עדכונים -

SuperShiro

New member
בריטני עוזבת פגישת AA [הפעם בסופה]

הכתבה פורסמה ב-X17 ולא נכתב בה משהו יורת מדי מעניין, רק ששוב בריטני הגיעה ועזבה עם פמליה, ושבמהלך ההפסקה בין שני חלקי הפגישה היא עישנה סיגיריות ודיברה עם כל מיני אנשים. בתמונות מ-X17 אזור הראש שלה יצא ממש מוזר, זה נראה כאילו יש לה שתי שכבות שומן, אין לי מושג למה, אז אל תתייחסו
הנה התמונות והוידאו מהאתר X17 http://www.x17online.com/ והנה תמונות טובות יותר מהגלריה של בריטניאקספרטס http://www.britneyexperts.com/gallery/thumbnails.php?album=2295

RiChMaN22

New member
חדשות על בריטני ?? למשהו יש ??

שמתי לב שבכל אתר אין בכלל עידכונים על בריטני !!! כאילו מה - כל הזמן היא לא תצא ממכון הגמילה ?? רק באתר 1 יש עידכונים כמעט כל יום !!! www.BritneySpears.org כתבו שבריטני עזבה את מכון הגמילה !!! אמרו ש לקווין יהיה ראליטי - לבד !!! ועוד המון דברים !!! אבל מה באמת קורה לבריטני ?? למה אין בכלל תמונות עליה כתבות או משהו ?? מקווה שבריטני תחזור בקרוב שהיא תחזור עם המון דברים חדשים שהיא תחזור להיות שוב נסיכת הפופ !!! אם למשהו יש חדש על בריטני בבקשההה...... תרשמו פה !!!! חשוב לי לדעת מה חדש עם בריטני !!! תודה למי שיכתוב !!!!

SuperShiro

New member
ילדיה של בריטני, 14.3

Britney's Kids Emerge! From X17 Online: "After saying the other day that we never see Britney's kids outside, today we saw the little tykes out sunning by the pool and daddy Kevin's house! Kev's bodyguard and a nanny watched as Sean was waddling around in his diaper while brother Jayden lounged in his baby chair with a cool one (a bottle of milk)." http://www.britneyres.com/displayimage.php?album=2260&pos=2
תרגום לאחר שאמרנו שמעולם לא ראינו את ילדיה של בריטני בחוץ, היום ראינו את שני "הפרחחים" בבריכת ביתו של אבא קווין פדרליין. שומר הראש של קווין, והמטפלת צפו בזמן ששון הילך סביב בחיתולו, בזמן שהאח ג'יידן ג'יימס ישב בכיסאו עם בקבוק חלב.

SuperShiro

New member
הבחור החדש של בריטני?

Britney's new guy: "We're growing very close" TMZ.com: Britney Spears' newest rumored boyflavor of the month, Jason Filyaw, admits that he and Brit have been "growing very close" since their "special" relationship began, and even used the L-word to descibe his feelings for her. In an exclusive interview with TMZ, Filyaw, self-described as "very spiritual," would neither confirm nor deny that he is dating Spears, but admitted, "I love her, I support her 100% and we are close." Filyaw, who's been attending AA meetings with Spears, also revealed that he is helping Britney with the spiritually "deep" part of her recovery. The 33-year-old lead guitarist for the rock band RIVA says he met Spears long before she checked into Promises Rehab Center, and that they go "way back" to 2003, when he recorded some music with Britney at The Hit Factory in New York. Filyaw claims they stayed in touch, but "a few weeks ago ... we met up again at a Los Angeles AA meeting."
תרגום לפי שמועות, הבחור החדש של בריטני הוא ג'ייסון פיליאו. ג'ייסון הודה שהוא ובריטני "התקרבו אחד לשני" מאז שמערכת היחסים "המיוחדת" שלהם החלה, ואפילו השתמש במילת ה-L בכדי לתאר את רגשותיו כלפיה. בראיון אקסקלוסיבי עם TMZ , פיליאו, המתאר את עצמו כאדם מאוד רוחני, לא הכחיש או אישר שהוא יוצא עם ספירס, אך הודה, "אני אוהב אותה, אני תומך בה במאת האחוזים ואנחנו קרובים". פיליאו, שהגיע לפגישות AA עם ספירס, גם חשף כי הוא עוזר לבריטני עם החלק הרוחני והעמוק של ההחלמה. פיליאו בן ה-33, הגיטריסט המוביל של להקת הרוק "RIVA" אומר כי הוא פגש את בריטני זמן רב לפני שנכנסה למכון הגמילה, ושהם חזרו אחורה לשנת 2003, כאשר הוא הקליט עמה מוזיקה ב"מפעל הלהיטים" בניו יורק. פיליאו טוען שהם נשארו בקשר, אבל "לפני מספר שבועות נפגשנו מחדש במפגש AA בלוס אנג'לס".

0rin

New member
OMG איך הוא נראה ../images/Emo5.gif

רגע אז גם הוא ב-AA
אוי ואבוי..היא לא צריכה עכשיו בן זוג שכרגע במצב שלה + - אבל אם הוא יעזור לה להשתקם ולחזור לעצמה והם מאוהבים, אז שיהיה במזל טוב
כי לפי מה שאני הבנתי היא רוצה את קווין בחזרה (
)

SuperShiro

New member
אני לא יודעת

במהלך הראיון הוא לא אמר שהם יוצאים יחד, חוץ מזה אהבה יכולה להתבטא בהמון דרכים, הוא לאו דווקא אוהב אותה בדרך שחבר אוהב את חברתו, או שבעל אוהב את אישתו. אולי זו פשוט אהבה בין ידידים? מה גם שזה שהוא אוהב אותה לאו דווקא מחייב אותה לאהוב אותו באותה הצורה. היא רוצה את קווין בחזרה? לא יודעת, אל תתייחסי לשמועות האלה יותר מדי ברצינות.

tali44

New member
די מוזר הייתי אומרת....

(גם הבחור וגם ה"פרשה" עצמה) אבל נקווה שאם זה נכון אז שיהיה לבריטני טוב, ושהוא באמת יאהב אותה. די מבוגר יחסית בשבילה (בכל זאת, 9 שנים.) אבל אולי כי הוא די מבוגר הוא יותר שקול, אבל ממש א"א לדעת מה באמת קורה שם. מן הסתם לא נראה לי שזה כזה יהיה רציני (כמו איציק כהן ויונתן רותם שזה היה צפוי שהם יפרדו מהר) נראה איך העיניינים יתפתחו...

SuperShiro

New member
ג'סטין עדיין מאוהב בבריטני?

Inside Life & Style: Justin tells Britney: I still love you! When Britney Spears got her mail at Promises rehab center in Malibu recently, she was stunned to see a letter from her first love, Justin Timberlake. As she began reading it, “tears started rolling down her face,” says an insider close to both of them. “She could barely catch her breath to read the words. It was one of the most moving letters she had ever received.”
תרגום כאשר בריטני ספירס בדקה את תיבת האימייל שלה במכון הגמילה במאליבו לאחרונה, היא הייתה המומה כאשר ראתה מכתב מאהבתה הראשונה, ג'סטין טימברלייק. כאשר היא החלה לקרוא את המכתב, "דמעות החלו לרדת על פנייה", אומר מקור פנימי המקורב לשניהם. "היא בקושי יכלה להסדיר את נשימתה בכדי לקרוא את המילים. זה היה אחד מהמכתבים המניעים ביותר שהיא אי פעם קיבלה". ומן הצד השני קיימת גם השמועה הזו
In other news, Justin Timberlake is fed up with people begging him to help ex-squeeze BRITNEY SPEARS get her sanity back. According to NW JUSTIN TIMBERLAKE exploded when a woman approached him as he exited his agent's office and scolded: "Why won't you help her out? I've read she's still in love with you. Can't you just try?" Justin lashed back: "Why does everyone keep telling me I have to take care of Britney?... Britney, Britney, Britney!...She's an EX girlfriend! Doesn't anyone get it? We're NOT together anymore. I am soooo totally over her!"
תרגום בקצרה לג'סטין טימברלייק נמאס מאנשים המתחננים אליו שיעזור לחברתו לשעבר, בריטני ספירס, לחזור לשפיות. לפי NW ג'סטין טימברלייק התפוצץ כאשר אישה פנתה אליו כאשר ראתה אותו יוצר ממשרד הסוכנים שלו, ואמרה "למה שלא תעזור לה? קראתי שהיא עדיין מאוהבת בך. אתה לא יכול פשוט לנסות?" ג'סטין השיב ואמר "למה כולם ממשיכים להגיד לי שאני חייב לטפל בבריטני?..בריטני, בריטני, בריטני!..היא חברה לשעבר!אף אחד לא מבין את זה?אנחנו כבר לא ביחד. אני כל כך התגברתי עליה"

elena20

New member
וואי עד מתי אפשר לטחון את הסיפור של

בריט וג'סטין??? עברו כבר כמה שנים טובות, שיניחו להם.....

lidor love lee

New member
כן אבל תאמת הייתי מעדיפה לראות

אותה יחד עם ג'סטין מאשר עם קווין..לדעתי הם היו ממש מתאימים וחמודים חבל שהם לא יחד...

היחידים שקשה להם להתגבר על הפרידה

הם הצהובונים, זה ממש עצוב.. 5 שנים מאז הפרידה, וכל שבוע המצאה חדשה על הכביכול אהבה שלהם אחד כלפי השני. אח.. מה הפלא שהמגזין הזה עולה 2 דולר.

למעלה