עדכוני פורום

Z o d i a c

New member
עדכוני פורום../images/Emo70.gif

כמה עדכונים עבורכם הגולשים:
בשעה טובה ומוצלחת עודכן סקר פורום חדש, אתם מוזמנים לענות. (רעיונות לסקרים נוספים יתקבלו בברכה דרך מערכת המסרים)
גלריות - ישנה אפשרות להעלות תמונות דרכי (תשלחו לי במייל) או באופן עצמאי (פשוט ונוח) אז תרגישו חופשי. מי מכם שחסרה לו גלריה בנושא מסוים אין שום בעיה לפתוח, מה שחשוב רק הוא שתיהינה שם גם תמונות.
לוח אירועים - שימושי בעיקר לימי הולדת ואירועים הרלוונטים לכלל חברי הפורום. בזמנכם החופשי בבקשה לעדכן תאריכי לידה(
) בכדי שנוכל לחגוג לכם.
- תמונה - בכרטיס האישי שלכם הכוונה. זאת מן הסתם לא חייבת להיות תמונה שלכם אלא אחת שמצייגת אתכם, ניתן להעלותן בפורמט GIF או JPEG. כרגע בשער הראשי של הפורום (שאותו אתם פוקדים בקביעות אני מקווה!!) מופיעה המכשיפה, מי רוצה להיות נער/ת השער הבא/ה?
ובפינת הפרגון - לא שאני נוטה לפרגן ולהחמיא כל כך מהר אבל רציתי להודות הפעם לכם. לכולכם. פתיחת הפורום לא היתה קלה מהרבה סיבות (מנהל עוזב, נכנס אחד חדש שמשנה את הכל) ולא הייתי בטוח בהצלחתו של המקום. היום אני בהחלט מרגיש שאני יכול לקרוא למקום הזה "בית". וירטואלי או לא, רק כאן באמת אני יכול לדבר על הכל, להרגיש חופשי עם מי ומה שאני, בלי שאף אחד יחליף לי צבעים מרוב מבוכה. כיף לי לקום כל בוקר וישר לרוץ לראות אם ישנן הודעות חדשות. כיף לי לראות שאנשים נפתחים, מדברים, צוחקים ונהנים. כיף לי לראות שכל מי גולש חדש שנכנס מתקבל בזרועות פתוחות. והכי כיף לי זה לראות אתכם מידי יום ביומו! תודה לכם חברים! מי יתן ונמשיך לצעוד בשביל ההצלחה! אוהב המון,

כיפאק זוד ../images/Emo70.gif מצטרפת להרמת הכוסית

באמת זוד, הסתובבתי בלא מעט פורומים בארץ ובחו"ל ואני אומרת לך - אתה אחלה מנהל. וזה לא ליקוק. אתה לא שם על מי שאין לה בולבול. (טוב, טוב , שם אבל לא ככה.. )

nerissa

New member
מי מרים כוסית?! איפה מרימים כוסית?!

למה לא מזמינים אותי??? מה יש? לא מגיעה לי איזו כוסית רעננה? זוד.. אני יודעת שאתה מגרגר בהנאה מרובה כשכולם מלקקים לך.. אבל אני חייבת להעביר ויישששששששש משלי
כה לחי. המשך כך..

למעלה