עדכונים

עדכונים

עשו לפונדקאית שלי החזרה ביום רביעי החזירו לה 3 עוברים שהיו טובים ומחולקים הרופא חשב להחזיר רק שניים אבל אני מודה שלחצתי עליו ואמרתי לו שלא יהיו לי טענות אם יצטרכו לעשות דילול עוברים היא היתה בלחץ ופחדה מההחזרה היא חשבה שמזריקים במזרק את העוברים וכל הזמן היתה מתכווצת וחושבת שזה הולך להיות דקירה אפילו שגם אני וגם הרופא וגם האחות אמרנו לה שזה לא ככה בסוף לא כאב לה והיא בכלל לא ידעה מתי הוא הכניס אותם היא שכבה באותו יום וקצת ביום שאחרי והיא מרגישה טוב הרופא נתן לה כדורים קטנים עגולים להכניס 3 פעמים ביום ועכשיו אנחנו מחכים ואני נורא נורא במתח תודה לכולם שכתבתם לי מסר ודאגתם לנו

הכדורים הקטנים והעגולים..

זה האולטגסטון אם אני זוכרת נכון, הקטנה שלי קורלי בת הארבע קראה להם קליקים חחחח זה היה נראה כמו השוקולד קליק לבן...חחח בכל מקרה שיהיה בהצלחה גדולה אם מיועדת, מחזיקים אצבעות להריון ארוך ופורה!!! אמן ואמן!!

מירבי*

New member
בהצלחה דלית

אני שמחה שהפונדקאית שלך עברה את ההחזרה בסדר ושלא תישאר לה טראומה מזה. עודדי אותה כמה שאפשר דלית.. לכדורים קוראים אוטרגסטון והם בעצם פרוגסטרון. בהצלחה

mondani5

New member
אם מיועדת

בהצלחה!!!,הפנינים שהפונדקאית קיבלה להחזיר לנרתיק צוואר הרחם מיועדים לחזק את רירית הרחם על מנת שההשרשה תהיה טובה יותר. חבל שהרופא שלכם לא הסביר לפונדי שלך על שלבי ההחזרה וזה היה מונע ממנה את הפחדים והחששות שממש מיותרים. נחכה אתך בברכה לתשובת הבטה ביום ראשון הקרוב. שיהיה לכם המון הצלחה . בידידות אירית. לגבי הכדורים הייתי מציעה לפונדי שלך לאחר כל הכנסת ה"פנינה להרים רגליים חצי שעה ולנוח ולא לזוז.קבלי את המתכון מנסיון זה עובד.

למעלה