עדכוני

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
עדכוני ../images/Emo126.gif

כמה עידכונים בנושאי תמונות וציורים. קודם כל נוספו אלבומים חדשים לפורום ואתם מוזמנים להוסיף להם תמונות (כרגע שמתי תמונה אחת רק לדוגמא...) הצלמות הקבועות של הפורום מוזמנות לעדכן את אלבומיהם. וכל מי שמצלם קבוע ורוצה אלבום שרק יגיד
בנוסף חשבנו לרענן קצת את הלוגו של הפורום. ולמיטב ידעתי יש פה כמה כשרונות אז אתם מוזמנים לצייר ולשלוח. נכניס את הציורים בכל מקרה לאלבום ומתוכם נבחר אחד (הבחירות יעשו פה בפורום
) במטרה להביא חברים חדשים לפורום חשבנו על יצירת איזה שהיא מודעה קטנה שאנשים יוכלו להוריד מפה כקובץ להדפיס ולתלות בחווה שלהם (ובעוד מקומות הקשורים לסוסים). גם פה אתם מוזמנים ליצור ולשלוח וגם נבחר אחד. מודעה כזו צריכה לכלול:
כתובת הפורום + השם שלו
סמל תפוז
הסבר קצר ומזמין על הפורום אז הוציאו את המברשות ואת הפוטו-שופ ולעבודה

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif מרימה את הכפפה...

מודעה לתליה בחווה
גודל A4

הורסמאן

New member
נראה מצויין

כדאי גם שהמנהלת/ות יהנדסו כתובת כמו -goto- שתקשר לפורום, ואשר אותה תוכלו להוסיף להודעה, כי אנשים לא אוהבים להקליק כתובות ארוכות.

dixie chick

New member
נראה באמת פצצה!+ עוד רעיונות

אולי באותה הזדמנות נמתג קצת יותר את הפורום? הייתי שמחה אם לאנשים כאן יש רעיונות לגבי משפט קצר ומתאים לפורום, מעיין ססמא כזאת, עוד רעיון הוא באמת לקחת את רעיון הלוגו קצת קדימה, אולי אפילו לפשט אותו לרמה כזאת שנוכל לשים אותו בפעל על כרטיסי ביקור, על מודעות, וכ', אולי עם איזה צבע ראשי... אם כבר אנחנו מקימים משרד פרסום אז עד הסוף, לא?

משפטים לפורום../images/Emo107.gif

צריך לחפש כל מיני משפטי סוסים יפים. כמה שאני מכירה:
No riding, no happiness. Know riding, know happiness.​
מי שאמר שאושר אי אפשר לקנות בכסף, לא הכיר לפני כן סוסים. לסוסים יש 5 לבבות, אחד בחזה ואחד בכל רגל. רוכב טוב שומע שהסוס מדבר אליו, רוכב מעולה שומע שהסוס לוחש לו, אבל רוכב גרוע לא ישמע אפילו אם הסוס יצעק ... אם אתה חושב שאני אדם שקט, זה רק בגלל שלא מדברים על סוסים! (כל השאר זה משעמם...) כלבים מסתכלים עלינו מלמטה, חתולים מסתכלים עלינו מלמעלה, אבל סוסים מסתכלים לנו היישר לעיניים! מי שמכיר עוד מוזמן להוסיף.

jgut

New member
../images/Emo140.gif קבלי ../images/Emo106.gif

ידעתי שיש פה מוכשרים! (וכן התכוונתי אלייך
) וממש אהבתי את המודעה

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif 3

לוגו לפורום
ושכחתי לציין שבשביל במודעות גנבתי את המילים של סוס של נייר מדף הכניסה לפורום...

jgut

New member
ד"א אים עוד מישהו מתכנן

לשלוח רעיונות תעדכנו אותנו... כי ניראה לי שעד סופ"ש הבא נירצה לסגור על האפשרויות. וכבר עכשיו יש לנו אופציות מוצלחות :)

dixie chick

New member
קדימה כולם בואו נרתם למשימה!

יש לנו בקרוב הרבה הזדמנויות לפרסם את הפורום בואו נעשה את זה!

cowgirl Ms

New member
את יודעת שאם את רוצה,

את יכולה לבקש מהנהלת תפוז שישלחו לך כריטיסי ביקור של תפוז, מוכנים..? את מקבלת אותם ופשוט כותבת עליהם את מס' ושם הפורום.

jgut

New member
כן אבל זה ניראה לי פחות

מוצלח מכרטיס מודפס. מה גם שקיוויתי להספיק להדפיס לפני שבת כדי שנוכל לחלק בסטאליון שואו...

cowgirl Ms

New member
להדפיס במדפסת ביתית רגילה?

זה יוצא מנייר רגיל אבל.. הממ.. למרות שזה רעיון טוב לחלק בסטליון שואו.

jgut

New member
יש בית דפוס בבניין שאני עובדת בו

עוד לא יצא לי לברר מחירים אבל אים זה לא בשמיים אין לי בעיה להדפיס בעצמי... הלחץ הוא רק בגלל הסטאליון שואו..

למעלה