עדכוני השבוע

Cell313

New member
עדכוני השבוע

השבוע לא כל העידכונים משמחים.. גם החום הכבד גרם לי לקצר את הדרך הביתה וכנראה לפספס כמה דברים שהתחדשו בעיר.. נתחיל עם הגשר.. כמו שפורסם פה באחד האשכולות השבוע.. העבודות שם מתקדמות.. כנראה שיסיימו לפני שנת הלימודים הבאה והילדים של שכונת נוה גן יוכלו לחצות את הכביש בבטחה.. חסרון של הגשר הוא מבול תלמידים מרמת ורבר שילכו לתיכון אחד העם ויעברו בין בתי התושבים.. מזכיר קצת את מה שקורה ליד חטיבת בן גוריון והמעבר לתחנת האוטובוס. חדשות שיפוצים, השוק שהמה אדם היום בצהריים איכזב שנצפו יריעות בד כחולות ומכוערות פרוסות בין הגג לבין הבאסטות.. אני מאוד מקווה שזה זמני וימצאו הסדר אחר (יש סיכוי סביר שזה יישאר ככה) הבניינים ליד השוק ממשיכים עם השימור שלהם, הפתעה נוספת היא בניין עתיק בסגנון באוהאוס שלפי הסימנים עומד לעבור שיפוץ ושימור (הבניין של שווארמת הכהנים ובית הספר לספרות ברחוב ההסתדרות) , זה יקרה בשבועות הקרובים.. רחוב חפץ חיים שנראה מצויין כהמשכו של מוהליבר עם השיפוצים של הבניינים יקבל עוד תוספת מרעננת. בעלייה השניה לא התקדמו עם הפסל שהוצב, המזרקה עדיין לא פועלת בגן המייסדים החליטו להוציא את עמודי התאורה שהיו סמוכים לרחוב חיים עוזר ( הוצבו לפני חודשים ספורים) וכעת יש עמודי תאורה חדשים (בלי גוף עדיין).. אם אני לא טועה העבירו את הישנים למקום אחר.. או ששוב בזבזו כסף לשווא. כמו כן השעון סוף סוף מראה מה השעה.. וכנראה שלא הולכים לצבוע אותו בקרוב. בקרוב העיריה הולכת לעשות יריב אמנים בשעות הערב בגן המייסדים.. תהיו קשובים בחיים עוזר ממשיכים עם הציפוי של העמודים, והיום ב6:30 נצפתה מכונת הניקוי שמנקה את המדרכות בצד המערבי.. שעברתי שם בצהריים עדיין היה נקי, אמנם זהו לא מצב אידאלי אבל המכונה בהחלט משפרת את המצב הקטסרופלי שהיה שם עד לא מזמן. בעניין הכיכר.. הכיכר עצמה חפורה כבר כ4-5 מטר מתחת לאדמה, והוצב שלט במקום המבשר על "כיכר מיתב" , מה שההדמיה מראה היא מן אטרקצית מים שתעבור גם בשטחים הסמוכים לכיכר (אי התנועה והרחוב) .. לא כלכך הבנתי איך זה יעבוד אבל זה הולך להיות משהו גרנדיוזי.. התושבים שנצפו במקום דווקא התלוננו על הפיל הלבן שהולך להיות במקום מעט הצמחיה שהיתה שם.. נקווה שבסיום שנת השמיטה העיריה תשתול עוד צמחים ברחוב הזה ובעוד מקומות.. בסך הכל מצבת השיפורים של העיר ממשיכה ואני מקווה שיכינו לנו עוד הפתעות.. ממליץ לכם שבפעם הבאה שתרצו לעשות את הסידורים שלכם ותרו על הקניון ובואו לבקר במרכז העיר שלכם.. זה כדאי. חדשות עסקים.. כמו שפירסמתי שבוע שעבר סולתם רדד פתחה סניף יפה בחיים עוזר, שווה לבקר. ברחוב איכילוב ומוהליבר נפתחו 2 חנויות של כלי בית.. מי שזוכר את הפרסומים הקודמים יודע שמרכז העיר מוצף לאחרונה בחנויות לכלי בית (לא רק כלי בית, כל מיני חנויות בסטייל כיופים..) ומי שרוצה לפתוח עסק כדאי שיחשוב על כיוון אחר.. ברחוב הרצל חנות התבלינים החדשה "טעמים" תופסת תאוצה וצבעה גם את החזית של הבניין. לגבי וידאו דן ומסעות עדיין אף אחד לא יודע מה יהיה שם.. אני עובר שם מידי בוקר עם האוטובוס, שיהיו חדשות אני אעדכן. זה מה שהפסקתי לראות היום .. שתהיה לכולכם שבת שלום.. ד"א הסניף של בורגוס ביכין סנטר נפתח.. מה שגורם למצוקת חניה נוראית שם בלילה.. (במוצ"ש האחרון לא היו מקומות חניה ואנשים חיפשו חניה 20 דקות בממוצע)

למעלה