עדכוני ערב 12Z

1אברהם

New member
שיפור ניכר לטווח הרחוק

168 שעות + אנחנו בהשפעת אפיק ולא רכס, עדין יש סכנה של ביצי שור...

taftafon

New member
METEO משאיר יובש כמעט מוחלט עד סוף החודש

למעט 2-3 ימים עם טפטופים פה ושם.

מנצרת

New member

אריאל5

New member
מתחרה עם המודל הרוסי או היפני על הגרוע ביותר

הוא פשוט מודל רע וזה מה שעושה אותי אופטימי כי בעוד רוב המודלים לטווח של למעלה משבוע זה 50% פגיעה (או כן או לא) אצלו זה בערך 20% כלומר סביר להניח שיקרה ההיפך.

לא הבנתי למה אתה מתעצבן עליו

הוא בסך הכול מביא לנו נתונים של האיטלקי, שצופה המשך מבאס, זה שהעדכונים לא טובים ובמאסים , אתה לא צריך לבוא אליו בטענות, וחוץ מזה כמו שאמרתי מספר פעמים לא חייבים לפתוח כל הודעה, ואפשר לדלג

i am ez

New member
אף מנהל לא יאמר לך די

כל עוד אתה שומר על הכללים, ועל מידתיות בפרסומים- תמשיך להביא כל מה שתורם! אני יגול להמליץ להוסיף תמונות או קישורים כדי שמי שלא מכיר יוכל להתחבר.

אח שלI

New member
אולי תרשום שהוא לא אמין במיוחד

ואז אף אח לא יהיה עצבני. תאמין לי שהוא יתן צפי למשקעים. אף אח לא יגיד שהוא מודל צעצוע

צחי170

New member
לפי תחזיות השמ"ט טמפ' המיני' בלילה הבא תרד

מתחת ל0 בהרבה מקומות בארץ

חיפאי8

New member
EC הערב בעדכון אופטימי

לאחר האפיק הצפוי לתחילת השבוע(שאגב נראה לא רע), EC מרמז על עוד גל אפיקיות שיגיע אחריו. מישהו אמר עצירת גשמים..?

shlomobar

New member
אי-סי מראה גל קור 10-7 ימים מהיום

עקב אפיק רום שישהה מעט מזרחית מאיתנו, מה שפירושו הרבה קור עם מעט משקעים. האמינות של אי-סי לטווח הזה אינה שונה מזו של גפס - כלומר נמוכה. נראה מאוחר יותר את האנסמבל של אי-סי.

ODED11698

New member
EC מעולה לראשון.מערכת קצרה

וקולעת.תצורה סינופטית שונה מגפ"ס אשר מראה שקע רום מנותק,עם קרקע בעייתית והלחות תקועה בים.איסי,לעומת זאת, עם תצורה הרבה יותר אופטימלית וקלאסית מבחינתנו. האופטימי ביותר הערב.

למעלה