נילי של ס&כ
New member
עדכונים
הרופאה בדקה את האוזן של ספיר ואמרה לי שאו שיש לה חור בעור התוף או שיש לה קריש או שטף דם על עור התוף. בכל מקרה זה עשוי להסביר את השמיעה הלא משהו שלה. מחר תור לאא"ג ונדע יותר. כפיר שוב מחרחר והרופאה החזירה אותנו לאינהלציה
בינתיים כפיר נאחב כמו כל תינוק חולה... מצאתי מטפלת ב - שימו לב חברים - 5 ש"ח לשעה !!!!!!!!!! (כ-800 ש"ח לחודש לחמישה ימים בשבוע עד ארבע) רק מה? יש לה תינוקת בת חודשיים והיא עדיין סובלת מאנמיה, אז היא התחילה להתעלף והחליטה לדחות את תחילת הטיפול. מטפלת אחרת שמצאתי ב-900 ש"ח לחודש, מטפלת בעוד שני ילדים, אבל אם עוד פנוי אצלה אני אשים את כפיר אצלה בינתיים. גם בעלי חולה, וחי על אנטיביוטיקה עכשיו. ואני? יש לי שתי עבודות להגיש באוניברסיטה (התחלתי אחת ממש בקושי), מבחני הסמסטר לא רחוקים (ולא התחלתי ללמוד), ובין המחלות של כולם, חטפתי זיהום בשלפוחית השתן, ובגלל כדור לא מתאים הזיהום עלה לכליות (אני חולת כליות וזה לא ממש עוזר) אז עכשיו אני על אנטיביוטיקה שיש לה שלוש עמודות של תופעות לוואי בעלון המצורף, והיא יכולה להתיש סוס. (או
במקרה שלי) אבי געזונט, חבר´ה.
הרופאה בדקה את האוזן של ספיר ואמרה לי שאו שיש לה חור בעור התוף או שיש לה קריש או שטף דם על עור התוף. בכל מקרה זה עשוי להסביר את השמיעה הלא משהו שלה. מחר תור לאא"ג ונדע יותר. כפיר שוב מחרחר והרופאה החזירה אותנו לאינהלציה