עדכונים

עדכונים

שלום.. אממ יש לי די וי די של ITT קורא DIVX השאלה שלי היא אם אני יכול להוריד איזשהו עדכון קושחה כדי שהוא יצמיד לי את הכתוביות לסרט..בעברית כמובן.. כי לפי מה שהבנתי זה לא משנה החברה פשוט להוריד איזה עדכון אבל עדיין אני מעדיף לשמוע את דעתכם.. תודה לכל מי שעוזר.. :)

החברה של המכשיר מאד משנה!

אם תנסה לבצע עדכון עם קובץ שלא נועד לביצוע עדכון במכשיר הספציפי שלך אז במקרה הטוב העדכון פשוט ייכשל, במקרה הרע... המכשיר שלך יהיה בבעיות כי הוא לא ידע לפענח את התוכנה שלא-מתאימה שתעדכן אליו... יש כל-מיני חברות סיניות שעושות מכשירים אשר מבוססים על אותה חומרה בפנים, אבל לא בהכרח על אותה התוכנה! אמנם ייתכן שקובץ עדכון מסויים מתאים למספר מכשירים מחברות שונות אבל אני ממש ממליץ שלא לנסות לבצע עדכון למכשירים עם קבצים שלא מיועדים ספציפית בשבילם ומוגדרים כעדכון חדש! בברכה גיליוטין

באאאאסה

נסיתי גם לחפש עדכון באנגלית לדי וי די אבל לא מצאתי יש לי ITT IT 4400 עשיתי חיפוש דרך גוגל אבל הסתבכתי..אם אתה יודע איפה אפשר לחפש או שנתקלת בעדכון זה יהיה ממש מצוין.. האמת אפילו את אתר הבית שלהם לא מצאתי..מאוד מוזר!

לא נתקלתי בעדכון למכשיר הזה

אבל הייתי ממליץ לך לבדוק בפורום מכשירי DIVX של ליונטוורק, אם קיים עדכון למכשיר הזה אז יש סיכוי סביר למצוא אותו שם.

למעלה