עדכונים

punker182

New member
עדכונים

היום YNET צילמו אותנו, הם בחרו ב"כמו שלך" להיות בפינת " שיר השבוע" של YNET .. צילמו אותנו מנגנים את זה וזה אמור להתפרסם עוד שבוע או שבועיים.. חוץ מזה עשינו עוד ראיון היום .. ויהיו עוד הרבה השבוע * אמרו שהיום "כמו שלך" הושמע ברדיו ב106 FM תשלחו את הסינגל לכמה שיותר אנשים. www.myspace.com/beat69

zohar d

New member
106 FM זה הרדיו של הבצפר שלי !

יש בבצפר שלי מגמת רדיו ויש לנו תחנה.. 106 FM רדיו מקיף עומר ! אני ידבר איתם אני אשאל אותם אם הם משמיעים אותכם ואני יגיד להם שישמיעו עוד ! :)

zohar d

New member
אני כזאת טיפשה..

טעיתי. 106 FM זה תחנה של הרדיויים החינוכיים, כל בי"ס שיש לו תחנת רדיו הוא על תדר 106.. אז השמיעו אותו באיזה רדיו של בי"ס =/ אני כזאת טיפשהה !

dweck2k

New member
106 זה קול הקמפוס

וזה האמא של כל הרדיו החינוכי, למען האמת זה הרדיו הכי נותן טון בתחום המוסיקה בישראל היום. דוויק

dweck2k

New member
ויותר מזה!

היום "כמו שלך" הושמע בתכנית המסור בגלגל"צ! להיט!

ShiraBJ

New member
תאמין, תאמין...

אתם טובים מספיק בשביל להישמע שם ^^

NA BoldAs Love

New member
עם כל הכבוד לא צריך להיות כל כך

טובים בשביל להישמע בגלגלצ ...התחנה הכי מפגרת בארץ..

ShiraBJ

New member
אממממ... הכוונה הייתה

לשבח את ביט, לוא דווקא את גל"צ...

NA BoldAs Love

New member
אממ אממ כה משבחים :למדי...

ביט 69 תעשו לי שמינייה ! אני מתה על המוזיקה שלכם בלינק לידכם זה כמו סטאלין ליד המחנכת שלי! שתעלו וצליחו ! שתזיינו הרבה בדרך! שתזקו לשבור הרבה גיטרות! שיבואו ימים וכל תחנות הרדיו יתחננו לקבל את הסינגלים שלכם! ושהרולינג סטונס וגריין דיי יחממו אתכם! אממ אממ אממ..אני יכולה לעשות מזה כסף.... תגידו חייבים תעודת בגרות בשביל ללמוד סציולוגיה?

scary miss Mary

New member
כן..

חייבים בגרות לכל דבר.. הוו ויש תיכונים שיש שיעורי סוציולוגיה ופסיכולוגיה

NA BoldAs Love

New member
כה בשוהם יש..מישהו יודע כיצד

המפהפכנים המדעיים בתקופת הראנסאנס יצאו כנגד לכנסייה במהפכה המדעית?

scary miss Mary

New member
חחחחח למדנו את זה מתישהו

אבל מאיפה לי לזכור את זה.?! באיזה כיתה את..?

למעלה