עדכוני עמי :)

עדכוני עמי :)

אוקי, ככה, אני עדיין בגיהנום, אבל מתחת לפני השטח נרקמים עור וגידים. אני עם הפנים לכיוון שלד"ג (הבנתי שלאחרונה דיברו כאן על היחידה פה ושם) מכיוון שאחת מהפרוטקציות שלי היא אלוף משנה (לשעבר) שהיה אחד ממקימי שלד"ג, אז עברתי את רוב השלבים הראשוניים בלי הרבה מאמץ. (שלא תחשבו שלא מילאתי את הטופס האיום והנורא עם ה15 עמודים, מילאתי אותו כמו טטלע...) לאחרונה הגעתי לשלב שבו הטופס עובר לפסיכולוג של המיונים, והפקיד שלו התקשר אלי והודיע לי שעברתי בהצלחה.. בקרוב אמור להתקשר אלי מישהו (שעוד אין לי מושג מי בדיוק) שקשור לענייני ההדרכה בשלד"ג.. אני כנראה אהיה מדריך של תומכי לחימה (רובם מתנדבים) בשלד"ג..:) תפקיד מאתגר.... (קבינימט! סוף סוף מצאתי מה שחיפשתי!!!!!) אחלו לי בהצלחה והחזיקו לי אצבעות, אני מחכה לטלפון הנכסף! זהו בעניין עדכוני עמי.. (היה מפגש?? אוף... בגלל הגיהנום לא ידעתי מזה... רק הערב חזרתי ב22:00 הביתה אחרי שבוע מעצבן במיוחד שהסתכלתי בו המון על התקרה.. טוב, גם הסתכלתי קצת על השולחן בפינת עישון) להית לבינתיים עמי

Dizen

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

*מחזיקה אצבעות*
ולא, לא היה מפגש...
היום נגמרת הקייטנה

עוזאבי

New member
חח יש לי הערה קטנה ומעצבנת

שבגלל שעמום אני חייב לכתוב אותה: שלדג זה לא ראשי תיבות!!!!!!!! חח מקווה שלא תתעצבן...:)

עמי אתה הורג אותי!

איך תמיד את אומר שתקבל תפקיד של רמטכ"ל ואתה עדיין לא הגעת ליחידה שתהיה בה. "אני אהיה -ראש- יחידת צילום..." ראינו... "אני אהיה מדריך מתנדבים..." נראה... אני לא מזלזל בך, כי ראיתי שאתה בחור עם ראש על הכתפיים ויש לך יכולות והכל אבל אתה מגזיםםם

אממ פנתרוש... מה הבעיה בדיוק..?

עשה לי טובה, זה לא יפה שאתה זורע לי מלח על פצעים.. אם היית מכיר אותי היית יודע שבחיים שלי לא הייתי עושה ככה לאחרים.. נכון, שיקרו לי שקרים שסינוורו אותי, והייתי תמים לגמרי, בסוף נפלתי חזק בנפילה כואבת (שכמו שכיום אני יודע, רבים נפלו כמוני).. עכשיו אני אחרי ראיונות ביותר מ6 מקומות בצה"ל, כי למדתי מהטעויות של עצמי, וסוף סוף הגעתי לשלד"ג שרוצים אותי לצוות הדרכה של תומכי לחימה.. (וכאן אין מי שישקר לי, כי מדובר בקשרים ופרוטקציות שלי..) אבל כשאתה בא ומצתחקק על הקטע שהייתי תמים ונפלתי.. זה די דורך על מקומות לא נעימים.. אתה טייפ של בנאדם שיבוא למישהו שיש לו שעתיים לחיות ותשאל אותו "מה השעה? מה? איך אתה עדיין חיי?" טוב זה מטאפורה מוגזמת.. אבל אני עובר תקופה שחורה ולא ממש קלה, אני לא צריך ת'הערות שלך.. אפילו לא בהומור, זה ממש מדכא.. תודה על המחמאות, יש לי ראש בין הכתפיים, איזה כיף. (למה לקחתי קשה? כי זה אחד הדברים היחידים שאני לוקח קשה, המון דברים אחרים אני לוקח בקלות.. רק שלושה דברים מדליקים לי ת'פיוז: 1. כשמשתיקים אותי בחוסר נימוס, 2. כשמנסים ללכלך על מישהו/י איתי, 3. כשזורעים מלח על פצעים. אפילו אם זה רק שריטות קטנות) תתחשב בקשה עמי נ.ב ביננו, לך אין זכות לתת לי ביקורת בנושא הזה. אני אאחל לך בהצלחה באותה מידה שאני מצפה לאיחולים כאלה ממך..

צודק, אני מצטער

לא הייתי צריך לשפוט אותך, גם אני עברתי מסכת ייסורים שכזאת. תשמע אבל יש לי ביקורת אלייך כמתנדב אחד לשני, אתה תמיד מדבר על תפקידים טובים שיתנו לך ישר כשתגיע לאיזשהו מקום. היו לך ציפיות לקבל תפקיד מעניין ונפלת חזק אבל אתה מדבר על התפקיד הזה, כאילו שהוא כבר אצלך בידיים. כשאתה אומר את זה ב-100 אחוז, אתה גם גורם לי(ואולי לשאר המתנדבים), לפתח ציפיות שגם אנחנו יכולים להיות הרמטכ"ל הבא(בהגזמה כן...) (אולי גם אישית התמימות שלך מציקה לי). אז אני אנער אותך קצת(למרות שאולי זו חוצפה מצידי) קח דברים בפרופורציה, אם אין לך תעודה ביד, דרגה על הכתף או סיכה מנצנצת אל תדבר על כל הדברים הסופר מעולים שתקבל. תעשה עם ההערה שלי מה שאתה רוצה. זאת לא ביקורת בונה ולא ביקורת הורסת... פשוט מה שאני חושב. בהצלחה!

לא כתבתי בשום מקום שהתפקיד שלי 100%

ואיפה שכתבתי שהתאמצתי פחות, הבהרתי בצורה מאוד ברורה שזה לא נס ומזל, שזה קשרים.. עכשיו כשקראתי את ההודעה שלי שוב, אני רואה שיצאתי בה קצת שחצן ומנפנף בפרוטקציות שלי בהתנשאות, וזה לא היה יפה מצידי ואני מתנצל.. הייתי בשיא ההתלהבות בלי לחשוב פעמיים.. בכל אופן כשאני מתלהב אני לוקח את זה עד הסוף לפעמים.. מה שכן, אני מקבל את הביקורת שלך בברכה, מדי פעם צריך לשים לי ראי כדי שאני אראה איך אני נראה בעיני אחרים וזה חשוב לי.. תודה:) לא שאני שם זין, אבל אני צריך את זה.. סתאאאם!
אין כמוך פנתרון עמי

למעלה