עדכמה חוצפנית

צילה11

New member
עדכמה חוצפנית

ראשית אני מודה לכן על התמיכה לגבי דבריה של אלמוג.בטענה שאני מחרחרת ריב וכולנו חוצפניות אז אני רוצה לספר דוגמה של חוצפהאחת של חמותי שנראה לי שאלמוג תחשוב פעמים להגיד מי חוצפנית באחת המריבות עם בעלי הוא היתקשר אליה שתגיע אלינו הביתה בזמן המריבה ( אני יודעת שזה ילדותי אבל לא זה הענין..) חמותי נכנסה ישבה בסלון ואמרה לי "ת ת ג ר שו אתם לא הזוג היחיד שלא מסתדרים."(אבא שלי ישב לידי ולא התביישה, נראה אותה אומרת את זה לבת שלה) היום אחרי הנתק אני שומעת רכילויות שאני שולטת בבעלי וכ'ו ק נ א ו ת ואחולת שנאה כלפי וכן זה רק בגלל שהתחתנתי עם הבן שלה ע ו ב ד ה .ואם היא מרשה לעצמה להרים את האף וגם הבת שלה אז אולי אני ארשה לעצמי להיכנס לחתונה וגם להרים את האף בכניסה ולא להסתכל לכיוון שלה כמו אויר ואם היא במקרה נכנסת לאתר או הבת שלה אז אני רוצה להעביר להם מסר הגלגל עוד יסתובב...וטוב לי הנתק הזה ובאשר לאלמוג היית רוצה חמה כזו לבת שלך?

אוסה

New member
לא קצת ילדותי מצד בעלך

לערב את אמא שלו במריבה שלכם? ועוד להביא אותה לביתכם בזמן מריבה?

פרצלה

New member
מצד שני

גם אבא שלה היה נוכח בזמן הריב,אז אם כבר קהל,למה שלא יהיה משתי המשפחות?

נראה לי שהבעל באמת הזמין את אמא שלו

בגלל שגם אבא שלה היה שם. צילה, יש מצב שאבאל'ה התערב לפני שהגיעה החמה ?

פרצלה

New member
אני בכלל לא מבינה את הנוהג הזה

לריב לייד ההורים. למה היא רבה עם בעלה לייד אביה? למה אבא לא קם ועוזב כשרואה שהמצב לא מתאים לביקור?

זה באמת מצב תמוה ../images/Emo4.gif לריב ליד/עם ההורים??

אצלינו למשל- אם יש חילוקי דעות כשאנחנו בסביבה משפחתית- אז אנחנו סותמים את הפה וממשיכים את הויכוח בבית.. תראו את חמותי ... כשרק היינו חברים- היתה תקופה שגרתי אצלם וכל ריב או ויכוח הם היו יכולים לשמוע כי החדרים היו סמוכים. יום אחד אחרי לילה סוער ממריבות (לא מדברים אחרים
) בעלי יצא מוקדם מהבית לעיסוקיו. ואני התעוררתי מאוחר יותר. הייתי לבד בבית עם אימו במטבח. ופתאום היא מתחילה לשאול אותי ולתחקר על מה המריבה וממש ניסתה להיכנס לענינים ולהביע דעה. הייתי בהלם. עניתי לה שלא קרה כלום והכל בסדר. היא ניסתה קצת להתעקש ולהגיד שהיא שמעה את הויכוח הקולני ואת הבכי ורצתה לדעת מה קרה.. אז עניתי לה שהכל הסתדר ולא קרה כלום וסתמתי לה את הפה. הייתי ממש בהלם... זה נראה לכם מקובל להתערב כך?

אוסה

New member
פספסתי את הקטע שהאבא היה

אם ככה אני חושבת ששניכם לא בוגרים! כביסה מלוכלכת משאירים בבית ובטח שלא מביאים אנשים (גם אם הם ההורים) לראות אותה.

צילה11

New member
אבא שלי לא התערב

כי הוא מסוג האנשים שרוצה שלום חוץ מזה הוא במקרה נכנס אבל הכולרה שנכנסה התישבה בסלון בלי להניד עף עף ואמרה תתגרשו.דרך אגב השליטה שלה נפשית בבנים שלה הם קרובים אליה בצורה בילתי רגילה פשוט בעלי הבין שהיא חצתה את הקו האדם וראה את הסבל שלי ממנה. שנאה שלא תאמן.

למעלה