ג'סטין עדיין מאוהב בבריטני?
Inside Life & Style: Justin tells Britney: I still love you! When Britney Spears got her mail at Promises rehab center in Malibu recently, she was stunned to see a letter from her first love, Justin Timberlake. As she began reading it, “tears started rolling down her face,” says an insider close to both of them. “She could barely catch her breath to read the words. It was one of the most moving letters she had ever received.”
תרגום כאשר בריטני ספירס בדקה את תיבת האימייל שלה במכון הגמילה במאליבו לאחרונה, היא הייתה המומה כאשר ראתה מכתב מאהבתה הראשונה, ג'סטין טימברלייק. כאשר היא החלה לקרוא את המכתב, "דמעות החלו לרדת על פנייה", אומר מקור פנימי המקורב לשניהם. "היא בקושי יכלה להסדיר את נשימתה בכדי לקרוא את המילים. זה היה אחד מהמכתבים המניעים ביותר שהיא אי פעם קיבלה". ומן הצד השני קיימת גם השמועה הזו
In other news, Justin Timberlake is fed up with people begging him to help ex-squeeze BRITNEY SPEARS get her sanity back. According to NW JUSTIN TIMBERLAKE exploded when a woman approached him as he exited his agent's office and scolded: "Why won't you help her out? I've read she's still in love with you. Can't you just try?" Justin lashed back: "Why does everyone keep telling me I have to take care of Britney?... Britney, Britney, Britney!...She's an EX girlfriend! Doesn't anyone get it? We're NOT together anymore. I am soooo totally over her!"
תרגום בקצרה לג'סטין טימברלייק נמאס מאנשים המתחננים אליו שיעזור לחברתו לשעבר, בריטני ספירס, לחזור לשפיות. לפי NW ג'סטין טימברלייק התפוצץ כאשר אישה פנתה אליו כאשר ראתה אותו יוצר ממשרד הסוכנים שלו, ואמרה "למה שלא תעזור לה? קראתי שהיא עדיין מאוהבת בך. אתה לא יכול פשוט לנסות?" ג'סטין השיב ואמר "למה כולם ממשיכים להגיד לי שאני חייב לטפל בבריטני?..בריטני, בריטני, בריטני!..היא חברה לשעבר!אף אחד לא מבין את זה?אנחנו כבר לא ביחד. אני כל כך התגברתי עליה"