 בשעה 3:05 , עשו לי פעם מפה ונאמר לי שיש לי מפה מאוד קשה מכיוון שכל הבתים או המזלות מרוכזים אצלי ב- בתולה מאזניים ועקרב ואין איזון במפה. האם זה יכול להיות ולמה זה גורם.

אז אין איזון - ביג דיל.. ../images/Emo13.gif

מעט מאוד מפות הן מה שנקרא ´מאוזנות´, ורוב האנשים המאוזנים שהכרתי היו משעממים פחד - למות מרוב שעמום.. אין כמעט בטבע דבר כזה, מפה מאוזנת. כל אחד מאיתנו הוא לא סימטרי בצורה כזו או אחרת. זה שיש לך ריכוז כזה בעקרב ומאזניים - או קיי, סו ? המפה היא לא ´קשה´ או ´קלה´ בגלל זה, אלא פשוט מרוכזת יותר ממפות שהן.. פחות מרוכזות. שוב לפנינו אסטרולוג או איש מקצוע, שסתם נהנה להפחיד אותך, ולעשות לך רע על הלב. זה בכלל לא נורא שמפה היא כזו, וזה בסדר גמור. כל פעם שמשהו מפעיל אותה, אתה אולי חווה דברים בעוצמה גדולה יותר, לטוב - ולרע, אבל אין בזה רע או טוב - זו האיכות שלך, וזה מה יש. דרך אגב, גם המפה שלי לא מאוזנת, וגם אני לא מאוזן ממש, לשמחתי הרבה, אחרת הייתי ממש משעמם את עצמי עד מוות. אז.. לילה מאוזן לך, מתוקי.

idos3

New member
תודה, הרגעת אותי

תודה רבה , כבר מזמן היו לי כל מיני מחשבות על הנושא למרות שעשו לי את המפה לפני 8 שנים, ואגב לגבי האופק שלי היו שתי אסטרולוגיות אחת טענה שיש לי אופק אריה ואחת בתולה אין לי מושג. תודה.

למעלה