עדכונים

מצב
הנושא נעול.
עדכונים

עדכונים
1. הבעיה במחשב הסתדרה סופסוף 2. נכון להבוקר, מנין הילדים במשפחה עומד על 5: אחד ישן בחדרו ועוד 4 מתחממים במעבדת ביה"ח. את ההתלבטות אם להחזיר אחד או שניים אני דוחה עד לרגע האחרון. בינתיים שימשיכו להתחלק ויזכו למצוות ולמעשים טובים. אה, כן, המוליך של האנדומטרין ממש מאוס!!!!

משפחה מרובת ילדים.

עדכונים
1. הבעיה במחשב הסתדרה סופסוף 2. נכון להבוקר, מנין הילדים במשפחה עומד על 5: אחד ישן בחדרו ועוד 4 מתחממים במעבדת ביה"ח. את ההתלבטות אם להחזיר אחד או שניים אני דוחה עד לרגע האחרון. בינתיים שימשיכו להתחלק ויזכו למצוות ולמעשים טובים. אה, כן, המוליך של האנדומטרין ממש מאוס!!!!
משפחה מרובת ילדים.
מקווה שכל הארבעה יגיעו לשלב ההתלבטות שלך. תחזרי כמה שתמצאי לנכון ואת השאר תקפיאי לאחים האופציונלים.
מחזיקה אצבעות כל הזמן.

איזה יופי

עדכונים
איזה יופי
מאחלת לך שכולם יופרו ושלך ישאר רק להחליט כמה את רוצה ברחמך לתשעה חודשים מדהימים. מחזיקה לך אצבעות

איזה יופי של משפחה

עדכונים
איזה יופי של משפחה
מקווה שתהיה סיבה להתלבטות. בהצלחה.

הוביטית

New member
מחזיקה אצבעות ....../images/Emo70.gif

עדכונים
מחזיקה אצבעות ....

אני הייתי מחזירה 2 ולא פחות

עדכונים
לא חבל לעבור את כל התהליך בשביל 1, למרות שצריך אחד טוב ותקין אבל בכל זאת החזרה של 2 יש סיכוי טוב יותר. אני עם רחם חד קרני וסיכון גבוה להפלות, החזרתי 2 בלי לחשוב הרבה ותודה לאל נקלט 1 ואם היו נקלטים שתיים הייתי צריכה דילול, ולמרות זאת לא הייתי מחזירה רק אחד. מקווה לשמוע בשורות טובות ושהם יתחלקו ויהיו ברמה טובה ויוחזרו וישתרשו אמן ואמן

אז זהו, שאני במצב קצת שונה

לא חבל לעבור את כל התהליך בשביל 1, למרות שצריך אחד טוב ותקין אבל בכל זאת החזרה של 2 יש סיכוי טוב יותר. אני עם רחם חד קרני וסיכון גבוה להפלות, החזרתי 2 בלי לחשוב הרבה ותודה לאל נקלט 1 ואם היו נקלטים שתיים הייתי צריכה דילול, ולמרות זאת לא הייתי מחזירה רק אחד. מקווה לשמוע בשורות טובות ושהם יתחלקו ויהיו ברמה טובה ויוחזרו וישתרשו אמן ואמן
אז זהו, שאני במצב קצת שונה
כשמחליטים כמה להחזיר צריך לקחת כל מיני גורמים בחשבון: גיל, מצב רירית (34, מצויין, סיבה מכאנית לIVF ואחרי הריון ספונטני ותקין) הדברים שאני יודעת על סיבוכי הריון ולידה אצל תאומים, הקושי בגידול תאומים ובן זוג שנורא מפחד מתאומים ולא בדיוק תומך- מורידים לי את החשק. הלכתי היום לברר- לדעת נתונים על סיכויים (ברור ש2 זה יותר מ1 , אבל בכמה?), ונאמר לי שאפשר יהיה לענות לי טוב יותר כשידעו לגבי איכות העוברים, ואת זה נדע רק מחר. מצד שני, ברור שאם חלילה יוחזר אחד ולא יקלט, קיים "פקטור האובססיה" המחשבה שאם הייתי מחזירה שניים אז בטוח... נכון לרגע זה אני מגייסת את כל תעצומות הנפש כדי להניח לדברים, בלי להרהר יותר מדי, ולקוות שאהיה שלמה עם כל החלטה שאקבל. החזרה מחר (אחרי ישיבה בבוקר בעבודה...)

hillawr

New member
על כמה ולמה

עדכונים
על כמה ולמה
ההחלטה לגבי מספר העוברים אכן קשה היא אבל רק לידיעה: בהריון של בכורתי הייתי בת 28 ללא כל בעיה (אנחנו ממחלקת הזרע) החזירו 6עוברים (כן, פעם היו מחזירים כ"כ הרבה) ונשארה רק יורשת העצר
ובהריוני השני הוחזרו 4 עוברים וצמחה לה הנסיכה השנייה
, כך שמספר גדול יותר מ-1 אינו מעיד בהכרח על יותר מעובר אחד שיצמח בתוכך. בכל אופן שיהיה בהצלחה עם כל החלטה שתתקבל. הילה

hillawr

New member
../images/Emo32.gifאתר מומלץ

על כמה ולמה
ההחלטה לגבי מספר העוברים אכן קשה היא אבל רק לידיעה: בהריון של בכורתי הייתי בת 28 ללא כל בעיה (אנחנו ממחלקת הזרע) החזירו 6עוברים (כן, פעם היו מחזירים כ"כ הרבה) ונשארה רק יורשת העצר
ובהריוני השני הוחזרו 4 עוברים וצמחה לה הנסיכה השנייה
, כך שמספר גדול יותר מ-1 אינו מעיד בהכרח על יותר מעובר אחד שיצמח בתוכך. בכל אופן שיהיה בהצלחה עם כל החלטה שתתקבל. הילה
אתר מומלץ
אני מצרפת קישור לאתר מקסים המכיל קישורים לאתרים המיועדים לילדים. שווה הצצה. הילה של
ו

העין ה 3

New member
אולי זה לא כל כך ../images/Emo32.gif

אתר מומלץ
אני מצרפת קישור לאתר מקסים המכיל קישורים לאתרים המיועדים לילדים. שווה הצצה. הילה של
ו
אולי זה לא כל כך

עם תאומים, רצוי שתהיה לך תעסוקה מלאה בשבילם... ואם לא היה ברור, לדעתי כדאי להכניס 2 ולקחת סיכון. כל עוד הסיכון הוא לא בריאותי, שווה לנסות. מקסימום, יהיו לכם 8 חודשים להתרגל לרעיון...

ורדה. הסיכון הוא מאוד בריאותי ../images/Emo70.gif

אולי זה לא כל כך

עם תאומים, רצוי שתהיה לך תעסוקה מלאה בשבילם... ואם לא היה ברור, לדעתי כדאי להכניס 2 ולקחת סיכון. כל עוד הסיכון הוא לא בריאותי, שווה לנסות. מקסימום, יהיו לכם 8 חודשים להתרגל לרעיון...
ורדה. הסיכון הוא מאוד בריאותי

נכון שמה שקרה לי הוא לא חייב לקרות לכל אחת שבהריון עם תאומים אבל זו עובדה בשטח שהריון תאומים הוא בד"כ הרבה יותר קשה והרבה הרבה יותר מסוכן מהריון עם עובד יחיד. מתוך ניסיוני המר לצערי
אני ממש לא חושבת ש"כדאי" לקחת את הסיכון.

עודשי

New member
אז כמה להחזיר../images/Emo35.gif

ורדה. הסיכון הוא מאוד בריאותי

נכון שמה שקרה לי הוא לא חייב לקרות לכל אחת שבהריון עם תאומים אבל זו עובדה בשטח שהריון תאומים הוא בד"כ הרבה יותר קשה והרבה הרבה יותר מסוכן מהריון עם עובד יחיד. מתוך ניסיוני המר לצערי
אני ממש לא חושבת ש"כדאי" לקחת את הסיכון.
אז כמה להחזיר

סאני כותבת דברים חשובים מאוד לטעמי, כי עם כל החישובים הקרים הסטטיסטיקה לא צריכה לגדל ילדים אלא אבא ואמא, ובכל זאת, ההחלטה היא החלטה רגשית, החלטה של תחושות. אכן, הריון תאומים מטבעו אינו מצב סטנדרטי, אלא מעין "טעות" של הגוף, אבל, למרות הכל, נדמה לי שבחישוב הסיכוי והסיכון- החזרת שניים (ואפילו בסכוי קטן שיהיו תאומים) עדיפה. הסטטיסטיקה שלך מלמדת שכדאי להחזיר שניים.סיכויי הקליטה מצביעים שכדאי להחזיר שניים והריון תאומים, הוא בסופו של דבר הריון (כמעט) רגיל. חשוב לציין את הפרופורציות: בהנחה שאשה היא כעקרון בריאה, הסיכון בהריון תאומים הוא קצת יותר מאשר בהריון יחיד (ולא כפול). הסיכון האמיתי מתחיל בשלישיות- שהם באמת ב א מ ת סיכון רציני, והרבה יותר מהריון יחיד או תאומים. ואגב, כאבא לתאומים- זה מומלץ, בכלל לא מפחיד וחוויה מקסימה מאין כמוה. מקווה שלא בלבלנו אותך יותר מידי. תצליחי בכל החלטה, ושתהיה "קליטה מהירה"

החזרתי שניים

אז כמה להחזיר

סאני כותבת דברים חשובים מאוד לטעמי, כי עם כל החישובים הקרים הסטטיסטיקה לא צריכה לגדל ילדים אלא אבא ואמא, ובכל זאת, ההחלטה היא החלטה רגשית, החלטה של תחושות. אכן, הריון תאומים מטבעו אינו מצב סטנדרטי, אלא מעין "טעות" של הגוף, אבל, למרות הכל, נדמה לי שבחישוב הסיכוי והסיכון- החזרת שניים (ואפילו בסכוי קטן שיהיו תאומים) עדיפה. הסטטיסטיקה שלך מלמדת שכדאי להחזיר שניים.סיכויי הקליטה מצביעים שכדאי להחזיר שניים והריון תאומים, הוא בסופו של דבר הריון (כמעט) רגיל. חשוב לציין את הפרופורציות: בהנחה שאשה היא כעקרון בריאה, הסיכון בהריון תאומים הוא קצת יותר מאשר בהריון יחיד (ולא כפול). הסיכון האמיתי מתחיל בשלישיות- שהם באמת ב א מ ת סיכון רציני, והרבה יותר מהריון יחיד או תאומים. ואגב, כאבא לתאומים- זה מומלץ, בכלל לא מפחיד וחוויה מקסימה מאין כמוה. מקווה שלא בלבלנו אותך יותר מידי. תצליחי בכל החלטה, ושתהיה "קליטה מהירה"
החזרתי שניים
מתוך מחשבה שזה הדבר הנכון (ובעיקר אחרי שקראתי אותך, הילה). הבנזוג משוכנע שאם קיים סיכוי לתאומים- אז זה יקרה לנו ושזה יקשה לי מאד על הקריירה. וזה ההבדל בין גברים לנשים, כנראה. את קריירת השכל אני יכולה לעשות בכל גיל, את קריירת הביציות- לא... אגב קריירה- פרפקציוניסטית שכמותי- כשהרופא אמר לי שמחזירים שניים מסוג B, חקרתי ודרשתי למה הילדים לא קיבלו A...

עודשי

New member
עשית את הדבר הנכון

החזרתי שניים
מתוך מחשבה שזה הדבר הנכון (ובעיקר אחרי שקראתי אותך, הילה). הבנזוג משוכנע שאם קיים סיכוי לתאומים- אז זה יקרה לנו ושזה יקשה לי מאד על הקריירה. וזה ההבדל בין גברים לנשים, כנראה. את קריירת השכל אני יכולה לעשות בכל גיל, את קריירת הביציות- לא... אגב קריירה- פרפקציוניסטית שכמותי- כשהרופא אמר לי שמחזירים שניים מסוג B, חקרתי ודרשתי למה הילדים לא קיבלו A...
עשית את הדבר הנכון
וזה מאבא לתאומים (ראי את הודעתי מעל שלך). מאחל לך בשורות חיוביות

תאומים?

עשית את הדבר הנכון
וזה מאבא לתאומים (ראי את הודעתי מעל שלך). מאחל לך בשורות חיוביות
תאומים?
סיפרתי לבעלי על ההודעה שלך, עודשי, והוא אמר: "הוא גם סיפר לך מאיזה מוסד סגור הוא שלך לך את ההודעה?". הבנזוג ממש בפחד מתאומים. אתמול, כשסיפרתי לו על חוויותיי מההחזרה, ואמרתי "והדבר הגרוע ביותר היה... " (התכוונתי לספר שאצלנו מחזירים על שלפוחית שתן מלאה) הוא אמר : "הדבר הגרוע ביותר זה ששניהם בוכים באותו זמן..." נכון כיף לי?

../images/Emo6.gif הוא ממש בפחד!

תאומים?
סיפרתי לבעלי על ההודעה שלך, עודשי, והוא אמר: "הוא גם סיפר לך מאיזה מוסד סגור הוא שלך לך את ההודעה?". הבנזוג ממש בפחד מתאומים. אתמול, כשסיפרתי לו על חוויותיי מההחזרה, ואמרתי "והדבר הגרוע ביותר היה... " (התכוונתי לספר שאצלנו מחזירים על שלפוחית שתן מלאה) הוא אמר : "הדבר הגרוע ביותר זה ששניהם בוכים באותו זמן..." נכון כיף לי?
הוא ממש בפחד!
אז אני אגיד לך שהדבר הגרוע ביותר הוא לא כשהם בוכים ביחד, אלא (לדעתי) כשיש הבדלים ניכרים בהתפתחות שלהם (גם אם אחד נורמטיבי והשני מתקדם יותר). בכי בו זמנית? מתרגלים ומסגלים שיטות להרגיע בו זמנית. לא יודעת כמה החזרתם בסוף, אבל רציתי להגיד כאמא לתאומים וגם לאחת יחידאית, שלהיות הורים לתאומים זה נפלא (לפחות כך אני מרגישה) אבל חוויית ההריון שלי השאירה טראומה שעדיין לא התגברתי עליה. זה הצד שלי. אבל יש אמהות לתאומים שעברו את ההריון ממש בקלות וילדו בשבוע מאוחר. רחל

מחזיקה לך את כל האצבעות

החזרתי שניים
מחזיקה לך את כל האצבעות
וזהו זה הטיפול האחרון. שיהיה המון בהצלחה

מחזיקה אצבעות!!!!!!!המון בהצלחה!

החזרתי שניים
מחזיקה אצבעות!!!!!!!המון בהצלחה!
אה, כן, את ה-A הילדים יקבלו עם הבטא. בהצלחה!

anguly

New member
איזה עדכון משמח!

החזרתי שניים
איזה עדכון משמח!
אני חושבת שהחלטת נכון - עוברים כל כך הרבה בכל ניסיון שנראה לי שלהחזיר אחד - זה לא לתת מספיק סיכוי לתהליך. אז נכון שפעם התפרעו והחזירו ממש הרבה - אבל היום ההמלצה היא 2 - מספיק בשביל לשפר סיכויי הצלחה, אבל לא יותר מדי באופן שמסכן את האמא או העוברים. ואחרי כל זה אני חייבת לציין כי שבעולם קיימת מגמה הולכת וגוברת של החזרת עובר יחיד. דרך אגב - מתוך הרביעייה נשארו 2 להקפאה - או שלמעשה החזירו הכל? מחזיקה אצבעות להשתרשות ולבטא יפה והריון אחד מושלם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה