עדכונים

Roei152

Well-known member
מנהל
עדכונים
יס מפיקים היום את התשובה שלהם לצפוף , גם כן סטיקום משפחתי שישודר בערוץ זום שתקרא "אמאמביכה" , הפעם מדובר במשפחה של כוכבי רשת , מי שירכיבו את המשפחה הם עלמה זק האימא , שי אביבי -האבא קים אור אזולאי ושחקן אנונימ בשם אלון מאירי, כמו כן עידן שקרקוקה צפוי להשתתף כבן שמאוהב בקים ..
כדברא 3 - למי שתהה ,איירה כן ישתתף בטקסי הקוסמות של הכדברות,.. הוא ילבש את הברדס הצהוב המוכר..
החממה אמריקה 2- בניגוד לישראל , נראה שפרקר כן יקח חלק בגלאפגוס .. בעוד בישראל , רון היה עסוק רק בלהיות עם איימי וסופי , ומדי פעם לתת מכות שהיה צריך שהם היו בערובה ..
לא עדכון - אבל כן נקודה ליטמנית מענינית .. היום היה שידור חוזר בכושר שלי של הפרק שדניאל יוצא לפגוש את נפתלי , הוא לבש חלוצת כפתורים סגולה ומכנסיים כתומים .. בכדברא ליבי ניסתה להלביש אותו בלוק דומה.. ושרון ודקל ירדו על זה ואמרו לו שהוא נראה כמו קרטיב ענבים-משמש ..

UberStorm

New member
בכללי הצבעים של הנשרים הם כתום-צהוב כזה, לא? אולי זה רפרנס!
ותודה על העדכונים

UberStorm

New member
חחח חשבתי "כתום-סגול" וכתבתי "כתוב-צהוב". בכל מקרה טעיתי

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב יוסי
אני משלים היום את ג'ינג'י ועעכשיו אני בעונה 2..
מה יותר גרוע ? זה שאבנר התאהב בפזית החברה של הבן שלו? זה תסביך אדיפוס אמיתי .. לא זה שאתה מנסה להפיל על דני רודף הקטימות גם רומן עם יגפן ולהכניס לתום תסביך אדיפוס ..

כן, אני יודע שהוא התאהב בחברה של הבת שלו
וזה ממש נורא, אבל לפחות לו יש תירוץ!
&nbsp
לפחות אשתו נהרגה בתאונה בהיריון! והבן שלו נספה בתאונת טיפוס!
&nbsp
ולפחות זה רק בסדרה אחת, לא בכמה!
&nbsp
ועדיין יש לו מוחק זיכרון גם שמה!
&nbsp
אבל עזוב, אני עכשיו מטפל בגפן ברקאי, רודף הבלונדיניות.

עדכון גיבור אמיתי
נחשפו עוד שלוש דמויות:
&nbsp
1) גאיה שליטה כץ תשחק את דיאנה לבית קורפוס.
&nbsp
2) שירה נאור תשחק את סהרה לבית קורפוס, אחותה. כן, אחרי שהיא שיחקה את אימא של הגרסה האמריקנית שלה ואת האחיינית שלה, גם כאן...
&nbsp
3) רם שגב לא יגיע בגלל אילוצי לו"ז של יואב צפיר, אז במקומו יבוא אורי לייזרוביץ', שישחק את אחיו הקטן של רם, רן שגב.

UberStorm

New member
וגם מסתבר שיהיו שם מכשפות! :)O)
אורי פרסם חלק מהתסריט הבוקר

Roei152

Well-known member
מנהל
אם הכוונה שלך היא להגן על המקוריות של כדברא
כסדרת מכשפותת ישראלית
זו סדרה באמת עם עולם פנטזיה , הכותבת של הסדרה "הלוחם " באמת מתאהבת בגיבור הסדרה , לא השחקן שלו , ולכן אמת יהיו שם מכשפות ...

לא, רועי, לא הבנת
הלוחם יוצא מהעלילה למציאות.
&nbsp
הסדרה היא על צילומי הסדרה, לא סדרת פנטזיה סטייל משחקי הכס. היא מספרת על צילומים.
&nbsp
על הסדרה "הלוחם" אחראיים אודי ורן. מכשפות אני לא חושב שיהיו אלא אם במסגרת צילומי סצנה. וגם גאיה ושירה לא באמת משחקות לוחמות, הן משחקות שחקניות שמשחקות לוחמות.

Roei152

Well-known member
מנהל
עדכון דאנסטורי
העונה השנייה צפויה במאי הקרוב , במקביל לנעלמים..
&nbsp

למעלה