עדכונים

g a l i 2 6

New member
עדכונים

שלום בנות הבטחתי עדכונים אחרי שאהיה בתל השומר אז הנה: להזכירכן, אני אחרי החזרה 7 ( 5 טריים ו - 2 מוקפאים) עם הריון כימי אחד (מהמוקפאים דווקא) ובבדיקה האחרונה אצל שטוקהיים (דרך המכבי) הוא העלה את הנושא של ניתוח חוזר כי חזרו המוקדים וציסטה בכל שחלה בגודל 3 ס"מ ומאז אני בדיכוי (חודש ושבוע) . לשמחתי סוריאנו לא היה בעד ניתוח והמליץ על המשך טיפולים ומעקב בעוד 4 חודשים אני ממש שמחה כי ממש לא התאים לי עוד ניתוח כרגע אבל במקביל כמובן שאלתי האם הסיכויים להשתרשות פחותים כעת משהמוקדים והציסות חזרו? והוא ענה שגם אם כן עדיין ההחלטה לניתוח כרגע היא יותר האיכות חיים שהשתפרה פלאים מאז הניתוח מאשר הפריון כי הפריון בכל מקרה אצלי הוא פתרון של הפריות בלבד והעוברים שלנו מאוד יפים וזה רק עניין של זמן עד שניקלט, מקווה שהוא צודק ובאמת ההריון יגיע לפני הדיון על הניתוח הבא...

יופי ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהוחלט לא לנתח כרגע. שיהיה

יפתי..

מה שלומך? לאן נעלמת? אמן ויהיה לך היריון ולא תצטרכי לחשוב בכלל על ניתוח, לפחות במשך 9 חודשים...

g a l i 2 6

New member
את צודקת באמת נעלמתי

סליחה שככה אבל בין העבודה הלימודים והטיפולים והבית כמובן בקושי היה לי זמן לנשום כעת אני חורשת לבחינות האחרונות בתואר השני אז לפחות משהו אחד יירד בשנה הבאה אכן אמן ויהיה הריון... גם לך ולכולכן מתי עושים מפגש ? אולי בתחילת אוגוסט? פעם שעברה פספסתי את המפגש ויש בנות שאני עדיין לא מכירה פנים אל פנים ומאוד אשמח להכיר...

זואילי

New member
זמן, סבלנות, התמדה...

שמחה לשמוע שבסופו של דבר, מה שרצית הסתדר. הרבה הרבה הצלחה בטיפול הבא

מעולה ../images/Emo45.gif

מקווהש במהרה יגיע ההריון המיוחל ותוכלי לשכוח מהאנדו' לתקופה ארוכה...

g a l i 2 6

New member
תודה בנות הלוואי וכולנו נוכל לשכוח

מהאנדו לתקופה כזו או אחרת.

ha1231

New member
יופי אני שמחה לשמוע שאת לא צריכה לעבוד ניתוח

שוב, אני בטוחה שהקליטה תגיע אין סיבה שלא, אם העוברים יפים והרחם שלך טובה וגם הרירית אין שום סיבה לדאגה, הכול עניין של זמן, אל תיכנסי ללחץ ותתני לזמן לעשות את שלו אני מאמינה שההריון יגיע יותר מהר ממה שאת חושבת. ממליצה לך לשלב משהו נוסף לנפש בעת ההחזרה זה ממש עוזר, דיקור, רפלקסולוגיה או משהו אחר שאליו את מתחברת. מאחלת לך הצלחה בהמשך ובעזרת השם לשמוע בשורות טובות בהקדם.

sheronher

New member
היי

גל מותק, אני שמחה בשבילך. לא יצא לנו להתעדכן בזמן האחרון ובקרוב קרוב נעשה את זה :) וכמו שתמיד אני אומרת לך, חשיבה חיובית סיכמנו השנה, הריון אצלך חתונה אצלי לא ??? ;) חחח ב"ה ובלי נדר יאללה ב"ה מותק - טוב לכולכן בנות אבל עם גלי אני משוחדת, למי שעוד לא פגש ומכיר - הבחורה מקסימה, ובאמת שאין עליה ומי שמכירה בטוח שמסכימה איתי. ובהצלחה בבחינות מותק שלי...התינוקי רק מחכה שאמא תסיים ללמוד ותהיה חכמה עם תעודות אז זה אוטוטו נשיקות ונדבר מחר בלי נדר.. :) בנות - חשיבה חיובית לכולכן והמון אהבה בריאות ואושר בלי אכזבות אמן, מכל הלב ! !

g a l i 2 6

New member
תודה מותק

צודקת... אם סיכמנו אז סיכמנו... מחכה לפגוש אותך אחרי הבחינות...

טוליתי

New member
איזה יופי גלי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה מאד בשבילך, האינטואיציות שלך עבדו נהדר
, יאללה, שההריון המיוחל כבר יבוא
.

למעלה