עדכונים.....

עדכונים.....

לאחר 5 ימים של הזרקה - E2 מפציץ בגדול עם מעל 3500 (!!!!) לא יאומן! באולטראסאונד נצפו כ15 זקיקים עם פוטנציאל!! וכל זה רק בשביל הזרעה...(לדעתי די בזבוז - היה אפשר פשוט לשאוב ולסגור ענין). בכל אופן - עם תוצאות כאלו - אני חייבת, פשוט חייבת להצליח, לא?? תחזיקו לנו אצבעות

anat eitan

New member
גן ילדים מלא זקיקונים... ../images/Emo6.gif

תשמעי , תקני מעכשיו מכונית "ואן" ענקית למשפחה העתידית המורחבת...ראי הוזהרת! בהצלחה, ענת.

עמית@

New member
אני לא בטוחה שלא תגיעי לזה..

מה שקרה אצלי הוא שהיו יותר מדי זקיקים והE2 היה גבוה מדי, אז (בשילוב עם בעיית זרע אימתנית) הלכנו לנוהל שנקרא "רסקיו" (יענו שאיבה בסיכון) כדי למנוע נזקים של גירוי יתר מצד שני, אם אין בעיית זרע.. זה גם עלול להיות קצת מסוכן.. יש לך המון זקיקים. בכל מקרה אין ספק שהנתונים מבטיחים לפחות הריון אחד, ואני מקווה מאוד שלא יהיה מרובה עוברים. סליחה על הנימה התוהה. אני באמת שמחה בשבילך עמית

עמיתי -

האמת היא שעדיין אין ממש שמחה. מה שיש יותר היא חרדה ממה שיהיה, וכן כאבי בטן לא מעטים, כאילו שיש לי שתי משקולות בתוך כל שחלה לה לה
בכל אופן - נראה מה יהיה בעוד יומיים, ב-US נוסף. תודה לכן על העידוד - אני חייבת להצליח כי אם לא הולך הפעם - אנחנו "עולים" כיתה ל-IVF.

סחטיין רומי מה הזרקת תגידי לי ../images/Emo35.gif

מה זה חייבת ? מצליחה, נקודה. מחזיקה לך אצבעות כל הדרך (אגב, מה הזרקת באמת ?) בהצלחה!!! כוכי

כוכי מתוקה - ../images/Emo68.gif

אם (ואני חוזרת, אם) המתכון יהיה מוצלח - אתן לך את המידה המדוייקת של כל מה שנכנס לי בישבן במשך זמן ההזרקות. טפו טפו טפו

למעלה