עדכונים -

חחחחחחחחחח

אבל פאריס גם נמשכת לנשים לי זה נראה מאוד נכון וכל מי שהסתובב איתן אמר שפאריס ממש נמשכת לבריטני וגם למה בריטני הסתובבה בלי תחתונים?? בשביל פאריס! וטוב אצל בריטני זה לא חדש לי שהיא נמשכת לבנות קיצר לדעתי זה נכוןןןןן

SuperShiro

New member
מה?!

"אצל בריטני זה לא חדש לי שהיא נמשכת לבנות" באמת? אפשר בבקשה לקבל הוכחה, חוץ מכל מיני שמועות שכל מיני אתרים מפיצים? את יודעת, פעם גם הופצה שמועה שבריטני היא חייזר, אז מה?היא בהכרח נכונה? בריטני לא הסתובבה בלי תחתונים בשביל פאריס, זה היה בהשפעת פאריס שנוהגת בעצמה להסתובב בלי תחתונים. אפשר בבקשה לקבל שמות של אנשים שהסתובבו עם פאריס ובריטני? ואת ההוכחות שלהם לכך שהן "עשו דברים"? לא, אי אפשר.

טוב טוב

את יודעת כמה כתבות ראיתי שכתוב שבריטני נמשכת לבנות והולכת למועדוני לסביות-ועובדה שהיו גם תמונות של זה.. וגם קווין אמר שהיא נמשכת לבנות באותה מידה שהיא נמשכת לגברים והיא ביקשה שלישיה ובלה בלה בלה.. קיצורררררר אני לא אתחיל לחפור על זה אבל ראיתי מלא כתבות על זההההה

SuperShiro

New member
אני אחזור ואומר ש-ו-ב

לראות כתבות זה נחמד ויפה, אבל מי עומד מאחורי הכתבות האלה? בריטני? הדובר שלה? אמא שלה? אבא שלה? לא, סתם אנשים, שאת ואני לא יודעות מי הם, ומתחשק להם להצטרף להעליום על בריטני. כתבות שהיא הלכה למועדוני לסביות? אני לא ראיתי, ואלהבטח שטויות. תמונות של זה? כן, אפשר בבקשה לראות תמונה של בריטני "עושה דברים עם מישהי אחרת"? [אל תשכחי שהיום יש פוטושופ, אני, בואתה מידה, יכולה ליצור תמונות של ג'סטין "עושה דברים" עם טימבה]. נכון קווין אמר את זה, אייזק אמר את זה, ג'ייסון אלכסנדר אמר את זה..מה משותף לשלושתם? כל אחד מהם ניסה להמשך להישאר בכותרות על הגב שלה, וכפי שאת ודאי יודעת, ככל שהסיפורים שמספרים יותר נועזים, ככה הם מוכרים יותר. אני חוזרת ואומרת שאין להאמין לשטויות האלה, כיוון שכל יום בערך מתפרסמות עליה כתבות, ואולי כתבה אחת מתוך מאה נכונה. הרי איך מישהי ומישהו שנהרגו בתאונת דרכים יכולים ללדת ילדים, או לחלופין להופיע בטקס פרסמי האמ טי וי?

אה ואמרו שתפסו אותן עושות כל מיני

דברים ביחדד חחחחחח וגם שבריטני ישנה אצל פאריס והיא לימדה אותה כל מיני דברים חחחחח וגם בגלל זה אמרו לה להפסיק להסתובב עם פאריס כי היא לא תוכל להחזיר תקריירה שלה והכל

SuperShiro

New member
../images/Emo122.gif

לא, מה "שאמרו" היה שבריטני ופאריס היו בתא בשירותים במשך עשרים דקות. מי אמר שזה נכון? "אמרו", יפה, מי אמר? ואם הוא המציא את זה? אני אחזור ואומר, שמועות נקראות שמועות כיוון שפעמים רבות הן מתגלות כלא נכונות. פעם גם אמרו שבריטני היא חייזר, ופעם גם אמרו שבריטני וג'סטין נהרגו בתאונת דרכים..זה נכון? לא, יפה. אמרו לה להפסיק להסתובב עם פאריס כי פאריס היא וויט טראש שכל היום עושה שטויות, ובריטני הושפעה מפראיס, השפעה שהייתה כמובן השפעה רעה, על כן היא הפסיקה להסתובב איתה. ממש לא כי הן עשו "דברים ביחד"

יכול להיות..אבל תקראי תהודעה הקודמת

שכתבתי בכותרת "טוב טוב" נכון שהכל שמועותתת אבל עדיין יש תמונות

SuperShiro

New member
אין תמונות, מה שיש זה פוטושופ

שבעזרתו אפשר ליצור תמונות כאלה. אני אודה לך אם תשימי פה תמונה אחת, ואז תראי איך בשניה אני מוצאת לך את התמונה המקורית

Kryptonite

New member
כל השמועות על בריטני לסבית

ממש מגוחכות, מספיק לראות את הראיון שלה ל - CNN לפני NFL 2003 ולראות את התגובה שלה לשאלה "האם תתנשקי שוב עם אישה?" טוב שהיא עוד שנייה פלטה "OMG איווו". לא כי היא הומופובית או משהו, סתם כי היא הכי דרומית שמרנית בקטע הזה. -נגיד- שהיא הסכימה לעשות שלישיה עם עוד בת רק כי מתאים לה לחשוב שזה מגניב, אבל לסבית? ממש נמשכת לנשים? הכי לא.

Im Not Dead

New member
בריטני דרומית שמרנית?!

הכי לא. חינכו אותה אולי למשהו כזה אבל היום היא עם קבלה ודברים אחרים ולא ממש בנצרות שלה... חוץ מזה שאני הכי לא קונה את התגובות שלה בראיונות. ראיתם שדיאן סוייר שואלת אותה על קוקאין והיא מנסה לשחק אותה שהיא הכי לא?

Shiri from the block

Active member
באיזה חלק אומרים got some?../images/Emo113.gif ראיתי מ-2:46 עד 3:30 ולא אמרו את זה../images/Emo12.gif או שזה סתם משו שאתה זרקת?../images/Emo122.gif

Im Not Dead

New member
דיברתי על איך היא לא אמינה

בראיונות לפעמים.. תראי אותה ב2:45, המבט שלה שהיא כאילו "OMG לא קוקאין לא
!!!!" שהיא עוד שנייה נופלת יותר קרוב ל"GOT SOME?!"
ועכשיו זה נשמע עלוב.. חחח קיצר, כשהיא מגזימה עם המבטים זה חשוד אז אני לא לוקח רציני. אני לא חושב שהיא לסבית, אבל אם כן זה לא יפתיע אותי בכלל

Kryptonite

New member
ברור שהיא יותר פתוחה וכל זה

והיא כן ליברלית, אבל תכלס היא בפנים הכי כזו. ועובדה שבסופו של דבר היא חזרה לנצרות (היא אפילו הזמינה יועץ דת נוצרי בזמנו לעזור לה ולקווין) והיא תמיד מדברת על איך שהיא צריכה את הגבר שלה, את הילדים שלה, משפחה גדולה - והיא מנקה ומבשלת. זה הכי תבוע בה. כשדיאן שאלה אותה על סמים היא לא הגזימה בתגובה שלה, היא סתם התחילה להתבלבל ולומר חצאי משפטים עד שהיא אמרה את המשפט הלא קשור הזה על היין. בקטע שהוא שואל אותה היא כזה אשכרה צעקה "Noo!!!" והייתה לה הבעה של גועל.

Im Not Dead

New member
היא לא לבשה לא מזמן מגן דוד?

היא לא נראית לי סגורה על עצמה בכלל עם הדת... בכל מקרה, אני ממש לא מאמין שמדונה הנשיקה היחידה שלה עם בת שהייתה\תהיה אי פעם

Kryptonite

New member
אנשים מה זה נסחפו

היא הכי לבשה את זה סתם כי זה יפה/מתנה/מזכרת מאייזיק או משהו כזה, זה הכי בריטני שיש. (גם כי היא יודעת שזה יימשוך תשומת לב) גם אני חושב שהיא כן התנשקה עם בנות, אמרתי. אבל לסבית ממש? שנמשכת ורוצה רק נשים? הכי לא.

למעלה