עדכונים

navyush

New member
עדכונים

שלום למי שזוכר אותי וגם למי שלא (אמא טריה) כתבתי פה על הבת שלי שיש לה בעיות בהנקה. אז הלכנו למרכז להנקה בירושלים שאמרו לי שהיא לא תופסת נכון ויש לה בלבול פטמות. כדי להרגיל אותה לינוק אני צריכה לגמול אותה מהמוצץ. זה מאוד קשה כי היא די מתה עליו ואני בעצם הופכת להיות המוצץ שלה. עכשיו אחרי שבוע וחצי יש שיפור מה בתפיסה שלה, אבל יש ימים שיש לה קריזות והיא לא מוכנה לינוק ורוצה רק בקבוק. בכל אופן בנתיים אני מקוה לא להתיאש. ועכשיו שאלה - יכול להיות שבגלל שתגברתי את ההנקה המחזור הפסיק? או שהאפשרות היחידה היא שאני בהריון? (קצת מלחיץ, התינוקת שלי בת שלושה חדשים...)

1טלטלים

New member
חזרה להנקה

כל הכבוד על הנחישות ,המשיכו כך. ייתכן וזה מה שקרה.כמה שאלו לי אלייך: *כמה זמן לאחר לידה חזר הווסת? * האם הוא סדיר? * יש נשים שמחזור שלהן לא סדיר בתקופת ההנקה .(וזה כדי להרגיע אותך!) * בדיקת דם/שטן פשוטה תבהיר את העניין,אל תחששי מכך. מחכה לעדכונים, אמא של טל

navyush

New member
תודה על התגובה-

חדשיים אחרי הלידה חזר הווסת, ולפני הלידה הוא היה פחות או יותר סדיר (בין 32 ל36 יום). אני לא רוצה עדיין לבדוק כי בהריון הקודם בדקתי ביום ה40 ויצא שלילי. אז אני מחכה קצת.

1טלטלים

New member
המשך

שוב ,בהתחלה זה באמת יכול להיות מאוד לא סדיר.בכל זאת עשי בדיקה כדי להיות רגוע ובטוחה. תעדכני, אמא של טל

למעלה