עדכונים...

עדכונים...

יקירות, אתן כל כך מרגשות שאתן מעודדות ומחכות איתי לתוצאות....
אני גם ממשיכה להיכנס פה לפורום, (למרות שחיכיתי להפסקה מאנדו, ועכשיו שסופסוף יש מצב להפסקה) אני ממשיכה להיכנס בגללכן,ואין לזה סוף- ניקשרת פה לבנות ורוצה לשמוע שלכולן טוב וממשיכה לעדכן ...
אתמול הייתה הבדיקה שלי: וזה קטע שבאולטרה- סאונד (זאת הפעם השנייה שלי) הפעם בבי"ח בפעם הקודמת בקופת חולים- הבודקות כל כך מתבלבלות לא יודעת איך להגיד שיש שני שקים מגלגלות את הלשון כמה וכמה וכמה פעמים ומגמגמות קצת, -אני מזהה מבט כזה של.... "איך אני אומרת לה?" רק מישהי במצבי יכולה כל כך לשמוח- שיש שני שקים, שרואים את השקי חלבון כל כך טוב ופעמיים דופק. פשוט מושלמים שלי.
חבל שאני לא יכולה (או לא יודעת איך) להוסיף לכאן תמונה- הייתן מסכימות איתי שהם הכי חמודים שראיתם.
שימשיך ככה ושנדע את המינים בקרוב בע"ה.

נשיבוקים לכולן

כיף!!!

איזה אושר!
קראתי שאת מעשנת, גם אני.... עישנת במהלך הטיפול? ומה עכשיו בהריון?
אני ממש לא מצליחה לעצור את עצמי. אני אומרת לעצמי שגם נשים שנכנסות בצורה טבעית מעשנות בדרך, אז מה ההבדל? אבל זה סתם תירוצים בשביל להמשיך... מה עושים???

צקציקית

איזה שם מגניב
כן אני מעשנת, כן גם השיקול שלי היה כמו שלך "ההריונות הטבעיות מעשנות" וכן גם לי קשה לי להפסיק

כשתהיה לך תשובה מה עושים- תעדכני אותי

סינדי8

New member
איזה כיף

שימשיך ככה עד שתצאי בידיים מלאות! מאוד מלאות

מקווה שאת יכולה לנשום לרווחה עכשיו

אמא אומרת- שילדים= דאגות כל החיים

בהתחלה חשבתי שארגע כשאהיה בהריון
אח"כ חשבתי שארגע כשאראה את השקים
אח"כ חשבתי שארגע כשיהיה דופק
זהו, על מי אני עובדת? עכשיו אני יודעת שרק בעוד 3 חודשים - זה יהיה יותר בטוח
וגם אז צריך את כל הבדיקות
וכשיגיעו הבייתה המושלמים- אז שלא ייקרה להם כלום ויהיו להם חיים שלמים ומאושרים
אז איך אפשר להירגע? אני תיכף אמא פולנייה
ואני בכלל לא מהמוצא הזה

tuli2210

New member
ממי

איזה יופי!!!!!!!
חיכיתי לשמוע ממך כל היום אתמול- קרציה:) ! הייתי במתח והתחלתי לדאוג כי לא רשמת.כלום:)
אני כל כך שמחה בשבילך!!! שימשיך ככה
וכל שלב יהיה שמח ומלא מחת, במשך 9 חודשים!

טולטולית

תודה טולטולית... יאללה עוד אולטרה סאונד השבוע אעדכן אותך שהכל בסדר,
ושמעי... מה שאומרים שהריון זה "התרופה" לתופעות של האנדו... על מה מדברים בדיוק?! איזה סמרטטת הייתי שישבת הגב, הבטן התארחנו ואירחנו והייתי על הפרצוף.
היו אצלנו כללל היום אנשים מקווה שייצא לנו לפטפט יותר- בקרוב

מי קמה לשירותים במקומי??

אין לי כח לקום לעשות שוב פיפי!!! שלומי מעולה
לא נירדמת, כל היוםם עייפה. חושבת על האנויודת-סתם סתם אמרתן שבהריון יותר קל? כיף, אושר, שמחה, אבל מה קל מה?! אוהבת אתכן. לילה טוב

tuli2210

New member
כן....כן.....

תרגישי טוב! יש לך עוד 8 חודשים למען מטרה טובה!!!:)

למעלה