עדכונים

עדכונים

מאז שהתחלתי להניק בשכיבה בלילות - אני פחות מותשת. האם זה נכון שרק נשים בעלות חזה גדול יכולות להניק בשכיבה? שי בעוד יומיים בן שלושה חודשים. מזמן לא ניסיתי לתת לו בקבוק כי לא הייתי צריכה. מה עושים אם הוא ממשיך לסרב לבקבוק? אם אני צריכה להיעלם לפחות לשעתיים וחצי?

Revili

New member
תודה על העידכון

אין ספק שהנקה בשכיבה יכולה לעזור ... לא רק בעלות חזה גדול יכולות להניק בשכיבה, זה הכל עניין של זויות וכיוונונים...צריך להתאמן ולהתרגל, אבל לא לכולן זה נוח באותה מידה...תמיד שווה לנסות ולבדוק. לגבי הבקבוק, כאשר לא תיה ברירה ותהיי חייבת לצאת, השאירי בקבוק וגם כוס קטנה וכפית והנחי את הבייביסיטר שניתן להאכיל גם באמצעים אלו. הניקי את שי לפני שאת יוצאת וגם אם יחכה לך שעתיים וחצי שתחזרי...זה לא סוף העולם. כאר תתחילי לצאת באופן קבוע, עם הזמן, כמו רוב התינוקות הוא יסתגל לכך שכאשר אמא לא נמצאת יש דרך אחרת לקבל את החלב.

אז ככה

אם הוא נשאר זה עם אבא שלו בלבד. הכי הרבה עם אמא שלי. ועוד שאלה לגבי ההנקה בשכיבה: האם יש נזק שיכול להיגרם לאוזניים מהנקה בשכיבה? אני מסתדרת רק לא בטוחה שעושה זאת כמו שצריך. מבחינת התנוחה. יש אולי אתר שאת מכירה שמראה את התנחות האפשריות בהנקה? או שאני מחייבת להיפגש עם יועצת הנקה?

Revili

New member
ממשיכה

אין נזק לאוזניים מהנקה בשכיבה. כל עוד את מוודאת שהתינוק תופס היטב את השד, אין כאן נכון או לא נכון מבחינת התנוחה ומה שנוח לשניכם הוא בסדר גמור ואין צורך להפגש לשם כך עם יועצת הנקה...פשוט לנסות ולמצוא את מה שמתאים ונוח. מצרפת לך קישור עם תמונות.

למעלה