עדכנו אותי

TotoBamba

New member
עדכנו אותי

שלום אני חובב הסדרה כמו כולכם פה אבל החמצתי פרק או שניים לפני כמה זמן כשהארם היה בטייסת שוב וכשחזרתי לראות הוא היה שוב בג'אג! איך זה קרה?? הרי זה החלום שלו והוא תיקן את הבעיה הרפואית שהייתה לו... בטח ראיתם את הפרקים שלא ראיתי אז תגידו לי בבקשה למה הוא חזר לג'אג (היה ברור שיחזור כי זה הנושא של הסדרה...) ואיך ומה קרה בפרק בקיצור... אני יודע שזה בתחילת העונה החמישית בערך... תודה!

Nushi G

New member
זה קצת מסובך, אז בקצרה-

הארם היה חלק ממשימת צילום מעל שטח אויב בתור המלווה של המטוס צילום... המטוס השני נפגע, וכדי שהטייסים לא יצטרכו לצנוח בשטח אויב וליפול בשבי הוא דחף את המטוס שלהם בעזרת הכן נחיתה שלהם (זה שטופסים איתו את הכבל של הנומ"ט..) 19 ק"מ עד שהם יצאו משטח אויב ויכלו לנטוש... כשהוא חזר לנומ"ט (כמובן אחרי כל הברכות..) הוא הבין שאין לו לאן להתקדם בתור טייס כי הוא נעדר יותר מדי זמן מטיסה... אז הוא חוזר לג'אג (ומקבל עיטור גבורה שני על פעולתו מעל שטח האויב...) מקווה שעזרתי..

TotoBamba

New member
הבנתי הרבה אבל

עכשיו אני לא מבין מה זאת אומרת שאין לו לאן להתקדם, חוץ מזה הוא אוהב לטוס לא?

shipper heart

New member
הוא מאוד אוהב לטוס אבל בגלל שהוא

נעדר מטיסה 7 שנים *שלוש שנים בלו סקול ועוד 4 בג'אג* יש לו מעט מדי זמן טיסה ומעט מידי נחיתות על נומ"ט ולכן כל הסתומים שצעירים ממנו ב10 שנים בערך יהיו קפטנים או יהפכו למפקדי טייסות לפניו למרות שהוא טס יותר טוב....הקאג בפטריק הנרי ידע את זה והארם גם ידע את זה...זה סתם היה דופק לו ת'קריירה.... בואו נגיד שאם זה היה תלוי בו הוא היה נשאר על הנומ"ט...חחח כמה שהוא אוהב את ג'אג לדעתי אם הוא היה יכול להתקדם הוא היה נשאר

למעלה