עדכונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נעמי28

New member
עדכונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות יקרות שלי. בהצעתכן לאחר התלבטות קשה של: כן לעשות בדיקה או לא לעשות בדיקה מחשש לאכזבה החלטתי שעדיף להתאכזב מאשר להיות במתח הזה (ותודה לאפרסקה). בכל מקרה חזרתי מהעבודה ירדתי לבית מרקחת.... ו... על החיים ועל המוות!!! בקיצור, לא הספקתי לסגור את הפקק של הערכה וכבר הופיעו שני פסים כחולים (בדיקה של קלייר בלו) בכל מקרה, חשבתי שאני עומדת להתעלף!!! עדיין סירבתי להאמין אז עשיתי היום בדיקת דם ולפני שעה בערך הם התקשרו להגיד שזה חיובי!!!!!!! בעלי כמעט התעלף!!!!!!! אני רק עכשיו הצטרפתי אליכם וכבר... עשיתן לי מזל טוב!!!!! עכשיו יש לי כל מיני פחדים שאולי תהיה הפלה ואולי זה חוץ רחמי וכו'... אבל בגדול אני כ"כ מאושרת שקשה מאד לתאר במילים אבל זה מעורב בפחד., רציתי לומר לכן שבחודש הזה אני ובעלי עשינו את זה פעם אחת בלבד!!!!! (כי הוא נסע מהעבודה לחו"ל), אז כמו שאתן רואות מספיקה רק פעם אחת!!!!! דארמה...אם את קוראת את זה... אז באמת היו לי כאבי גב תחתון מאד חזקים כאילו אני עומדת לקבל וסת וגם מיחושים ברגלים!!!! אבל כל אחת והתחושות שלה.... בנתיים שיהיה לכם ביי ביי וסוף שבוע נעים וטוב....

meme1975

New member
|מזל טוב||מזל טוב|../images/Emo65.gif ....

שהכל יהיה תקין

פּוֹנְג

New member
|מזל טוב|../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תשתדלי לא להכנס למעגל הפחדים. זה לא תורם לכלום. בהצלחה והריון קל

מעיןבר

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gif

ואל תשכחי לבוא לשים תמונות של הבייבי בעוד 9 חודשים...

טאיה1

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

שיהיה לך בהצלחה ובקלות, והלוואי שכולנו נדבק מהמזל שלך

פוקית27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

המשך הריון קל ומשעמם.

אפרסקה

New member
היי נעמי חמודה, אני שמחה שעזרתי ומא

ומאחלת לך הריון בריא ומקסים!!!

למעלה