עדכונים.

איתנים3

New member
עדכונים.

היי לכולן, עברתי את הרנטגן מעיים תחתונות, לבסוף היה צורך רק בשתיית חומר משלשל, היתה בדיקה נוראית, מזמן לא הרגשתי כל כך חסרת אונים.. (אני עם גלולות רצוף כך שהכאבים בהשהייה), אין עדיין תשובות... סיימתי US כליות ושתן, הכל תקין :) בעוד שבוע וחצי אני בתל השומר בבדיקת US, עד כה מסרבים לתת לי טופס 17. אני אנסה שוב דרך רופאת המשפחה, מקווה שזה ילך למרות שהיא מפנה אותי ושוב ושוב לרופא הנשים שלי (והוא בהחלט מסרב). אני די מתחילה לאבד תקווה. יש לי תור לפני הניתוח בסוף החודש וגם לזה אני לא מצליחה לקבל טופס 17 , שלא נדבר על ניתוח... לכמה זמן אפשר להמתין עד שמשיגים טופס 17? פיקדון של מה ולכמה זמן?? האם יש משהו שמרגיע את הקיבה?? הגזים ממשיכים ברציפות מסחררת כל הזמן!!! אני כבר צרודה.. מה לגבי כדורי פחם? מקל קצת? מישהי ניסתה? תודה מקרב לב

תנסי לקבוע פגישה

עם הרופא המאשר את טפסי ה17 במינהלת, תגיעי עם כל החומר, בדיקות וכו' ותתעקשי לקבל את טפסי ה-17. הפקדון לתור למרפאה הוא כ100 ש"ח, לגבי ניתוח וUS פריאנלי אין לי מושג מה הפיקדון. את טפסי ה-17 את צריכה להשיג תוך 3 חודשים ואז תקבלי את הפיקדון חזרה. לא הבנתי מה הקשר לגזים וצרידות???
אצלי לא נפתרה בעיית הגזים גם לאחר שני ניתוחים.... (הלוואי ואצלך יהיה שונה
). תנסי לשנות את התזונה אולי זה קצת יעזור.

איתנים3

New member
תודה../images/Emo24.gif

גזים במעלית ..והגרון כבר כואב, שיהוק רע כל 3 שניות.. והבטן מציקה תמיד. למה יש לך גזים? אני לא כל כך הבנתי למה לי יש.. התחיל פתאום לשנות תזונה? יש המלצות? אם אקבל שוב סירוב אפנה הלאה ...תודה לך :)

ממליצה לך לבקש

הפניה לרופא גסטרו ולעשות בדיקת גסטרוסקופיה, אולי יש לך חיידק בקיבה ואולי משהו אחר. למה יש לי גזים? מעי רגיז
יהיו רופאים שיגידו שזה קשור לאנדו ויהיו שיגידו שאין קשר
רובנו סובלות מכך אז כנראה שיש קשר
. אין לי המלצות לתזונה... SORRY, אולי למישהי אחרת תהיה המלצה. אני שמתי לב שעגבניה כמעט תמיד גורמת לי לבעיות בבטן אז משתדלת לא לגעת בעגבניות.

איתנים3

New member
האם הבדיקה

של רנטגן מעיים תחתונות (בריום) לא מספיקות לדעתך? פשוט לא הגיעו עדיין תשובות.. אם כך מזל שאני לא כל כך אוהבת עגבניות.. תודה רבה רבה..

אלו שתי בדיקות שונות

גגסטרוסקופיה היא בדיקה שבודקת את דרכי העיכול העליונות. מקבלים טשטוש ומכניסים צינורית דקה דרך הפה ומסתכלים על הושט והקיבה וגם לוקחים ביופסיה לבדוק שאין חיידק.. בדיקה ממש לא נוראית (לדעתי...).

hilasa6

New member
בעניין העגבניה - דווקא טוב לנו

ניסיתי לסרוק כתבה שמצאתי באיזה מוסף בריאות של איזה עיתון אבל הסורק לא עובד. אז אני מצטטת: "אכילת עגבנייה אחת ביום עשויה להפחית הידבקויות הנובעות מאנדומטריוזיס - גדילה של רקמת רירית הרחם הגורמת לדלקות, כאבים, הצטלקויות והידבקויות של איברי הרבייה והאגן. במחקר שנערך באוניברסיטת וויין סטייט בדטרויט, נעשה שימוש בליקופן, חומר המצוי בעגבנייה, כדי לטפל ברקמות צלקת דומות לאלה שנצפות באנדומטריוזיס. התברר כי הליקופן הפחית את פעילות החלבונים שגורמים להידבקויות ב 80% עד 90%. לדברי החוקרים, צריכה יומית של עגבנייה אחת, של 236 מ"ל מיץ עגבניות או של 150 גרם רוטב פסטה, מספיקה להעלות את רמות הליקופן בדם. אמנם כרגע אין אפשרות להמליץ ללוקות באנדומטריוזיס על מינון ליקופן יומי, אבל המינון שניתן למשתתפות במחקר זהה לכמות שניתן להשיג בתזונה עשירה במאכלים עתירי ליקופן."

למעלה