עדכונים!!

tali44

New member
עדכונים!!

החלטתי לפתוח חדש, כי השרשור הקודם של העדכונים קיבל קצת נפח, אז כדי שיראו את העידכונים האלה...
(ושמתי סתם תמונה בשביל הנוף...
)

tali44

New member
עוד הקרנה או משהוא בסגנון...

ב- 5.12, ג'וני דפ הגיע להקרנה מיוחדת של הסרט "סווני טוד" בתיאטרון Paramount, לוס אנג'לס. הנה הוא כפרעליו!

tali44

New member
היום ג'וני וטים ברטון התארחו בתכנית ב- NBC,

לכמה דק'. אני מתה עכשיו!!

tali44

New member
2.

פווו
חשבתי שיש פה עוד פעם תקלה על העלאת תמונות, אבל כנראה מקודם היו לי בעיות בקבצים המסויימים. נכון שג'וני כזה חמוד פה??

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo6.gif הוא הצחיק אותיייי

have you seen the whole movie? -i have not seen not yet? -no [טים] he closes his eyes everytime his singing comes on - i have difficult time watching myself [טים] is not that scary are you gonna watch it? - i'm not sure yet.. i'd like to see tim's work but unfortunately i'm in it you're in it! so there are 6 movies of his that you've never seen - i saw couple of..i'd also like to see helena's work.. i mean there are so many good actors in this.. but it may take few years.. איןןן הקטע הזה ממש הצחיק אותי!!! חחחחח [סורי אם יש שגיאות
] כל הראיון היה מצחיק.. איי ג'ונייי תודה רבה טליייי

tali44

New member
הנה סקירות ממגאזין Esquire,

מהגליון של ינואר, שג'וני מופיע על השער! והכתבה עליו ועל טים ברטון, מעיין ראיון שכזה עם כמה תמונות שהם הצטלמו במיוחד!!
אני מפרסמת את כל הכתבה. (חשוב לציין שבארה"ב המגאזין מתפרסם לפני החודש, כאילו גליון ינואר מתפרסם באמצע דצמבר, וככה נגיד גליון ספטמבר מתפרסם בעצם באמצע אוגוסט. זה לא יוצא בראשון לחודש...)

LizStar

New member
אומגש../images/Emo178.gif

זאת אכן ה~תמונה. גאדמט אני מתה פה @_@

tali44

New member
3 - עוד תמונה של ג'וני + טים.

נכון שזו תמונה גיאונית?!?!

nitzan s

New member
תמונה יפה אבל למה הוא כועס?!

ותגידו רק לי הוא נראה כמו מאפיונר בכל התמונות האלה? =]

tali44

New member
כי הוא עושה פוזות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומי נראה מאפיונר ג'וני או טים? אם זה ג'וני, כנראה שרך לך הוא נראה מאפיונר...

למעלה