עדכוני קניות

micpri

New member
עדכוני קניות

הסתובבתי היום באלנבי ובשוק בצלאל, ולהלן סיכום העניינים: אנה - דברים מדהימים וצעירים, למרות שלא זול! קניתי 2 חולצות וחצאית מקסימה. חנות שנקראת step או משהו דומה, ממש ממול אנה - יש מכנסיים וחולצות עד מידה 48, דברים מאוד נחמדים. בבאזרים לכל אורך אלנבי יש חולצות גם במידות גדולות - קניתי 3 חולצות מעטפת בשילובים שונים ב 100 ש"ח כולן ביחד! שוק בצלאל המון מציאות וחולצות מגניבות לבעלי הסבלנות לפשפש. באחת החנויות ראיתי את כל המלאי של חולצות fox משנה שעברה, רק שהחליפו להן תווית - גם במידה 4 של FOX. בסוף השוק (3 חנויות לפני החיבור עם טשרניחובסקי) יש חנות בגדי ים עם סטנד מפוצץ בבגדי ים שמלה - בהמון צבעים,דגמים ומידות. עולה 150 ש"ח. בכלל יש המון בגדי ים בכלום כסף בכל השוק, גם במידות גדולות. חולצות טריקו ממש חמודות ליום יום יש בחנות בנמצאת מצד ימין של הפלאפל בשוק (יורדים אליה בכמה מדרגות) - ב-10 ש"ח לחולצה. בקיצור - הגעתי למסקנה שבשביל בגדים ליום יום ממש לא צריך להוציא המון כסף ברשתות ואפשר לקנות דברים צעירים בזול (ורק להסיר ספק - אני מידה 50!). מיכל

מסכימה איתך במאת האחוזים

אבל אני לא מוצאת כלום תתחדשי על הכל אני כמראה שוב צריכה לקפוץ לשוק להת

DREAM111

New member
וואו אחלה דיווח נתת פה

אולי באמת אחרי המון זמן שלא הייתי בשוק הגיע הזמן לעשות ביקור לפחות לבגד הים. תתחדשי על הקניה ואני יכולה להודות שלפני "שגדלתי" למידות ממש גדולות את כל הבגדים שלי כולל אלגנט יום יומי וכו' הייתי קונה רק בשוק וזה שימש אותי נפלא לכל אירוע ומצב.

איזה יופי , כמה קניות ! !

עוד שבוע שבועיים גם אני קופצת לי לתל אביב ליום קניות. שמחתי לשמוע במיוחד על החנות ליד השוק ( טריקו בעשרה שקלים זיל הזול) שווה לבדוק! תתחדשי ותהני !

קהלון

New member
מיכל

האם את מתכוונת לבצלאל על חולצות ב-10ש"ח שיורדים במדרגות? אם כן דעי לך יש לו כרטיס לחבר מועדון.......לאחותצי יש וזה מקנה 10% הנחה...... או שאת מתכוונת לכרמל?

micpri

New member
התכוונתי לשוק בצלאל

את רצינית בקשר לחבר מועדון? נראה לי שהוא לא מרוויח כלום עם כרטיס ההנחה. בכל מקרה אשאל בפעם הבאה שאני שם...

קהלון

New member
אני רצינית

תשאלי אותו-זה מתחת לפלאפל. אז שם מצאת חולצות גדולות למידה שלנו 50-52?????????

micpri

New member
חולצות טריקו חמודות,

ליום יום. לא גדולות מדי ולא צמודות מדי - יושבות לי יפה על הגוף

למעלה