פוסט חדש מה בין גד בירון, פרוקטר אנד גמבל, בית מותגים, חג הפסח ו-"שאני אשפשף?"
J johny_abola New member 5/4/07 #1 פוסט חדש מה בין גד בירון, פרוקטר אנד גמבל, בית מותגים, חג הפסח ו-"שאני אשפשף?"
ע ערן גפן New member 5/4/07 #5 הפרסום בפריחה ד"ר אורי אורן בפוסט אביבי במיוחד, על הקשר בין הפריחה לפרסום.
T TaxiMedia New member 6/4/07 #13 שני פוסטים חדשים הבריף של הבלוגים - מהי שורת האסטרטגיה של כל בלוג ובלוג בתחום הפרסום. יום אחד של חג - מה בעצם גרם לי לכתוב את הבריף של הבלוגים. שבת שלום ומועדים לשמחה.
שני פוסטים חדשים הבריף של הבלוגים - מהי שורת האסטרטגיה של כל בלוג ובלוג בתחום הפרסום. יום אחד של חג - מה בעצם גרם לי לכתוב את הבריף של הבלוגים. שבת שלום ומועדים לשמחה.
T TIC New member 6/4/07 #17 תודה על השירשור הזה, מירן אולי זה יעזור לרכז את כל הלינקוקים שאף שירשור אינו שלם בלעדיהם, בשירשור אחד. TIC.
תודה על השירשור הזה, מירן אולי זה יעזור לרכז את כל הלינקוקים שאף שירשור אינו שלם בלעדיהם, בשירשור אחד. TIC.
T TIC New member 7/4/07 #20 ממליץ לקורא בדרך כלל אני לא חסיד של כללי אצבע, אבל gesus צודק בכל מילה. TIC.
G gesus New member 9/4/07 #24 גם אני לא חסיד של כללי אצבע זה מבין לניוון בחשיבה ובגלל זה כל כך נדלקתי על תגובת נגד. תודה על המחמאה.
גם אני לא חסיד של כללי אצבע זה מבין לניוון בחשיבה ובגלל זה כל כך נדלקתי על תגובת נגד. תודה על המחמאה.
A a day in a life New member 6/4/07 #9 כתבה נחמדה אומנם קצת בסיסי אבל בכל זאת עושה סדר (אפרופו פסח). אגב, בניגוד לג. יפית אין בנאדם ששמו גד בירון.
כתבה נחמדה אומנם קצת בסיסי אבל בכל זאת עושה סדר (אפרופו פסח). אגב, בניגוד לג. יפית אין בנאדם ששמו גד בירון.
ג גת וייס New member 6/4/07 #10 אכן. זה שם שנבחר על ידי חברת שיאון אינפו שמבצעת את הכתבות האלה. זאת לאחר שבדקו מגוון שמות ומצאו ששם זה מעורר את האמינות הרבה ביותר.
אכן. זה שם שנבחר על ידי חברת שיאון אינפו שמבצעת את הכתבות האלה. זאת לאחר שבדקו מגוון שמות ומצאו ששם זה מעורר את האמינות הרבה ביותר.