עדכנתי

In Limbo

New member
סתם הערה/הארה

אני לא יודעת אם שמת לב לזה, אבל העיגולים בדף הראשי (עליהם לוחצים להגיע לעבודה) הם לא עיגולים חלקים, הם מרונדרים כאלה... לעומת החתול השחור מצד ימין שהעיגול שלו נורא חלק ויפה.

In Limbo

New member
וחוץ מזה

הציורים שלך מגניבים ואני נורא אוהבת
כל פעם שיש לך שער בעכבר העיר אני בוהה בו כמה דקות

../images/Emo65.gif ברכות!

כניסה יפה לאתר! מלבד השוליים המשוננים שצויין פה, האתר פשוט ויפה כמו הקודם (לא זוכרת כ"כ מה ההבדל!) והפאם-פתאל בכניסה בהחלט מזמינה להכנס (למרות שקצת לא פייר להתקל אח"כ בברונטית - כאילו מרמים אותך...). אני בעיקר אוהבת את הקריקטורות שלך - מרגארט ת'אצ'ר ענקית, וגולדה מאיר שיחקה אותה גם. חלק מהתמונות לא עולות, או שזו סתם בעיה זמנית עם השרת? אני חושבת אבל שהכותרת צריכה להיות קודם השם שלך ואח"כ Illustrations.

e m i l y

New member
תודה

לכם על התגובות,יש לכן לשתיכן ראייה 6/6 כנראה כי לקח לי הרבה זמן לשים לב לשינון הזה...או שאולי יש לכן מסך ענקי... אבל תודה על תשומת הלב, אני מיד אתקן את החרפה. יש שם קצת עבודות חדשות, ואולי בגלל שהיתה בעיה שם (ובאמת היתה איזו תקלה זמנית) אי אפשר היה לראות אותן, ובכלל אני לא אדם טכני ואין לי שום מושג בפלאש ותיכנותים, אז האתר פשוט יחסית,מה שחשוב לי זה בעיקר שהוא יהיה קריא ונגיש מבלי לחשוף את הפגמטיות הטכנית...

ברכות חמות../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

גם אני שמתי לב לפיקסול הקל אבל לא ייחסתי לו משמעות קריטית במיוחד... שמחתי לראות שיש באמתחתך עוד כל כך הרבה עבודות חדשות (לפחות מאז הגירסה הקודמת) אבל התבאסתי קצת מהויתור על היישנות (כמו כל תמונות הטיול עם האפרסמון ותמונת הפיגועון). הנשים הכוחניות מעולות, בהחלט טאצ'ר שולטת מבחינת הבנייה של הדמות והרקע. הפירוט מתחת לכל תמונה מצויין ומוסיף, למרות שאפשר היה לציין את שם הספר/מגזין. אבל לא חובה, אם זאת יותר מידיי טירחה. כנ"ל גם לגבי סידור התמונות לפי סיווג (שערי עכבר, ספר, נשים, עיתונים). ושוב, חבל על העבודות הקודמות. למה להתקמצן על הכמות?? GIMME,GIMME,GIMME!

In Limbo

New member
היי!!

את עשית את הדמות של "ניקול" עם הפיה/נסיכה הזאת? לא ידעתי.. קבלי ח"ח היא פשוט מקסימה.

e m i l y

New member
כן,

אני עשיתי את ניקול..מזגנים לצערי עוד אין ברזומה שלי. מעניין לדעת,איפה ראית את הדמות של ניקול מפורסמת? את זוכרת? כי לי, מלבד על המחשב, עוד לא יצא לראות אותה. עצובים הם חיי המאייר

מתלהב

New member
אפרופו דמותגים, לאל-על יש דמותג

ילדים חדש. מכירים? יש איפשהו תמונה גדולה/ברורה יותר?

preacher

New member
אוי אלוהים

הדמות, אם לשפוט מהתמונה המטושטשת, נראית ממש ממש מגניבה. אבל מה זה השם הזה שתקעו לה? וה- tagline עוד יותר גרוע. לפחות זה לא "החבר המתרומם שלי"...

e m i l y

New member
זה

אמור להיות מבוסס עליה, כן. השתדלתי לפשט אותה לאטריבוטים כמו שיער אדמדם ומשהו ביצ'י בלוק הכללי, אבל באמת השתדלתי לעצב אותה כמו שאני אוהבת והם (משרד הפירסום) התעקשו בסוף רק על תחת גדול יותר, כי היא היתה קצת כוסית מידי...

למעלה