עדכוני מודלים

just snow

New member
אין מה להגיד חוץ מרגשות של

אכזבה, כעס ותסכול רב. באופן כללי לא מערב רגשות אבל לדעתי זה מעבר ליכולתי להבין ולקבל את המצב. האפיק מתעקש לא לעשות דרכו אלינו למרות התרכסות מערב היבשת ולמרות החסימה הממושכת אצלינו. יש מי שיכול להסביר? ועד מתי התסכול הזה?

shlomobar

New member

eladgabso01

New member
לא קצת הגזמת בתיאורים ?

אכזבה, כעס ותסכול רב שוק טוטאלי זוועה ?
זה רק מזג אוויר
תכנס לפרופורציות בחיים !

just snow

New member
לא. ממש לא הגזמתי. אם היית מאפשר

לעצמך תיאור רגשי ולא רציונאלי למצב הזה, איך היית מתאר אותו? בנוסף לכך תאפשר לי ולאחרים להביע קצת רגש אף אם הוא לא מתון ולא כציפיותך. כבר חודש עם העדכונים הזוועתיים וקצת פורקן רגשי לא יפילו אף אחד.

כן קצת הגזמתם, קצת הרבה, אנחנו חיים בישראל

לא באירופה ולא באיזור עם אקלים גשום, חצי מהארץ שלנו מדברית אז מה לעשות אי אפשר לצפות לחורף של סערה רודפת סערה כי זה נדיר מאוד בארץ הזאת, וינואר עוד לא נגמר וגם הגל חום הינוארי לא חום איום ונורא כל כך כולה רוח מזרחית חזקה יובש מזעזע וטמפרטורה נעימה+-.
בנוסף הייתה סערה ענקית בדצמבר שסביר להניח שזעזעה את כל האיזור של ישראל יחד עם גרעין קור שירד לאמריקה והקפיא אותה אז גם אירופה לא ממש קופאת.
סבלנות

יובל 42

New member
התגובות הרגשיות קצת מוגזמות

(ועדיין רק אחד פה הביע אותם אז למה הגזמתם ברבים?)

בכל מקרה גם במושגי חורף ישראלי מדובר בשנה חריגה ויוצאת דופן לחלוטין
אוקטובר-יבש
נובמבר-יבש עם שיאי חום מתחילת המדידות בכמה מהתחנות
מחצית שנייה של דצמבר-יבשה
מחצית ראשונה של ינואר -יבשה (וכנראה שגם יותר ממחצית לצערנו).

ומצד שני סופה חריגה במחצית הראשונה של דצמבר
עם שיאי קור, שיא בכמויות שלג שספק אם יישבר במאה השנים הבאות (בדצמבר) וכמויות גשם חריגות במרכז ובדרום.

בקיצור חורף חריג ביותר לטובה ו(בעיקר) לרעה
שזו שטות מוחלטת לפטור זאת ב"ככה זה החורף בישראל".

סערה רודפת סערה? זה עולם הדמיון? היה נובמבר

חם ויבש באופו קיצוני. מערכת אחת טובה בדצמבר וכל השאר כינים. זה לא אומר שפברואר לא יהיה פיצוץ, אבל מספיק עם ההגזמות: "סערה ענקית שזעזעה את כל האזור של ישראל", עאלכ...

עומר זה שאתה קיבל 4 טיפות בסערה הענקית

של דצמבר לא אומר שהיא לא הייתה אדירה110-140 מ״מ בצפון הנגב הם דבר סופר נדיר ולא נראה לי שמתחילת המדידות היה עוד דבר כזה . בב״ש נשבר שיא כמות הגשם היממתית (71 מ״מ) תזכיר לי פי כמה זה מהממוצע שלך !!ובכלל איך אפשר להיות חובב מז״א ולגור באילת. טוב אולי אתה חובב שרבים קיצוניים חחחחחח

למעלה